Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip miega jūsų 1-2 m. vaikučiai?

QUOTE(tigrin @ 2012 01 14, 17:40)
maniškė auga be soskės. Būna prabunda,būna ir visą naktį išmiega. Bet gert negeria nakti. Nes ji ir buteliuko neėmė, geria tik per šiaudelį.

maniske irgi geria ne is buteliuko bet per ta gertuve, ir is siaudelio moka...as jau bandau susitaikyti ir lieka laukti kaa ismiegos visa nakti smile.gif
Atsakyti
Mes miegam juokingai, pasikisa pagalve po pilvu ir susiriecia i kamuoliuka ant kelenuku, va tokia patogiausia jai poza. Kai uzmiega ateinu pakeiciu, bet vistiek vel susiriecia po kazkiek laiko, arba miega kaip akrobate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pipire @ 2012 01 13, 11:00)
ar jusu vaikuciai nakti daznai prabudineja?kad turetum eiti pas ji, duoti atsigerti, ar ideti soske?

Musiske kai buna pervargu ar sloguoja tai daznai prabudineja, o dabar ir dantuku dygimo metas tai neramios naktys, ir soske tapo daug reikalingesne. O siaip bent 1 kart tikrai pabunda y ryta.
Atsakyti
Maniškė miega dažniausiai ant pilvo, jau nuo šešių mėnesiukų taip pamėgo miegoti.
Atsakyti
abu miega ant pilvuko subiniukus atkišę wub.gif
Atsakyti
Ant pilvuko,keleniukai sulenkti,o rankytes istiestos prie kojyciu rolleyes.gif
Atsakyti
Dazniausiai miega ant nugaros arba ant sono smile.gif KAzkada ant pilvo labai patiko, dabar ziuriu kazkaip nebe wink.gif
Atsakyti
Maniškis dažniausiai miega ant nugarytės, šoniuko..vis dažniau apsiverčia ant pilvuko
Atsakyti
Mano pupa visada miega ne ant pagalveles, o apsisuka taip kad kojytes ant pagalves smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 05 01, 16:49)
Mūsų dukrytė dažniausiai miega ant nugarytės rankytes atmetusi prie galvytės į viršų (tipo, pasiduodu  blush2.gif ) arba ant šoniukų rankytės prie veiduko.  ax.gif

Mano abu vaikiukai irgi taip miega smile.gif
Atsakyti
Pietu miego miega dazniausiai ant pilvuko arba atsisedus uzmiega. biggrin.gif O va nakti ivairiai,nes pas mus didele beda yra,nuo 11men.kai pradejo dauzytis i lovytes,arba atsilosus dauzosi,arba klupscia su galva i lovytes krasta.vakar nuimiau vienos lovytes sona kuris buvo prie sienos,nes daugiausia i ji varydavo,bet dabar bumsena i pacia siena,aisku ne visu smugiu bet faktas kad vistiek dauzosi doh.gif ir pas daktarus klausiau ka daryt,bet visi tik peciais muistosi.visos naktys bemieges,nes kai atsikelia kokia apie 3val.nakties nu ir davai dauzytis i lovyte,nebezinau ka daryt.
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 04 29, 17:01)
nakti miega atkisusi uzpakaliuka,lyg ant keliu pasvirusi,kaip kniupscia smile.gif Ar ir jusu vaikuciai miega taip?As kai pamatau jog ji taip miega paguldau ant sonelio,man pagal save atrodo,kad nepatogu taip miegoti,bet gal vaikui kaip tik patogu ?
Aciu uz jusu pasisakymus 4u.gif

mano vaiko cia irgi megstamiausia poza lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti