Sveikos ponios ir panelės. Gal kuri nors iš jūsų žino, kur Vilniuje galima pasidaryti dantų panoraminę nuotrauką. Gydytojas man sakė pasidaryti prieš implantaciją- tai dar po pusmečio reikės, bet būtų įdomu sužinoti ar reikalingas siuntimas? Kokia būtų kaina? ir t. t. Iš anksto dėkoju.

QUOTE(evaldas5211 @ 2008 04 29, 18:56)
Daro Zalgirio Klinikoj, siuntimo nereikia, as mokejau ten 39.50 Lt.
Ačiū.

QUOTE(Florestina @ 2008 04 29, 17:34)
Sveikos ponios ir panelės. Gal kuri nors iš jūsų žino, kur Vilniuje galima pasidaryti dantų panoraminę nuotrauką. Gydytojas man sakė pasidaryti prieš implantaciją- tai dar po pusmečio reikės, bet būtų įdomu sužinoti ar reikalingas siuntimas? Kokia būtų kaina? ir t. t. Iš anksto dėkoju. 

Kiba ikalbejote gydytoja, kad kaip minimum panoramine nuotrauka reikalinga

Jei implantuosites virsutini danti, verciau ikalbekite, kad jis jusu paprasytu pasidaryti kompiuterine tomograma.
QUOTE(UnknownUser @ 2008 04 30, 01:21)
Kiba ikalbejote gydytoja, kad kaip minimum panoramine nuotrauka reikalinga 
Jei implantuosites virsutini danti, verciau ikalbekite, kad jis jusu paprasytu pasidaryti kompiuterine tomograma.

Jei rimtai- tai jis pats man pasiūlė, nes kai pasakiau apie šnypštimo problemą... Tai jau sakė, kad arti sinusas ir BŪTŲ GERAI jei galėčiau pasidaryti panoraminę nuotrauką. Šiaip mane priėmė ne implantologas, bet paprastas chirurgas (neseniai į kliniką atėjęs gydytojas). Implantuos tai kitas, na, tas kuris statė implantą anksčiau.

Panevezyje panoramines nuotraukas daro Respublikos 68, bet reiketu tureti siuntima is gydytojo odontologo.

Esu girdejusi, kad negalima darytis panoramines nuotraukos maitinanciai mamai?!
Gal kaS tiksliai zinote apiee tai ka nors ?
QUOTE(norala @ 2008 10 11, 16:54)
Esu girdejusi, kad negalima darytis panoramines nuotraukos maitinanciai mamai?!
Sveikos, zinau tik dvi: viena Kaune sukileliu gatvej,o kita Vilniuje Zalgirio klinikoj. Pati dariausi kaune, tai ten siaip lb greitai. Kainos nepamenu, bet med.sesuo lb pikta

Man bendradarbė sakė, kad dar daro Vilniuje Klaipėdos g. Kaina 50 Lt.
QUOTE(Florestina @ 2008 10 12, 15:26)
Man bendradarbė sakė, kad dar daro Vilniuje Klaipėdos g. Kaina 50 Lt.
Šiais laikais jas daug kur daro - tik reikia pasidomėt

QUOTE(Sophi @ 2008 10 12, 15:30)
Man tik keista, kad klinikoje Eurodent implantus statės dvi mano kolegės ir vieną siuntė darytis nuotrauką į Žalgirio g., kitą į Klaipėdos.

O man rytoj pas implantologą