Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų panoraminė nuotrauka

Na štai, pasidariau panoraminę nuotrauką. Dariausi Žalgirio g. Mane labai maloniai aptarnavo, nors teko girdėti, kad viskas ten sovietinio lygio. blush2.gif Kai pasakiau, kad atėjau daryti pirmą kartą, man viskas buvo paaiškinta.
Buvau apie 09:00- tai visai nebuvo žmonių, po to jau ėmė rinktis. Bet ir implantologas sakė, kad geriausia eiti ryte iki 11:00 val. arba vakare. Nors man rodos, kad vakare kaip tik būtų daugiau žmonių, nes visi baigia darbus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 10 21, 12:04)
Na štai, pasidariau panoraminę nuotrauką. Dariausi Žalgirio g. Mane labai maloniai aptarnavo, nors teko girdėti, kad viskas ten sovietinio lygio. blush2.gif Kai pasakiau, kad atėjau daryti pirmą kartą, man viskas buvo paaiškinta.
Buvau apie 09:00- tai visai nebuvo žmonių, po to jau ėmė rinktis. Bet ir implantologas sakė, kad geriausia eiti ryte iki  11:00 val. arba vakare. Nors man rodos, kad vakare kaip tik būtų daugiau žmonių, nes visi baigia darbus. g.gif

Kiek kainavo ir ar reikejo siuntimo ?
Nes ju psl. lyg tai raso, kad reikia siuntimo ?

Atsakyti
QUOTE(norala @ 2008 10 22, 11:46)
Kiek kainavo ir ar reikejo siuntimo ?
Nes ju psl. lyg tai raso, kad reikia siuntimo ?

Kainavo 39,50 Lt. Aš buvau be siuntimo ir padarė. Aš buvau parašiusi elektroninį paklausimą ir jums pridedu gautą atsakymą:
Galima atvykti be siuntimo. Uzsirašyti iš anksto nereikia.

Kai pasakiau, kad be siuntimo, tai pasakė, kad reiks mokėt. Bet vis tiek, jei siunčia privatininkas reikia mokėt.
Jei siunčia valdiška poliklinika mokėt nereikia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 10 12, 16:26)
Man bendradarbė sakė, kad dar daro Vilniuje Klaipėdos g. Kaina 50 Lt.

Aš dariausi Klaipėdos gatvėje, ten kainavo 49 Lt. Orekomenduoja Žalgirio g. arba Klaipėdos dėl to, nes ten pigiausia. Kitur tokios nuotraukos 80-100 lt.
Atsakyti
dar panoramines nuotraukas daro "Denticijoje" Grybo gatvėje smile.gifO šiaip tai net ir su poliklinikos siuntimu man rodos mokėti reikia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute: 31 spalio 2008 - 17:57
QUOTE(Bitute @ 2008 10 31, 18:56)
dar panoramines nuotraukas daro "Denticijoje" Grybo gatvėje smile.gifO šiaip tai net ir su poliklinikos siuntimu man rodos mokėti reikia unsure.gif

Aš pati nežinau, bet buvau sutikusi savo buvusią odontologę, kuri dirba poliklinikoje- tai ji man sakė, kad kvalai padariau; reikėjo ateiti pas ją, ji būtų parašiusi siuntimą ir būtų nereikėję mokėti. Aš nežinau, gal mūsų poliklinikojas irgi daro nuotraukas, nes neseniai jie ten visokios naujos aparatūros prisipirko... g.gif
Atsakyti
Darysiu Pilėnei - Papilėnų g. 2. Ten ir konsultuosiu dėl implantacijos

www.pilene.lt

Patiko, kad ten galima viską iš karto padaryti. Jei negalima bus padaryti momentinę implantaciją, šaknį taip pat ten iš karto rausiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meita: 03 lapkričio 2008 - 20:21
QUOTE(meita @ 2008 11 03, 21:20)
Darysiu Pilėnei - Papilėnų g. 2. Ten ir konsultuosiu dėl implantacijos

www.pilene.lt

Patiko, kad ten galima viską iš karto padaryti. Jei negalima bus padaryti momentinę implantaciją, šaknį taip pat ten iš karto rausiu

Netyčia nesupainiojai ko nors? Pirmiasia reikia išrauti, o tada implantuoti. Mano gydytojas irgi neneigia to fakto, kad galima viską iš karto padaryti. Bet sako, kad darant viską etapais yra patikimiau. T. y. geriau laikys, bet kiek žmonių- tiek nuomonių... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 11 03, 21:27)
Netyčia nesupainiojai ko nors? Pirmiasia reikia išrauti, o tada implantuoti. Mano gydytojas irgi neneigia to fakto, kad galima viską iš karto padaryti. Bet sako, kad darant viską etapais yra patikimiau. T. y. geriau laikys, bet kiek žmonių- tiek nuomonių... g.gif

Klausiau gydytojo patarimo, pasakė, kad geriau pirmiausiai ateiti į konsultaciją ir jau tada žiūrėti, nes dantis man sulužo tik 1,5 mėn atgal...dėl to, manau, geriau pirmiasiai pasikonsultuot ir jau tada spręsti.
Be to, yra galimybė, kad galima bus padaryti momentinę implantacija kai dantis raunamas ir iš karto į tą pačią vietą dedamas srieginis implantas (bet tikimybė labai nedidelė, bet vis tiek yra)
Atsakyti
QUOTE(meita @ 2008 11 03, 22:08)
Klausiau gydytojo patarimo, pasakė, kad geriau pirmiausiai ateiti į konsultaciją ir jau tada žiūrėti, nes dantis man sulužo tik 1,5 mėn atgal...dėl to, manau, geriau pirmiasiai pasikonsultuot ir jau tada spręsti.
Be to, yra galimybė, kad galima bus padaryti momentinę implantacija kai dantis raunamas ir iš karto į tą pačią vietą dedamas srieginis implantas (bet tikimybė labai nedidelė, bet vis tiek yra)

Aš taip supratau, kad jau kalbėjai su gydytoju. Iš karto galima implantuoti tik priekinius dantis (taip man sakė gydytojas), o geriausia pereik į kitą temą. Yra tema apie protezavima Implantai ir dantų protezavimas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 03 lapkričio 2008 - 21:12
QUOTE(bitute1219 @ 2008 10 11, 17:06)
Sveikos, zinau tik dvi: viena Kaune sukileliu gatvej,o kita Vilniuje Zalgirio klinikoj. Pati dariausi kaune, tai ten siaip lb greitai. Kainos nepamenu, bet med.sesuo lb pikta g.gif  lotuliukas.gif  o siaip kas liecia kokybe ir greiti tikrai galiu rekomenduoti. P.s. is anskto siulau susizinoti laika. Nes likus 15 min iki darbo pabaigos nedaro nuotrauku doh.gif

O kur kaune sukilėlių gatvėje?? gal galima tikslesnį adresą sužinoti??? GAlbūt ir daugiau galima vietų kur tas nuotraukas daro suzinoti??
Atsakyti
Va ir as jau pasidariau ta nuotrauka zalgirio ligoninej vln.Man gydytoja dave siuntima tai as uz ja sumokejau 5lt su centais.Tie 5lt tai gavosi uz sunaudotas medziagas
Atsakyti