Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų panoraminė nuotrauka

QUOTE(zirzilialia @ 2008 11 18, 10:42)
O kur kaune sukilėlių gatvėje?? gal galima tikslesnį adresą sužinoti??? GAlbūt ir daugiau galima vietų kur  tas nuotraukas daro suzinoti??

Aš šiandien dariausi ten ax.gif Žeimenos sustojime,arba 1 stotelė nuo akių klinikos arba 1 stotelė prieš topolį.toks geltonas pastatas prie bendrabučio...
Panoramine lygtais 45lt, o aš dariausi ir šonine tai 40lt, na arba atvirkščiai kainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2008 12 03, 14:05)
Aš šiandien dariausi ten  ax.gif  Žeimenos sustojime,arba 1 stotelė nuo akių klinikos arba 1 stotelė prieš topolį.toks geltonas pastatas prie bendrabučio...
Panoramine lygtais 45lt, o aš dariausi ir šonine tai 40lt, na arba atvirkščiai kainos  smile.gif

O kaip tos panoraminės nuotraukos apskirtai daromos? Kaip vyksta pats procesas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 01 07, 15:13)
O kaip tos panoraminės nuotraukos apskirtai daromos? Kaip vyksta pats procesas?  unsure.gif

Pabandžiau rasti internete, kaip atrodo aparatas:
http://www.youtube.c...h?v=cAX8Q1UiF2s

Ten stovi ir lauki kol apsisuks aparatas. Atliekama gana greitai.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 01 07, 15:21)
Pabandžiau rasti internete, kaip atrodo aparatas:
http://www.youtube.c...h?v=cAX8Q1UiF2s

Ten stovi ir lauki kol apsisuks aparatas. Atliekama gana greitai.

Darbe neveikia flash'as.. doh.gif Reikės namie pasižiūrėti.. smile.gif Dėkui smile.gif Aš kažkaip prisigalvojau, kad ten pusę žandikaulio išskėčia, kol nufotografuoja.. blush2.gif laugh.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 01 07, 15:13)
O kaip tos panoraminės nuotraukos apskirtai daromos? Kaip vyksta pats procesas?  unsure.gif

Kazinau, pastato,susako i kur ziuret ,kaip stovet ir vsio, isikandi ten kazka i dantis ,apvaziuoja aparatas aplink galva ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 01 07, 19:09)
Kazinau, pastato,susako i kur ziuret ,kaip stovet ir vsio, isikandi ten kazka i dantis ,apvaziuoja aparatas aplink galva  ir viskas smile.gif

Dariausi vakar panoraminę nuotrauką.. doh.gif Tai kai pradėjo ten šniokšti viskas, tai tik užsimerkiau ir galvojau, kad tik neištiktų panikuos priepuolis biggrin.gif O kadangi galvą priveržė ten prie kažko, tai dar ir pabėgt būtų nepavykę.. doh.gif lotuliukas.gif Nu žodžiu, vos nepražilau per tą laiką.. doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 01 09, 10:37)
Dariausi vakar panoraminę nuotrauką..  doh.gif Tai kai pradėjo ten šniokšti viskas, tai tik užsimerkiau ir galvojau, kad tik neištiktų panikuos priepuolis biggrin.gif O kadangi galvą priveržė ten prie kažko, tai dar ir pabėgt būtų nepavykę..  doh.gif  lotuliukas.gif  Nu žodžiu, vos nepražilau per tą laiką..  doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

man ir baisu buvo smile.gif norejau kad baigtus viskas greiciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 01 09, 16:15)
man ir baisu buvo smile.gif norejau kad baigtus viskas greiciau biggrin.gif

O man ne. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 01 09, 16:17)
O man ne.  g.gif

Kaip kam...
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 01 09, 19:24)
Kaip kam...

Na garsai tai ga ir ne patys ispudingiausi darantis nuotarauka, bet ten viskas greitai labai.. sunkiausia gal nesujudeti... kol tas aparatas neapsisuka... bet nieko baisaus ten nera... jur visi rentgenai labai panašus.... ax.gif

Beje Kaune panoramine nuotrauka galima pasidaryti KMUK, tuomet poliklinikoje Vytauto g. prie stoties turgaus... bei dainavos poliklinikoje. .. Gal kam nors pravers ši info... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzilialia: 10 sausio 2009 - 14:33
QUOTE(zirzilialia @ 2009 01 10, 14:31)
Na garsai tai ga ir ne patys ispudingiausi darantis nuotarauka, bet ten viskas greitai labai.. sunkiausia gal nesujudeti... kol tas aparatas neapsisuka... bet nieko baisaus ten nera...

drinks_cheers.gif Ir man taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzilialia @ 2009 01 10, 14:31)
Na garsai tai ga ir ne patys ispudingiausi darantis nuotarauka, bet ten viskas greitai labai.. sunkiausia gal nesujudeti... kol tas aparatas neapsisuka... bet nieko baisaus ten nera... jur visi rentgenai labai panašus....  ax.gifų

Beje Kaune panoramine nuotrauka galima pasidaryti KMUK, tuomet poliklinikoje Vytauto g. prie stoties turgaus... bei dainavos poliklinikoje. .. Gal kam nors pravers ši info...  smile.gif

Na ,aš tokia esu, aš bijau labai daug dalykų, nuo rentgeno aparato,iki aukščio, mašinu, bei panašių daiktų biggrin.gif
Atsakyti