Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 8

kadangi man tampa 'aktuali' tema, imuos iniciatyvos biggrin.gif

[attachmentid=141011]
[attachmentid=141010]
[attachmentid=141014]
[attachmentid=141012]
[attachmentid=141016]
Atsakyti
aš už paskutinę.. man gražiausia .. biggrin.gif
Atsakyti
man ir smile.gif bet cia siaip pazioplinejimui, kol kas sau nieko nesirenku ..

tiesa, pvz ziuriu i ta 3 ir galvoju.. as panasiai juk i darba vaikstau lotuliukas.gif
(na tiesiog gala susisegu, o priekio nelieciu, tai taip ir gaunas biggrin.gif
Atsakyti
Žadėjau pasidalinti įspūdžiais po bandomosios šukuosenos. Tai va: Kadangi aš esu ne per daug išranki, dariausi klasikinę šukuosena su garbanėlėmis ir sukeltais į viršų plaukais. Pavyko visai neblogai. Kadangi atsinešiau savo segtukus, ėjau namo su šuluosena. Pastebėjau, kad prie šukuosenos reikia laiko priprasti. Atvažiavau namo, dar 100 kartelių į save pasižiūrėjau ir nusprendžiau, kad gerai. Princesiškas stilius man tinka. Be to su makiažu šukuosena žiūrisi visai kitaip.

Įspūdžiai apie stilistę teigiami. Susitarėme galutinai dėl vestuvių dienos laiko. Ji taip pat daro ir makiažą: 2 viename kaip sakant.

Šiandien sėdžiu darbe graži, su dar neišsileidusiomis garbanėlėmis. (pusę kilogramo segtukų vis dėl to prieš miegą išsisegiau lotuliukas.gif ).

Dėl kontaktų: Stilistė Gražina: viskas apie: http://grozisirstili....com/index.html
Jau buvo rekomenduota kitų forumo dalyvių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 30 balandžio 2008 - 08:16
QUOTE(Samira @ 2008 04 30, 09:15)
Žadėjau pasidalinti įspūdžiais po bandomosios šukuosenos. Tai va: Kadangi aš esu ne per daug išranki, dariausi klasikinę šukuosena su garbanėlėmis ir sukeltais į viršų plaukais. Pavyko visai neblogai. Kadangi atsinešiau savo segtukus, ėjau namo su šuluosena. Pastebėjau, kad prie šukuosenos reikia laiko priprasti. Atvažiavau namo, dar 100 kartelių į save pasižiūrėjau ir nusprendžiau, kad gerai. Princesiškas stilius man tinka. Be to su makiažu šukuosena žiūrisi visai kitaip.

Įspūdžiai apie stilistę teigiami. Susitarėme galutinai dėl vestuvių dienos laiko. Ji taip pat daro ir makiažą: 2 viename kaip sakant.

Šiandien sėdžiu darbe graži, su dar neišsileidusiomis garbanėlėmis. (pusę kilogramo segtukų vis dėl to prieš miegą išsisegiau  lotuliukas.gif ). 
Dėl kontaktų: Stilistė Gražina: viskas apie: http://grozisirstili....com/index.html
Jau buvo rekomenduota kitų forumo dalyvių.

O jinai pas tave i namus atvaziuos?
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 04 30, 10:44)
O jinai pas tave i namus atvaziuos?

Taip, atvažiuos pas mane. Ji gali priimti pas save, jeigu nuotaka neturi kur. Bet dažniausiai važiuoja.
Atsakyti
O mūsų vestuvės vyks Druskininkuose.. Hm.. gal kas nors gali patarti kokią gerą kirpėją, būčiau labai dėkinga ax.gif Juk nevažiuosiu iš Vilniaus į Druskus su šukuosena, tada iš vakaro ko gero reikėtų darytis lotuliukas.gif
Atsakyti
gaila kad ta stilistė ne Kaune, nes aš tai iš KAUNO... ot velnias galvojau kad tu ir iš Kauno, na ką padarysi... verysad.gif
Atsakyti
Niu as tai noreciau kazko paprasto, nezinau ar man tinka susegti plaukai, tai kazkaip galvoju, kad gal palaidais.. ax.gif bet cia zinoma nuo kirpejo priklausys, tikiuosi papulsiu pas meistra, kuris pamates gali nuspresti kas gali tikti.. rolleyes.gif
kol kas tai si patinka.. bet cia visai nieko ypatingo nera.. ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
kartais ir paprastos šukuosenos atrodo super... man šita ir faina, žaisminga tokia... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spikita @ 2008 04 30, 11:16)
Niu as tai noreciau kazko paprasto, nezinau ar man tinka susegti plaukai, tai kazkaip galvoju, kad gal palaidais..  ax.gif  bet cia zinoma nuo kirpejo priklausys, tikiuosi papulsiu pas meistra, kuris pamates gali nuspresti kas gali tikti..  rolleyes.gif
kol kas tai si patinka.. bet cia visai nieko ypatingo nera..  ax.gif  rolleyes.gif

fainute, tokia zaisminga wub.gif tik va tos geles man ziauriai ne i tema cia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2008 04 29, 22:53)
tiesa, pvz ziuriu i ta 3 ir galvoju.. as panasiai juk i darba vaikstau lotuliukas.gif
(na tiesiog gala susisegu, o priekio nelieciu, tai taip ir gaunas biggrin.gif

man tai ta trecia ir yra graziausia smile.gif paprasta, bet labai grazu thumbup.gif
Atsakyti