Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 8

QUOTE(Silkina @ 2008 04 30, 12:19)
fainute, tokia zaisminga  wub.gif  tik va tos geles man ziauriai ne i tema cia  schmoll.gif

o as tai kaip tik noreciau gelyciu, tik nezinau ar tokiu.. kokiu mazuciu ar siaip kokiu paprastu segtuku, nes mano plaukai tamsus, tai man grazu, kai kokie aksesuarai plaukuse.. rolleyes.gif pagyvina kazkaip.. rolleyes.gif
Atsakyti
jo aš ir noriu gėlyčių... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spikita @ 2008 04 30, 11:59)
o as tai kaip tik noreciau gelyciu, tik nezinau ar tokiu.. kokiu mazuciu ar siaip kokiu paprastu segtuku, nes mano plaukai tamsus, tai man grazu, kai kokie aksesuarai plaukuse..  rolleyes.gif pagyvina kazkaip..  rolleyes.gif

sutinku, kad aksesuarai, bet yra ir ne gelytes. as kazkaip pries jas labai nusistacius blush2.gif net nezinau kodel
Atsakyti
QUOTE(Silkina @ 2008 04 30, 13:10)
sutinku, kad aksesuarai, bet yra ir ne gelytes. as kazkaip pries jas labai nusistacius  blush2.gif  net nezinau kodel

na as kai ejau i pamerges tai segiausi tokius segtukus, kaip su swarovskiais, niu blizgejo.. ax.gif tai kazkaip juoduose plaukuose graziai ziurejosi.. o aksesuaru teisingai, visokiu yra.. del ju dar nenusprendziau, bet gelytes kol kas sarase irgi yra.. biggrin.gif
Atsakyti
o kur svarovskių yra pirkti, nes aš apėjau Kaune parduotuves tai man kažkaip visi pasirodė labai jau neblizgantys...
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 30, 14:50)
o kur  svarovskių yra pirkti, nes aš apėjau Kaune parduotuves tai man kažkaip visi pasirodė labai jau neblizgantys...

niu kai pirkau i plaukus, tai pirkau bazeje, bet ten tikrai ne swarovski, o paprasti akemnukai, tik blizgantys.. ax.gif nors ir tie patys swarovski - aukstos kokybes stiklas... bet jie kainavo 3 kartus brangiau.. doh.gif o swarvskiu yra pirkti mickevičiaus gatvej, priesais SoDra... yra ten tokia papuosalu parduotuve, kur galima isigyti ir visokiu priedu papuosalams gamintis ir jie patys man rodos ten gamina.. as klijuojamus pirkau, tai 50 vnt tokiu nediduku kainavo 9 Lt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 30, 13:50)
o kur  svarovskių yra pirkti, nes aš apėjau Kaune parduotuves tai man kažkaip visi pasirodė labai jau neblizgantys...

as tai nezinau ne svarovskius tikrus, o kristaliukus tokius, geles formos, maziukus tokius segtukus, labai blizga pirkau, po 2 Lt, jonavos turgelyje, bet maciau yra panasiu ir bazese
Atsakyti
aš kaip blondinė tai dar paklausiu, o kaip jie ten prilimpa? paskui nesunku nuimti...? nes man kažkaip ir norisi kad blizgėtų.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 30, 13:57)
aš kaip blondinė tai dar paklausiu, o kaip jie ten prilimpa? paskui nesunku nuimti...? nes man kažkaip ir norisi kad blizgėtų....  biggrin.gif

pas mane tai segtukai, isisega i plaukus, o kaip tie limpa nezinau, viena pasakojo su klijais klijavo biggrin.gif nes kitaip nei pro kur, tai ka as zinau, o yra dar tokie, kurie uzsisega ant sruogos, nezinau kaip paaiskinti. bet kai atejau pirkti, nebuvo otkiu, tai segtukus nuspirkau, dabar net nezinau kurie geriau, paskui kai prisegs milijona segtuku, bus sakiai doh.gif
Atsakyti
na reiks manau nueiti ir pažiurėsiu kaip ten bus... gal duos pačiupinėti... biggrin.gif
Atsakyti
Kol kas as apsistojau prie sitos sukuosenos
user posted image
as taip pat tamsi, plaukai ilgoki, noriu palaidu, bet kad nesimaisytu. Man grazu wub.gif Kita savaitgali einu darytis bandomaja. ax.gif
Atsakyti
yra dar svarowskių, kurie ant plonos sruogos užsideda ir ant galvos kaip lašiukai atrodo. Gražu, aš juos derinsiu su kvietkais ševeliūroj.. tongue.gif
Pirkau tokius Pelenės parodoj, bet Vilniuj tai parda yra tokių grožybių... labai paprasta užsidėt... mirksiukas.gif
Atsakyti