QUOTE(DOMINUKE @ 2008 07 11, 14:14)
Sveikos busimos nuotakos

Na as jau ne busima

,bet siaip sugalvojau ideti savo buvusia sukuosena,kuria buvau laaabai nepatenkinta.viskas,kas joje buvo gero,tai kad laikesi super gerai.manau dar buciau ir antra diena su ja galejusi kuo puikiausiai buti

nors ir rodziau kirpejai nuotrauka ko noriu,bet padare visiskai ne ta ko norejau

buvo tikrai liudna.tai va priejau ta nuomone,kad butina darytis bandomaja
sukuosena
Pritariu visu 100 proc.

Per bandomaja sukuosena ne tik pamatote vaizda, bet ir kirpeja paciupineja Jusu plaukucius, yra daugiau laiko pasitarimui. Galu gale galima isbandyti ir ne 1-a sukuosena!
Po bandomosios sukuosenos vestuviu diena daug lengviau dirbti (cia kirpejoms), kadangi jau aisku ka daryti, kaip, kur...nereikia gaisti laika aiskinimams ir pan. Tiesiog ateinate, atsisedate, atsipalaiduojate ir laukiate kol bus padaryta
Tiesa sakant, per visa mano darbo praktika tik kokios 3 paneles nera prasiusios bandomosios. Viena is ju parode tikslu pavyzdi pgl. ka padaryti, taigi be problemu viska padareme, likusios bande aiskinti, jokia nesiskunde, bet laiko sugaisome, aisku, daugiau. Na, matyt, paneles pasitikejo mano darbu, bet jeigu einate pas kirpeja 1-a karta, tai nerizikuokite. Ne visos mes supratingos, patikekite

Yra tokiu, kur reikia ne 1-a, o 10 kartu pakartoti, kad suprastu
Kaip kad atvejai su plauku galiuku pakirpimu: jei kliente pastoviai nepabrezia, kad auginasi ir daugiau nei 1cm nenukirpti, tai dazna ir nupjauna puse ilgio

Br... nekenciu, pati ta isgyvenau (ir cia dar pas kolege kirpausi)