Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 8

Sveikos busimos nuotakos mirksiukas.gif Na as jau ne busima biggrin.gif ,bet siaip sugalvojau ideti savo buvusia sukuosena,kuria buvau laaabai nepatenkinta.viskas,kas joje buvo gero,tai kad laikesi super gerai.manau dar buciau ir antra diena su ja galejusi kuo puikiausiai buti smile.gif nors ir rodziau kirpejai nuotrauka ko noriu,bet padare visiskai ne ta ko norejau verysad.gif schmoll.gif buvo tikrai liudna.tai va priejau ta nuomone,kad butina darytis bandomaja ax.gif
sukuosena
Atsakyti
Na tokio tipo sukuosenos man irgi nelabai, bet tau ji visai tiko tiesa sakant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2008 07 07, 11:29)
reikėjo pobandomosios šukuosenos, dar kartą nuvažiuoti pasimatuoti suknelės
tai ir būtum mačius bendrą vaizdą
bent jau aš taip dariau

Mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 07 11, 14:14)
Sveikos busimos nuotakos mirksiukas.gif Na as jau ne busima biggrin.gif ,bet siaip sugalvojau ideti savo buvusia sukuosena,kuria buvau laaabai nepatenkinta.viskas,kas joje buvo gero,tai kad laikesi super gerai.manau dar buciau ir antra diena su ja galejusi kuo puikiausiai buti smile.gif nors ir rodziau kirpejai nuotrauka ko noriu,bet padare visiskai ne ta ko norejau verysad.gif  schmoll.gif buvo tikrai liudna.tai va priejau ta nuomone,kad butina darytis bandomaja ax.gif
sukuosena

Pritariu visu 100 proc. 4u.gif Per bandomaja sukuosena ne tik pamatote vaizda, bet ir kirpeja paciupineja Jusu plaukucius, yra daugiau laiko pasitarimui. Galu gale galima isbandyti ir ne 1-a sukuosena!
Po bandomosios sukuosenos vestuviu diena daug lengviau dirbti (cia kirpejoms), kadangi jau aisku ka daryti, kaip, kur...nereikia gaisti laika aiskinimams ir pan. Tiesiog ateinate, atsisedate, atsipalaiduojate ir laukiate kol bus padaryta smile.gif
Tiesa sakant, per visa mano darbo praktika tik kokios 3 paneles nera prasiusios bandomosios. Viena is ju parode tikslu pavyzdi pgl. ka padaryti, taigi be problemu viska padareme, likusios bande aiskinti, jokia nesiskunde, bet laiko sugaisome, aisku, daugiau. Na, matyt, paneles pasitikejo mano darbu, bet jeigu einate pas kirpeja 1-a karta, tai nerizikuokite. Ne visos mes supratingos, patikekite smile.gif Yra tokiu, kur reikia ne 1-a, o 10 kartu pakartoti, kad suprastu lotuliukas.gif
Kaip kad atvejai su plauku galiuku pakirpimu: jei kliente pastoviai nepabrezia, kad auginasi ir daugiau nei 1cm nenukirpti, tai dazna ir nupjauna puse ilgio doh.gif Br... nekenciu, pati ta isgyvenau (ir cia dar pas kolege kirpausi) blink.gif
Atsakyti
as ir galvojau pasidaryti bandomaja sukuosena,bet mane kirpeja uztikrina ,kad nereikia bandomosios,tai tik pinigu ismetimas ir kad antra karta niekada sukuosena nesigaus kaip pirma karta,ir sako nera nieko neimanomo,tai supratau kad ji labai pasitikinti savim,bet dabar galvoju visdelto pasidaryti bandomaja,kad matyciau kaip atrodau g.gif
Atsakyti
Man visokie kuodai ne prie sirdies biggrin.gif , bet Dominuke, tau prie veido graziai atrode ta sukuosena mirksiukas.gif
As pati bandomosios nesidariau, nors buvo kile tokiu minciu. Nusinesiau nuotrauka kokios sukuosenos noriu ir labai graziai padare, likau labai patenkinta savaja sukuosena. dar rytojaus diena visos garbanos laikesi susisuke.. thumbup.gif turbut ir trecia diena dar buciau vaiksciojus biggrin.gif , bet isploviau plaukus.
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 07 11, 17:20)
Man visokie kuodai ne prie sirdies  biggrin.gif , bet Dominuke, tau prie veido graziai atrode ta sukuosena  mirksiukas.gif
As pati bandomosios nesidariau, nors buvo kile tokiu minciu. Nusinesiau nuotrauka kokios sukuosenos noriu ir labai graziai padare, likau labai patenkinta savaja sukuosena. dar rytojaus diena visos garbanos laikesi susisuke..  thumbup.gif  turbut ir trecia diena dar buciau vaiksciojus  biggrin.gif , bet isploviau plaukus.

aciuks.gif
Atsakyti
Beje, idedu savo garbanas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanda: 11 liepos 2008 - 17:32
QUOTE(Nanda @ 2008 07 11, 18:27)
Beje, idedu savo garbanas  4u.gif

user posted image

Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2008 07 11, 17:48)
Labai grazu  thumbup.gif

Aciu 4u.gif As pati priekaistu savo kirpejai neturejau jokiu sleep.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti