Įkraunama...
Įkraunama...

Anna Lotan

QUOTE(šaltute @ 2009 03 31, 08:47)
http://www.annalotan.../catalogue.html va čia galima rasti visą informaciją apie anna lotan  smile.gif

tai kad ten kiekvieno produkto detalios sudeties nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 03 31, 15:56)
Alijošiaus želę turėjau ir originalioj pakuotėj, ir pilstytoj. Skirtumo tikrai jokio. Ir poveikis tas pats. Manau, kad čia nuo žmogaus įsitikinimų priklauso tie skirtumai smile.gif

Jokių įsitikinimų čia nėra biggrin.gif Tiesiog jūs gal nenaudojote būtent Barbados kremo skirtingose pakuotėse. O būtent ant jo skirtumas ir pasijuto.

O, Alijošiaus želė, aš taip ir pilstytoj ir orginalioje pakuotėje naudojusi esu. Taip pat jokio skirtumo schmoll.gif
Atsakyti
ar yra koks kremas su uv filtru?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 04 01, 10:35)
ar yra koks kremas su uv filtru?

Balinamasis tikrai su UVF 15...
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 04 01, 11:57)
Balinamasis tikrai su UVF 15...

o kaip tas balinamasis tiksliau vadinasi? Jo būna pirkti išpilstyto? Ar tik originaliose pakuotėse? Kiek maždaug kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2009 04 01, 13:05)
o kaip tas balinamasis tiksliau vadinasi? Jo būna pirkti išpilstyto? Ar tik originaliose pakuotėse? Kiek maždaug kainuoja?  ax.gif

Aš senokai pirkau, bet pirkau būtent išpilstytą. Jis taip ir vadinasi - Balinamasis kremas. Kainavo... nepamenu smile.gif Man nelabai patiko, nes jis riebokas, mano odai nelabai tinka :/
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 04 01, 13:07)
Aš senokai pirkau, bet pirkau būtent išpilstytą. Jis taip ir vadinasi - Balinamasis kremas. Kainavo... nepamenu smile.gif Man nelabai patiko, nes jis riebokas, mano odai nelabai tinka :/

aš ieškau mamai, jos oda sausoka.. tad ir riebesnis kremas jai tiktų smile.gif o efektas yra? sulygina odos spalvą bent kažkiek? g.gif mat norėčiau surasti jai priemonę toms vadinamosios senatvinėms dėmelėms 'prigesinti' unsure.gif - pati tuo nesirūpina, o va jei nupirkčiau, tai ir naudotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2009 04 01, 13:16)
aš ieškau mamai, jos oda sausoka.. tad ir riebesnis kremas jai tiktų smile.gif o efektas yra? sulygina odos spalvą bent kažkiek?  g.gif mat norėčiau surasti jai priemonę toms vadinamosios senatvinėms dėmelėms 'prigesinti'  unsure.gif - pati tuo nesirūpina, o va jei nupirkčiau, tai ir naudotų biggrin.gif

Na pas mane iki senatvinių dėmelių toloka dar, tai komentuot nelabai galiu, be to, labai nedaug naudojau, kaip minėjau, man dėl riebumo nelabai patiko smile.gif
Atsakyti
O kaip tiksliau tas Balinamasis kremas vadinasi? Ar teisiog taip?
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 04 01, 13:21)
Na pas mane iki senatvinių dėmelių toloka dar, tai komentuot nelabai galiu, be to, labai nedaug naudojau, kaip minėjau, man dėl riebumo nelabai patiko smile.gif

aišku.. turbūt reikia tiesiog nupirkti ir duoti jai pabandyti - kitaip juk ir nesužinosiu, ar tinka biggrin.gif ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2009 04 01, 07:06)
Jokių įsitikinimų čia nėra biggrin.gif  Tiesiog jūs gal nenaudojote būtent Barbados kremo skirtingose pakuotėse. O būtent ant jo skirtumas ir pasijuto.

O, Alijošiaus želė, aš taip ir pilstytoj ir orginalioje pakuotėje naudojusi esu. Taip pat jokio skirtumo schmoll.gif

As virs 10 metu naudojau originalioj pakuotej, tik dabar pradejau pilstoma. Kai originalioj pakuotej pasikeite (tik atidarius dangteli suptatau, nereikejo net tepti), dar kuri laika pilstomo galima buvo gaut ankstesnes sudeties. Keitesi mazdaug pries metus.
Gal jus originalioj pakuotej pirkot labai seno atvezimo (is liekanu, taip sakant) i LT g.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 04 01, 23:42)
As virs 10 metu naudojau originalioj pakuotej, tik dabar pradejau pilstoma. Kai originalioj pakuotej pasikeite (tik atidarius dangteli suptatau, nereikejo net tepti), dar kuri laika pilstomo galima buvo gaut ankstesnes sudeties. Keitesi mazdaug pries metus.
Gal jus originalioj pakuotej pirkot labai seno atvezimo (is liekanu, taip sakant) i LT g.gif

Visko gali būti g.gif Greičiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti