Įkraunama...
Įkraunama...

Anna Lotan

QUOTE(Blond @ 2009 11 12, 13:23)
Neseniai isigijau AL apsaugine maskuojamaja pudryte smile.gif  Tai galiu tik pagirt. Labai maloniai dengiasi, gerai maskuoja, kas man siuo metu aktualu, veidas taip sveikai atrodo. Po ilgo naudojimo mineralines pudros nemaniau, kad rasiu kazka geresnio, o pasirodo radau. Tikrai rekomenduoju thumbup.gif

kreminę, kompaktinę ar birią?
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 11 12, 19:14)
kreminę, kompaktinę ar birią?

Biria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2009 11 12, 20:31)

O kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2009 11 12, 19:39)
O kur pirkai?

Aš kažkada vaistinėj birią radau, iš karto po užvežimo kartais turi. Sakė, kaip tik tą dieną paskutinį turėtą indelį krempudros pardavė ir kažkas nenorėjo birios tos imt, nes ne kompaktinė. Bet man irgi patinka su šepetuku ją dengt. Tik dabar mamai perleidau, nes kartą užmiršau pasiimt, o jai patiko - tiesa, mūsų veido spalvos skiriasi gana stipriai, bet abiems tinka, ir abiems natūraliai atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 12 lapkričio 2009 - 20:21
QUOTE(mexica @ 2009 11 12, 19:39)
O kur pirkai?

Pas savo kosmetologe Siauliuose 4u.gif
Atsakyti
Prisipirkau AL kremuku, kaukiu, dabar dar reikia prausiklio. Turejau Renova, tai man nelabai g.gif Prastai nuplauna makiaza. Dabar svarsatu, koki isigyt. Ka galit patart misriai dehidratuotai odai? Skruostai linke stipriai sauset, o va smakra tai beria kaip reikiant g.gif

O kuris yra Aloe gelis, kuri cia visos giriat?
Sitas?
user posted image

Ar sitas?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2009 11 16, 20:33)
Prisipirkau AL kremuku, kaukiu, dabar dar reikia prausiklio. Turejau Renova, tai man nelabai g.gif Prastai nuplauna makiaza. Dabar svarsatu, koki isigyt. Ka galit patart misriai dehidratuotai odai? Skruostai linke stipriai sauset, o va smakra tai beria kaip reikiant g.gif

O mineralinį muilą bandei? Kuris iš šitų yra alijošiaus gelis - nežinau,visada perku išpilstytą...
Atsakyti
o gal zinote kaina uv vaistineje vilniuje alijosiaus gelio ir mineralinio muilo? ir ar nebuna pudru toj vaistinej pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 11 16, 20:54)
O mineralinį muilą bandei? Kuris iš šitų yra alijošiaus gelis - nežinau,visada perku išpilstytą...

Nebandziau g.gif Kazin, nesausins odos per daug?
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2009 11 16, 21:17)
Nebandziau g.gif Kazin, nesausins odos per daug?

šiaip rašoma, kad jis labai švelnus, ir skirtas intymiai higienai ir veidui. Tai manau, kad sausinančio jau intymiai higienai nedarys... man patiko. daug kam iš čia bandžiusių - irgi.
Buteliuką mineralinio muilo vilniaus centrinėj vaistinėj gavau ar už 14 Lt, jis labai skalsus, lašiuko užtenka išsimuiluot, ir tirštas... alijošiaus gelį irgi ten perku. O va dėl krempudrų ir pudrų - nežinau, reikia klaust pas vaistininkes, ar pas jas atveža, jei taip, kada maždaug atvežinėja ir pan... ax.gif
Atsakyti
antrasis alijaosiaus gelis, barbados yra kaip kremukas
Atsakyti
turiu is an lo barbadoso kremuka nieko ypatinga padrekina neblogai bet turbut tik tiek. sutraukaimoji kauke ir nieko ypatinga jau mociuciu receptas su kiausinio baltymu daugiau efekto duoda rolleyes.gif veido tonikas skirtas butent riebiai veido odai patiko tuo kad nepaliko jokios lipnios pleveles ant veido siaip turbut labiausiai patiko is turimu priemoniu butent tonikas.labiausiai nepatinka tai kad kai nuvazuioji pirkti i kmuk jie pastoviai laukia papildymo taip ir isvaziuoju nieko nenusipirkus dar pasiulo vaziuoti i sukileliu pr. o apie ta vyresnio amziaus vaistininke is vis doh.gif nemalonesnes vaistininkes sutikti neteko atgraso ji mane ko nors klausti tikrai verysad.gif
Atsakyti