Įkraunama...
Įkraunama...

Anna Lotan

O aš noriu pasiguosti savo karčia patirtim. Pradėjus naudoti Barbadosą ir alijošiaus gelį veidas susitvarkė, pagražėjo, tačiau po kurio laiko vėl išlindo mano nelemtoji veido erkutė (čia kremai niekuo dėti), todėl teko nustoti naudoti Anna Loton priemones. O tada ir pasirodė visas grožis: pradėjo lysti kažkokie skaudantys spuogai ir visas veidas susiraukšlėjo kaip pas senus žmones (ypač skruostų oda) verysad.gif
Atsakyti
užuojauta. gal pabandyk pas homeopatus nueiti. jie su mezoterapija stebuklus daro. o ir sveikatai naudinga, tai ne kokie botexai
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 12 05, 17:58)
Ar jusu neerzina sitos kosmetikos kvapas?

tai kad tas kvapas nera koks bjaurus, manes asmeniskai neerzina
Atsakyti
Man labai patinka sios kosmetikos kvapas
Atsakyti
Gavau vakar dovanu hidrofilini alieju,na paskaiciau,kad juo reikia valyti makijaza,paskuj gearai nuplauti veida vandeniu..nepatinka,kad labai riebus,bet ziuresiu,svarbiausia,kad poveikis butu! biggrin.gif Mano sesei tai jis labai padejo nuo smulkiu spuogiuku,inkstiru,tiesa ji naudojo dar papildomai kazkoki tonika Anna Lotan g.gif
Atsakyti
Sveikutės, mergaites 4u.gif

AL balanseri is Clear linijos jau naudoju keleta metu, jis tinka ir patinka. Kartu su juo kosmetologes patarta naudojau A-derma prausikli, taciau pasikeite odele ir jau sio nebegaliu naudoti,o balanseri liepe naudoti toliau, taciau noriu kokiu naujo prausiklio... gal ka netycia galite patarti is AL? blush2.gif
Taciau noretusi kad butu tik orginalioje pakuoteje, nes ta pilstoma man itari ir nepatinka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Centime: 31 gruodžio 2009 - 12:14
QUOTE(Centime @ 2009 12 31, 12:13)
Sveikutės, mergaites  4u.gif

AL balanseri is Clear linijos jau naudoju keleta metu, jis tinka ir patinka. Kartu su juo kosmetologes patarta naudojau A-derma prausikli, taciau pasikeite odele ir jau sio nebegaliu naudoti,o balanseri liepe naudoti toliau, taciau noriu kokiu naujo prausiklio... gal ka netycia galite patarti is AL? blush2.gif
Taciau noretusi kad butu tik orginalioje pakuoteje, nes ta pilstoma man itari ir nepatinka  blush2.gif

Pilstoma yra ta pati originali, tik vaistinės perka didelėmis pakuotėmis (pvz, 500g alijošiaus gelio), ir išdalina į smulkesnius indelius.
Iš prausiklių tai labai daug kam patinka mineralinis muilas - labai švelnus, kvapnus, nesausina odos.
Aš dabar gavau mėginukų šiek tiek, kažkokį atrodo auksinės linijos scrubas, greičiausiai enzyminis, nes be dalelių šiurkščių - kažkas fantastiško, net netikėjau, kad taip nulygins odelę.
Tiesa, negarantuoju, kad pavadinimas būtent toks, nes namie pakuotė, be vakaro nepatikslinsiu ax.gif
Beje, Vilniuje AL kosmetikos dar turi Šeimos vaistinė Vilniaus g. Sakė, turi alijošiaus gelio, balinančio su vitaminu C (beje, šitą pradėjau dabar naudot, nes kažko oda labai pleiskanoja tarp antakių ir rausta - sako, nuo šalčio, reikia riebesnio kremo, tai visai tiko)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 31 gruodžio 2009 - 12:53
QUOTE(Alinva @ 2009 12 31, 12:51)

O aš visai sutikciau,kad man toje vaistinej ir parduotu ta didele pakuote mirksiukas.gif

Na del to scrubo is Gold linijos tai turiu ir as meginuku, taciau man šis produktas, net nzn...

Del to muilo/prausiklio, tai skaiciau,kad jis itin jautriai odai, o manoji tokia mirsi, tai nesinori,kad imtu poros kistis, nes labai suriebalins blush2.gif
Kita vertus Clear linija riebiai odai tai neturetu riebalinti... na teks pameginti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Centime: 31 gruodžio 2009 - 13:46
QUOTE(Centime @ 2009 12 31, 13:43)
QUOTE(Alinva @ 2009 12 31, 12:51)

O aš visai sutikciau,kad man toje vaistinej ir parduotu ta didele pakuote mirksiukas.gif

Na del to scrubo is Gold linijos tai turiu ir as meginuku, taciau man šis produktas, net nzn...

Del to muilo/prausiklio, tai skaiciau,kad jis itin jautriai odai, o manoji tokia mirsi, tai nesinori,kad imtu poros kistis, nes labai suriebalins blush2.gif
Kita vertus Clear linija riebiai odai tai neturetu riebalinti... na teks pameginti 4u.gif

Mineralinis muilas visai neriebina ir nekemša schmoll.gif Kad tinka jautriai odai, tai nereiškia, kad netinka kitokiai schmoll.gif Beje, mišri irgi gali būti jautri...
O jei nori didelės pakuotės, reikia bandyt vaistinėj ir tartis, kad užsakytų. Viena supermamytė, kur depiliacijas daro, anksčiau užsakinėdavo vaistinėj tokias dėžes alijošiaus gelio annos lotan. Nežinau, ar visur taip užsakinėja, bet pabandyt galima.
Taip, pažiūrėjau, kad ten golden liquid linijos Marine scrub kažkoks mėginukas smile.gif
Atsakyti
o jus nepastebejot,kad barbados kazkoks pasikeites? g.gif daug tirstesnis ir kvapas kitoks atrodo.. g.gif man nebetinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2009 12 31, 17:51)
o jus nepastebejot,kad barbados kazkoks pasikeites? g.gif daug tirstesnis ir kvapas kitoks atrodo.. g.gif man nebetinka verysad.gif

Jau prieš kurį laiką rašė, kad pasikeitęs. Gal dar turėjai seno arba iš senų atsargų užsipirkus buvai.
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 12 31, 19:18)
Jau prieš kurį laiką rašė, kad pasikeitęs. Gal dar turėjai seno arba iš senų atsargų užsipirkus buvai.

Matyt, nes turejau dvi pakuotes uzsipirkus..
O tai koki dabar patartumet naudot?
Man reik gan lengvo, bet gerai drekinancio kremo.
Balancer man netinka - beria mane nuo jo doh.gif
Atsakyti