Įkraunama...
Įkraunama...

Triratukas ar dviratukas

Sveiki smile.gif
Gal man galite kas paaiskinti kuo geresnis triratukas su grandine negu tas kur pedalai ant ratuko (dauguma tokiu yra)? 4u.gif Ir iki kokio amziaus tiktu tas su grandiniu mechanizmu?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 23 kovo 2014 - 00:16
Ar sitie Sparite minkstai vaziuoja?
Gal kas esate susidure su kettler dviratukais? Ar ju kaina atitinka kokybe?
Apvazinejom keleta parduotuviu, tai musu ziureti triraciai ir dviraciai tokie vienkartiniai pasirode dry.gif
Atsakyti
Kiek esu girdejas ketler dviratukai yra gana patikimi.
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2014 03 23, 01:12)
Sveiki smile.gif
Gal man galite kas paaiskinti kuo geresnis triratukas su grandine negu tas kur pedalai ant ratuko (dauguma tokiu yra)? 4u.gif  Ir iki kokio amziaus tiktu tas su grandiniu mechanizmu?
user posted image




su grandininiu mechanizmu lengviau vaziuoti, jega mynimo paiskirsto (cia kaip galas varomas arba priekis biggrin.gif) Kai mano vaikai augo, tai kieme turėjo triratį su grandine kaimynas, tai ant jo kai atsisėdo, tai ir nuvažiavo, o kai negavus turėjau pirkti su pedalais ant rato, tai vargom ilgą laiką kol perprato ir kojas užsikačialino biggrin.gif Dabar gal jie kokybiški, taip nebūna. Važiuot su triračiu amžiaus apribojimų nėra (tik svorio, kad pusiau nesulūžtų). Beveik keturių- jau galit drasiai sodint ant dviračio (bet kai tingi, tai ir 9nių būna dar per mažas biggrin.gif ) 4u.gif
Atsakyti
http://palapineje.wo...iuoti-dviraciu/
Cia labai neblogi straipsniai dviratuku tematika smile.gif
Keletas mano pastebejimu renkantis dviratukus vaikams:
Nereikia skubeti vaikams pirkti didesnio dviracio. Ir ziureti, kad dviracio sedyne galetu nusileisti pakankamai zemai - taip, kad vaikas kojomis galetu pasiekti zeme. Tada jis jausis saugiau.
Triratukas arba 12 coliu dviratukas mums buvo visiskai be naudos. Geriau butume tureje balansini wink.gif o po jo - 14 arba 16 coliu ir tik pripuciamais ratais smile.gif
Atsakyti
maniskei beveik 5 m ugis 110 cm dviratukas 18 colių wink.gif (vazineja su pagalbiniais ratukais)
Papildyta:
maniskei beveik 5 m ugis 110 cm dviratukas 18 colių wink.gif (vazineja su pagalbiniais ratukais)
Atsakyti
Sveikos mamytės, patarkit 4u.gif maniškiai 2 m. ir niekaip neapsispręndžiu kokią transporto priemonę pirkt - normalų triratuką (be jokių stūmimo rankenų ir pribumbasų) ar dviratuką?
Atsakyti
QUOTE(robertiki @ 2014 05 03, 15:41)
Sveikos mamytės, patarkit  4u.gif maniškiai 2 m. ir niekaip neapsispręndžiu kokią transporto priemonę pirkt - normalų triratuką (be jokių stūmimo rankenų ir pribumbasų) ar dviratuką?

balansini dviratuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(robertiki @ 2014 05 03, 14:41)
Sveikos mamytės, patarkit  4u.gif maniškiai 2 m. ir niekaip neapsispręndžiu kokią transporto priemonę pirkt - normalų triratuką (be jokių stūmimo rankenų ir pribumbasų) ar dviratuką?

Paantrinsiu - balansinį dviratuką. Nerealus daiktas.

Rekomenduočiau First Bike - brangus, bet negaila nei vieno už jį sumokėto cento.
Atsakyti
Šiuo metu irgi iškilo klausimas kokį dviratuką pirkti dvimetei. g.gif Vis skaitau apie balansinius, tai susimąsčiau, o kur jūsų vaikai su jais važinėja, nes kiek įsivaizduoju su jais reikia įsibėgėti, ar klystu ? Vadinasi reikia nemažos trasos, į gatvę juk nepaleisi, nesaugu, o pati paskui bėgti galiu ir nesuspėti. g.gif
Vien dėl to mąstau, kad gal būtų naudingiau su pagalbiniais ratukais, galėtų po kiemą pavažinėti, o ir gatve važiuojant juo įsibėgėti nereikia, galiu šalia eiti. Tik va kuo jie skiriasi, kiek colių turėtų būti ratukai 2 metų vaikučiui, nes matau kitos rašiusios, kad 12 colių labai maži.
Atsakyti
Galiu pasakyti tik tiek, kad klystate.

Nereikia ten jokių didžiulių greičių ir erdvių. Kiemo tikrai užteks. O dvimetė tikrai nesugebės lėkti tokiu greičiu, kad jūs iš paskos nespėtumėt, iš esmės ji judės spartaus suaugusio žmogaus ėjimo greičiu. Greičiai prasideda jau pas vyresnius 3-4 metų vaikus.

Pažiūrėkite šitą video, ten dvimetis vaikas su balansiniu važinėjasi, matysite, kad jokių greičių ten nėra:
http://www.youtube.c...h?v=GXRBL32EM7I

O apie tą dviratuką su papildomais ratukais tai pamirškit, mūsų jauniausia atžala turėjo tokį ir balansinį, tai nei mes, nei atžala į tą dviratį su ratukais net nebežiūrėjom, kai balansinį nupirkome. Dukra nežiūrėjo todėl, kad jai balansiniu žymiai lengviau ir smagiau važiuoti, neikart negriuvo (su dviratukais + papildomais ratukais ne vienas zuikis buvo pagautas), o mums nepalyginamai lengviau balansinį nešti (dvigubai lengvesnis) kai dukrai juo važiuoti atsibosta.
Atsakyti
Atrodo tikrai neblogai. thumbup.gif O sakykite kuo balansiniai skiriasi vienas nuo kito, nes jų visokių yra, vini brangesni, kiti pigesni. Gal galėtumėte kokį rekomenduoti ne super brangų (kad nebūtų gaila, jei kartais nevažinės), ir gerai būtų kad užtektų 2 vasaroms jei įmanoma. g.gif Dabar maniškės ūgis apie 90 cm.
Atsakyti