foto gavau, bet kažkokios idėjo nepasirinkau, nebent panašų siūlyčiau stalų išdėstymą, nes kitokio varianto nematau. reiks atskirti pulką. nors man tai nepriimtina, bet panašu, kad šitame restorane tai praktikuojama. galbūt ir jums tai tinka.
jei negautum kėdžių užvalkalų, tai nors tegul restoranas kėdes prie stalų paderina,kad daug maž vienodos būtu, nes dabar kaip nuotraukoj, tai kraupokai ta makalynė atrodo. arba pasidekoruok jų atkaltes kokiais nors plačiais kaspinais, prie kurių pritaisyk po kriauklelę.

iš atsiųstų nuotraukų (2 nuotrauka, kur užkandžių stalas už kolonų) tai užkandžių stalus jei tokius darysi nukelčiau prie tų sekcijų salės gale, nes kažkaip planuočiau, kad kitąpus kolonų liktų erdvė šokiams, nes manau, kad svečiai tikrai norės pajudėti, o dar ir jūsų valsas. kadangi šokių etapą pradėsite jūs, šventės kaltininkai, tai kad gražu būtų filme, grindis pabarstyčiau žiedlapiais, o ir svečiams padaryčiau kugelius ar kažką panašaus su žiedlapiais, kad juos galėtų mėtyti.
kad "susišauktų" stalai su šia erdve, ant stalų gal dėčiau tokias vazas su žiedlapiais ir jose įdėčiau kriauklių o aplink "paviniočiau" "perlinius" karolius. maximose manau tokių viniojamų ant ričių karolių rastum. jie kaip eglutės girliandos. nežinau ar supratai apie tuos karolius, ar plaukiojančių žvakių, bet vandenį paspalvinčiau mėlynai (su kokiu rašalu), kad tik atspalvis būtų. nuo baltos staltiesės gerai atsispindėtų melsvas vandenėlis

nes kažkaip puokščių ant stalų bent jau man nesinorėtų
ant kaikurių gal tokias kompozicijas dėčiau

ar tokias

ar be gėlių

bet vistiek paspalvinčiau vandenį
jei be vandens, tai tada taip

išzonuočiau stalų ir šokių erdves jas atskiriant, tarp kolonų pridedant gražiaisiais neringos jūros pakrantės akmeninis, tarp kurių padėčiau žvakių.
kažką į tai panašaus

manau, kad stalo dekoravimui esu nemažai idėjų pridėjus čia forume ir pati pasirinksi priimtinesnę sau.
beje, baro sienelės nepamiršti reikėtų. jei tikrai pavyktų gauti kažką panašaus į tinklą - tai būtų super. apkabinėti gyvom gėlėm ir kriauklėm ar jūrinėm žvaigždėm
lauke, iki salės įėjimo panaudočiau kažką panašaus, tik gal be tokių vazų