Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Olaiva sijonukas wub.gif thumbup.gif thumbup.gif man taip pat lapeliai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sketisss: 23 gegužės 2008 - 22:53
Olaiva, sijonukas labai labai wub.gif wub.gif wub.gif Ir ne kiek ne per ryskus, vasarai pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Olaiva - ananasai jėga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tęsiant šią temą parodysiu ir aš porą ananasinių sijonų - pirmasis nertas pernai, o antrasis - dabar bigsmile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2008 05 24, 12:55)
Tęsiant šią temą parodysiu ir aš porą ananasinių sijonų - pirmasis nertas pernai, o antrasis - dabar  bigsmile.gif

Nu bet as taip negaleciau.Nu niekaip.Lenkiu galva ir lieku be zodziu vien tik su mintim
Atsakyti
OLAIVA
LAIMUZEX
4u.gif Saunuoles, sijoneliai labai grazus blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Olaiva - ananasai jėga  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tęsiant šią temą parodysiu ir aš porą ananasinių sijonų - pirmasis nertas pernai, o antrasis - dabar  bigsmile.gif

Olaiva thumbup.gif sijonukas 4u.gif Man lapeliai irgi patiko 4u.gif
Laimužex, kiek darbo su tuo ilgu blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif O iš kokio storumo siūliukų nertas? Už maxi storesni?
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 05 24, 19:25)
OLAIVA
LAIMUZEX
4u.gif Saunuoles, sijoneliai labai grazus  blink.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Janike1 - ačiukas aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
QUOTE(pupainga @ 2008 05 24, 21:28)
Olaiva  thumbup.gif  sijonukas  4u.gif  Man lapeliai irgi patiko 4u.gif
Laimužex, kiek darbo su tuo ilgu blink.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif  O iš kokio storumo siūliukų nertas? Už maxi storesni?

Kiek užtrukau nepasakysiu, nes tarpuose tarp kitų mezginių nėriau. O nerta būtent iš maxi siūliukų abudu sijonai, tik pirmam reikėjo 6 kamuoliukų, o antram - tik trijų mirksiukas.gif Bet neriasi tie ananasai tai visai smagiai thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražūs ananasinukai 4u.gif Jau į tą ilgą žiūriu ir seilę varvinu, net silpna daros. Ir siūlus jau turiu, ir schemų lyg pakankamai įvairių internete prisirankiojau, o nerti galėsiu tik nuo birželio 12 verysad.gif Greičiau tie visi egzaminai praeitų, o tai nert nėra kada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 05 23, 22:03)
na va  cool.gif kažkoks man jis kreivas šleivas pozavo ant tos durų rankenos doh.gif bet realiai tai kaip ir tiesus smile.gif kaip manot,tuos 2 lapus ant raištelio palikti ar nuimti?  g.gif gal geriau nuimsiu  cool.gif pasitariau  biggrin.gif

user posted image
user posted image

tiesa,sijonas tai toks gan ryškokas.ryžas kaip turi būti  doh.gif nu bet gal sunešiosiu smile.gif

nuėmiau tuos lapus,nes juos nerdama labai abejojau,ar man jų reikia g.gif

sveikinu savo sijono broli drinks_cheers.gif labai dailus, o man tie lapai irgi visai nieko mirksiukas.gif idomi ideja. Del ryzumo nesijaudink, kai isplausi, jis siek tiek nubles, bet kaip kazkas ir minejo, fantastiskas reikalas derejimui su baltais rubais mirksiukas.gif as apskritai niekada nemegau rudos ir visu jos atspalviu, nuo sito sijono galima sakyt pasikeite mano poziuris i ruda ir po jo buvo nemazai darbu ruduoklisku thumbup.gif
ir dar butu neblogai pamatyt sijoneli and pacios manekenes wub.gif
Papildyta:
Olaiva - ananasai jėga  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
user posted imageuser posted image

labao dailus thumbup.gif o jau ilgisi ilgisi, saunuole drinks_cheers.gif
Atsakyti
LAbai gražūs ananasiniai sijonukai, abudu sau megsti?
Atsakyti
dekui visoms uz pagyrimus mano ananasui smile.gif
LaimuzeX,kaip faina bigsmile.gif o jau kiek darbo tam ilgam bigsmile.gif bet kaip faina su tokiu ilgu placiu plevesuoti cool.gif
as jau nauja siandien pradejau sijonuka,shviesiai melsva.ir eilej laukia koks nors smelio spalvos.tik reikia kazkoki puosnu nusinarplioti.nusimato baliukas,tai reikia suzibeti biggrin.gif noriu lygiai megzti,tik kad apacioj kairiam kampe butu koks kiaurarastis su kvietkom grazus.
gal kuri turit ka patarti?kad ir be schemu,kad ideju butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 05 25, 19:55)
dekui visoms uz pagyrimus mano ananasui smile.gif
LaimuzeX,kaip faina  bigsmile.gif o jau kiek darbo tam ilgam bigsmile.gif bet kaip faina su tokiu ilgu placiu plevesuoti  cool.gif
as jau nauja siandien pradejau sijonuka,shviesiai melsva.ir eilej laukia koks nors smelio spalvos.tik reikia kazkoki puosnu nusinarplioti.nusimato baliukas,tai reikia suzibeti  biggrin.gif noriu lygiai megzti,tik kad apacioj kairiam kampe butu koks kiaurarastis su kvietkom grazus.
gal kuri turit ka patarti?kad ir be schemu,kad ideju butu blush2.gif

Vat apie tokį puošnų, tik juodą ir aš pagalvoju. Lyg ir viziją turiu mintyse - aš irgi vienam šone galvoju nert tinklelį(kaip suknelių temoj Viliuteee vestuvinė, paskui La Perlos turkiuko) ir prie jo prisiūti nunertas gėles mirksiukas.gif
Atsakyti