Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(angulyte @ 2008 05 25, 23:10)
Vat apie tokį puošnų, tik juodą ir aš pagalvoju. Lyg ir viziją turiu mintyse - aš irgi vienam šone galvoju nert tinklelį(kaip suknelių temoj Viliuteee vestuvinė, paskui La Perlos turkiuko) ir prie jo prisiūti nunertas gėles  mirksiukas.gif

o as planuoju ne ant tinklelio prisiuti,bet gelytes sunerti.bus ploniau,lengviau kris tas sijonuko kampas gal ax.gif
nu dar laiko turiu,kazka sumastysiu gal puosnesnio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 05 25, 18:55)
dekui visoms uz pagyrimus mano ananasui smile.gif
LaimuzeX,kaip faina  bigsmile.gif o jau kiek darbo tam ilgam bigsmile.gif bet kaip faina su tokiu ilgu placiu plevesuoti  cool.gif
as jau nauja siandien pradejau sijonuka,shviesiai melsva.ir eilej laukia koks nors smelio spalvos.tik reikia kazkoki puosnu nusinarplioti.nusimato baliukas,tai reikia suzibeti  biggrin.gif noriu lygiai megzti,tik kad apacioj kairiam kampe butu koks kiaurarastis su kvietkom grazus.
gal kuri turit ka patarti?kad ir be schemu,kad ideju butu blush2.gif

Gal šitoks patiks? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 05 26, 09:17)
Gal šitoks patiks?  ax.gif
user posted image

thumbup.gif tikrai grazus
tik foto,ar turi ir aprasyma? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 05 26, 10:17)
Gal šitoks patiks?  ax.gif
user posted image

Aš šitą irgi nusižiūrėjus tongue.gif
Atsakyti
galvoju gal kampe sijono kazka is tokios bliuskeles paimti-kazka is airisko nerimo.man labai grazu cool.gif o pati sijonuka be jokio rasto,tiesiog tankiai nusinerti

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 05 26, 10:30)
galvoju gal kampe sijono kazka is tokios bliuskeles paimti-kazka is airisko nerimo.man labai grazu cool.gif o pati sijonuka be jokio rasto,tiesiog tankiai nusinerti

user posted image
user posted image

Man labai gražu - bet aš kažkaip labai bijau prasidėt su tuo airišku nėrimu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 05 26, 09:25)
thumbup.gif tikrai grazus
tik foto,ar turi ir aprasyma? blush2.gif

Turiu tik gėlyčių schemutes... 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 05 26, 09:41)
Turiu tik gėlyčių schemutes...  4u.gif
user posted image

dekui 4u.gif
einu pasikuisiu savo archyvuose,parodysiu,ka aptinkancio rasiu.gal kuriai irgi kils ideju
Papildyta:
man sitas rastas grazus ax.gif

user posted image
user posted image

cia grazu ax.gif

user posted image
user posted image

o kazin kaip nerti,kad taip kampu sueitu? g.gif visai nieko atrodo toks sijonukas

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 05 26, 14:34)

man sitas rastas grazus ax.gif

user posted image

Labai gražus. Bet kaip turėtų lėtai nertis, ten žemi stulpeliai visur man atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 05 26, 13:38)
Labai gražus. Bet kaip turėtų lėtai nertis, ten žemi stulpeliai visur man atrodo...

letai...bet grozis wub.gif
kazkur maciau panasu rasta,bet ten daug stambesnis.tokio smulkaus niekur neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 05 26, 14:34)
o kazin kaip nerti,kad taip kampu sueitu?  g.gif visai nieko atrodo toks sijonukas

user posted image
user posted image

Va toks principas taip kampuotai nert:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 05 26, 14:41)
letai...bet grozis  wub.gif
kazkur maciau panasu rasta,bet ten daug stambesnis.tokio smulkaus niekur neradau g.gif

aš pas mamą kažkuriam žurnale mačiau būtent šitą sijoną g.gif jei "atkasiu" būtinai įdėsiu 4u.gif
Atsakyti