Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

as irgi apvaliai neriu wink.gif
nu lekiu nerti savo ryžą lapuotaji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 05 21, 18:51)
O aš tai atvirkščiai- pradėjau ir negaliu sustot  biggrin.gif  jau teko aišku kelis kartus ardyt bet nuo savaitgalio va rezultatas, tikiuosi šią savaitę baigt  ax.gif

user posted image

mmmmmmmmmmmmm koks grazumelis ananaseliu wub.gif paziurejus norisi nerti toki sijoneli....bet...viena jau ananasini pernai nusineriau lotuliukas.gif belieka tik grozetis ax thumbup.gif ...arba griebti kita spalvyte ir nertis dar viena drinks_cheers.gif

Olaiva, o mano kaip sykis ir yra ryzas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 21 gegužės 2008 - 23:30
QUOTE(mimka @ 2008 05 21, 16:51)
O aš tai atvirkščiai- pradėjau ir negaliu sustot  biggrin.gif  jau teko aišku kelis kartus ardyt bet nuo savaitgalio va rezultatas, tikiuosi šią savaitę baigt  ax.gif

user posted image

grazus rastelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 05 22, 00:28)
mmmmmmmmmmmmm koks grazumelis ananaseliu wub.gif paziurejus norisi nerti toki sijoneli....bet...viena jau ananasini pernai nusineriau lotuliukas.gif belieka tik grozetis ax thumbup.gif ...arba griebti kita spalvyte ir nertis dar viena drinks_cheers.gif

Olaiva, o mano kaip sykis ir yra ryzas lotuliukas.gif

ačiū 4u.gif
aš tai jau galvoju apie panašų baltą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 05 21, 18:51)

grazu smile.gif
O ziuriu ir galvoju ar nera ar tik nesimato. Nedarot jokiu tarpelio sone virsuj, na kad isimaut eitu. Ar jokios tvirtesnes juosteles virsuj nedarot ir lendat kaip i 'maisiuka'. Aktualu dabar man, galvoju kaip ilyst reikes, daryt ar ne daryt uzsegimuka virsuj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2008 05 22, 09:27)
grazu smile.gif
O ziuriu ir galvoju ar nera ar tik nesimato. Nedarot jokiu tarpelio sone virsuj, na kad isimaut eitu. Ar jokios tvirtesnes juosteles virsuj nedarot ir lendat kaip i 'maisiuka'. Aktualu dabar man, galvoju kaip ilyst reikes, daryt ar ne daryt uzsegimuka virsuj  g.gif

aš tai darau toki ne visai aptemptą, todėl kai baigsiu viršuje dar nunersiu kelis stulpelius ir tada įversiu kokį dirželį (mąstau apie kažkokios panašios medžiagytės kaip pamušalas, turėtų gražiai atrodyt) ir viršuje šiek tiek susitrauks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2008 05 22, 08:27)
grazu smile.gif
O ziuriu ir galvoju ar nera ar tik nesimato. Nedarot jokiu tarpelio sone virsuj, na kad isimaut eitu. Ar jokios tvirtesnes juosteles virsuj nedarot ir lendat kaip i 'maisiuka'. Aktualu dabar man, galvoju kaip ilyst reikes, daryt ar ne daryt uzsegimuka virsuj  g.gif

as tai nunerusi sijona visa,tada imuosi virsaus.kelis stulpelius nuneriu.tada veriu nunerta juostele ir susirishu,kiek reikia,kiek figura leidzia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 05 22, 11:04)
as tai nunerusi sijona visa,tada imuosi virsaus.kelis stulpelius nuneriu.tada veriu nunerta juostele ir susirishu,kiek reikia,kiek figura leidzia  cool.gif

o as tai atlasine juostele veriau.... va imetu savo "seniena" ananasiuka, na bet myliu ji labaiiii wub.gif lotuliukas.gif

va cia galima pamatyti mano sena ananasini:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 22 gegužės 2008 - 23:34
QUOTE(dovyda @ 2008 05 23, 00:24)
o as tai atlasine juostele veriau.... va imetu savo "seniena" ananasiuka, na bet myliu ji labaiiii wub.gif  lotuliukas.gif

Na ne bereikalo myli, tikrai yra ką mylėt thumbup.gif 4u.gif ir spalva ta "ryža" man labai patinka thumbup.gif
o kaip platinai? aš tai tiesiai varau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 05 22, 23:24)
o as tai atlasine juostele veriau.... va imetu savo "seniena" ananasiuka, na bet myliu ji labaiiii wub.gif  lotuliukas.gif

grazu thumbup.gif dar kitoks ananasu rastas smile.gif
man atrodo,kad musu ananasu spalvos vienodos smile.gif
vakar gerai,kad ilgai ta nelemtaja eurovizija ziurejau,tai net 16 eiliu sugebejau nunerti bigsmile.gif jau visai mazai liko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 05 22, 22:24)

labai patiko visi tavo darbeliai thumbup.gif

ypac ,,kedukai,, wub.gif gal butu galima gaut schemute to grozio? ar cia nerta is galvos ? 4u.gif
Atsakyti
Ko tai man vel problemossu sijonu.Jau i pabaiga rastelis,bet...noriu dar truputi ilgio.Reikes kazka bandyt pasipiest ir prinertt.Pernai kai neriau tai nuo antro rastelio neriau su 3 uzmetimais ir viskas buvo thumbup.gif ,o savo varau su dviem ir se tau-truksta ilgio. doh.gif Gal kas bandet dar pratest VS sijonuka.Dar daugiau negu pailginta schema?Daugioau gal nebenersiu is maxi,neturiu tiek kantrybes ir laiko doh.gif
Atsakyti