Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(simre @ 2008 05 15, 14:58)
Gal kuri turi šito sijono schemą, kuri ryškesnė būtų: kai atspausdinu, susilieja visai, nors ir taip ji man nelabai sad.gif
user posted image

Ir kiek įžiūriu, ten pradžioj kai kurias eiles lyg ir kartoti reikia?

aha man irgi labai liejasi ax.gif , o kartot man regis nieko nereikia g.gif

Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2008 05 14, 17:13)
as pagal sia schema neriu ananasini sijonuka:

user posted image
user posted image

dar ir tokia schema yra wink.gif

user posted image
user posted image

aš irgi vis tik ties šiuo apsistojau ax.gif pradėjau bet neturiu fotiko šiuo metu tai vėliau pasirodysiu biggrin.gif nes tas platėjantis man per daug problemų sukėlė lotuliukas.gif jį bandysiu vėliau iš storesnių siūlų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 05 14, 17:13)
as pagal sia schema neriu ananasini sijonuka:

dar ir tokia schema yra wink.gif

user posted image
user posted image

Ar čia tik man taip atrodo, ar šitoj schemoj iš tikrųjų vienas neatitikimas yra g.gif arba aš jau visai žiopla doh.gif blush2.gif
Toj vietoj kur "ananaso" pradžia- kur 6 "skliautukai", o kaip prie jų "prieiti" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimka: 16 gegužės 2008 - 10:39
Mergaites, HELP su schemute ananaso 52 zinutej ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2008 05 14, 20:15)
Laba vakareli  4u.gif
Neriu probele sito sijono  ax.gif Pirmas toks 'didelis' darbas kabliuku. Neriu neriu, daejau iki 20 eilutes, ir nebezinau kiek ten pyneles kilpu daryt. Gal kuri mamyte patart galetu?  ax.gif

Gal kuri neret jau? Nes man tie du uzmetimai atrodo lyg ir per daug, plateja labai smarkiai  g.gif

as neneriau sio sijonuko schmoll.gif ax.gif
na pyneliu kilpu as 5 suskaiciavau(o ir tarpely parasyta,kad 5).paskui stulpeliai su 2 uzmetimais.o iki 20 eiles su 2 uzmetimais pagal schema nerei?
siulai ploni?
Papildyta:
QUOTE(mimka @ 2008 05 16, 10:37)
Ar čia tik man taip atrodo, ar šitoj schemoj iš tikrųjų vienas neatitikimas yra  g.gif  arba aš jau visai žiopla  doh.gif  blush2.gif
Toj vietoj kur "ananaso" pradžia- kur 6 "skliautukai", o kaip prie jų "prieiti"  g.gif

paziurejau,lyg ir truksta.bet as tai ne pagal sita schema neriu ta sijona ax.gif
jau beveik puse nunarpliojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 05 16, 12:50)
as neneriau sio sijonuko  schmoll.gif  ax.gif
na pyneliu kilpu as 5 suskaiciavau(o ir tarpely parasyta,kad 5).paskui stulpeliai su 2 uzmetimais.o iki 20 eiles su 2 uzmetimais pagal schema nerei?
siulai ploni?

Aciu 4u.gif
Kad jau atsiliept, tai dar truputi paklausiu, nes ko gero blogai susakiau kas neaisku. Turejau galvoje, kur nuo 30 atrodo eiles prasideda tas 'koriukas' ananaso, tarp tu 5 pyneles akyciu.
Neriu is maxi ir dejau po du uzmetimus. Ir dabar nematau rasydama scemos, bet jei atmintis neapgauna, tai iki pat 28 ar kelintos ten eiles su 2 uzmetimais dejau. Ir kaip sakiau lyg per daug plateja. Tai emiau akyliau nagrinet numegsta sijonuko pavysdi, tai ten lyg viena eile iki to 'koriuko' lyg ir praleista.. ot nereja esu doh.gif pirmas blynas kepamas.. tikiuos pavyks viskas ax.gif su nerejeliu patyrusiu pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2008 05 13, 13:18)
Na rodau kokį numezgiau sijonuką savo dešimtmetei,tik nesumąstau kaip papuošti,dar lyg kažko trūksta,gal ką pasiūlytumėt? user posted image

thumbup.gif labai grazus sijonas ir nereikia daugiau jokio papuosimo nes mano akim jau butu per daug,nes rastas labai puose drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi kaip man baigiasi azartas sijonui-varau varau viena eile visa diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 05 21, 14:11)
Oi kaip man baigiasi azartas sijonui-varau varau viena eile visa diena  doh.gif

o tu isivaizduok,kaip graziai atrodysi,kai su tuo sijonuku busi pasipuosusi.pamatysi,tuoj rankos prades mikliau dirbti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 05 21, 17:15)
o tu isivaizduok,kaip graziai atrodysi,kai su tuo sijonuku busi pasipuosusi.pamatysi,tuoj rankos prades mikliau dirbti smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
superine parama 4u.gif
Atsakyti
O aš tai atvirkščiai- pradėjau ir negaliu sustot biggrin.gif jau teko aišku kelis kartus ardyt bet nuo savaitgalio va rezultatas, tikiuosi šią savaitę baigt ax.gif

user posted image

Atsakyti
mimka liux thumbup.gif sakai iki savaitgalio pabaigsi? rolleyes.gif
kokio ilgio planuoji daryti?
pas mane tai bus apie 12 tu lapeliu is ilgio,tai jau antra puse neriu.....tik niekaip pasijonio negaunu tinkamos spalvos
kaunietes,kur perkat savo rankdarbiams medziageles?
Pasimatymo antram aukste yra,bet ten ner tinkamos spalvos.ir ten labai kreivai atmatuoja.anam mano rudam prasiau 70 cm,tai vienam gale buvo 70,o kitam-62 cm blink.gif
yra buvusioj Redoj,salia kur maza parduotuvele.saindien gavo papildyma,ryt vaziuosiu paziureti
o kur dar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 05 21, 19:02)
mimka liux  thumbup.gif sakai iki savaitgalio pabaigsi? rolleyes.gif
kokio ilgio planuoji daryti?
pas mane tai bus apie 12 tu lapeliu is ilgio,tai jau antra puse neriu.....tik niekaip pasijonio negaunu tinkamos spalvos
kaunietes,kur perkat savo rankdarbiams medziageles?
Pasimatymo antram aukste yra,bet ten ner tinkamos spalvos.ir ten labai kreivai atmatuoja.anam mano rudam prasiau 70 cm,tai vienam gale buvo 70,o kitam-62 cm  blink.gif
yra buvusioj Redoj,salia kur maza parduotuvele.saindien gavo papildyma,ryt vaziuosiu paziureti
o kur dar? g.gif

ačiū mirksiukas.gif
aš šiaip abi dalis iš kart neriu- ratu t.y.,( čia įdėjus medžiagytę baltą kad raštas matytųsi biggrin.gif ) ir siūlus radau tokius smagius thumbup.gif firma ta pati kaip Maxi (Altin Basak) bet maniškiai gal dvigubai storesni, bet nu neriasi taip smagiai, kad negaliu atsidžiaugt biggrin.gif darysiu toki maždaug iki kelių (bo kitokie man nelabai tinka blush2.gif ) tai va kiek nunerta tai dar tik antrą matkiuką neriu ax.gif (50 gr/210 metrų)
O dėl pamušalo jau ir aš pradedu sukt galvą, bet gal per visą Vilnių kur nors atrasiu tinkamą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimka: 21 gegužės 2008 - 18:24