Įkraunama...
Įkraunama...

Žinomi žmonės

Įdomu būtų sužinoti, kokių asmenų pasirodymas TV priverčia perjungti kanalą?

user posted image
nu nepernešu gun_rifle.gif aggressive.gif quiet.gif
Atsakyti
Pritariu drinks_cheers.gif
Dar perjungiu kai Laimutis Purvinis ima dainuoti... doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Susinervinu pamaciusi (nereikia net isgirsti) Antana doh.gif , Andriu Rimiski, Zvonke mad.gif
Taip pat nemegstu Deivio (toks jausmas, kad jis niekad nesuaugs), Eugenijaus Ostapenko ir dar daaaaaug daug kitu "zvaigzduciu" biggrin.gif
Atsakyti
Visada perjungiu ir TV, ir radiją, kai uždainuoja Stakėnas. biggrin.gif Visiems kitiems alergijos nėra.
Atsakyti
Dauguma Lietuvos populiarių "dainininkų" nervina. Per daugumą koncertų tenka perjungti kanalą, nes neįmanoma tverti jų pigių dainuškų dry.gif
Atsakyti
perjungiu kanala kai dainuoja zvonke, nesuprantu kas jos gali klausytis, taip pat kai pasirodo ostapenko, dambrauskas, minedas, liveta ir petras kazlauskai schmoll.gif
Atsakyti
nervina minedas, stakėnas,tarasovai ,antanas schmoll.gif
Atsakyti
Mane išberia spuogais vos isgirdus Minedą,L ir P Kazlauskus,L Purvinį ,Yvą,Ostapenko tai aplamai grožių grožis... doh.gif
Iš tiesų tai nepatinka tos pigios tralialiuškės,o jas dainuoja daugelis mūsų estrados "žvaigždžių" doh.gif
Atsakyti
Panelės "Kleckaitės" nepernešu,Baukutė nepatinka, schmoll.gif
Na,Zvonkė,Kazlauskai,Žentai tai čia jau kultūros grynuoliai.. doh.gif

Ginas Dabašinskas ir jo kalbėjimo maniera-iškart perjungiu kanalą tongue.gif
Samas nepatinka,bet dėl to,kad kažkada vienam bendrabuty trynėmės ir vienas kito labai nemėgom..
Atsakyti
aplamai kai rodo pageidavimu koncerta ,negaliu tu seniu baubimas mane biesina lotuliukas.gif
Atsakyti
isberia nuo paparacai.lt laidos vedeju ph34r.gif
nuo dirbtino snukiu tampymo atseit mimiku taip ir norisi uzvaziuot kad issitiesintu snukeliai...nu kas per baisybes bash.gif

ostapenko doh.gif
Atsakyti
Manęs tai niekas "nediorgina" schmoll.gif Aš neisterikuoju, žiūrėdamas teliką laugh.gif Neperjunginėju kanalų, nelaužau pultelių, pamatęs kokią nemėgstamą "zviazdą"... O į Minedą gi labai smagu pasižiūrėt biggrin.gif Ir į ŽENTŲ monotoniškus judesius lotuliukas.gif
Atsakyti