Įkraunama...
Įkraunama...

Žinomi žmonės

QUOTE(LaLuna* @ 2015 04 15, 20:35)
pata antipatiskiausias zmogus TV ekrane-Ruta Mikelkeviciute.....tokia jau dirbtine ir laidos pavirsutiniskos, tiesiog populistines....neisivaizduoju del kokiu priezasciu ji taip ilgai laikosi televizijoje...

o kurios jau cia pokalbiu laidos Lt nepavirsutiniskos ir nepopulistines??? lotuliukas.gif
siaip nepasakyciau, kad ji dirbtine kazkokia, ta ruta. kaip tik lb naturaliai simpatiska prisiziurinti moteris, nei lupom pripustom, nei papais dirbtiniais, lb santuriai ir puikiai pagal savo amziu atrodo thumbup.gif
Atsakyti
skaitau cia jus ir supratau, kad reiktu dar gerai pagalvoti, kas man patinka... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 15, 20:39)
o kurios jau cia pokalbiu laidos Lt nepavirsutiniskos ir nepopulistines??? lotuliukas.gif

Visos per LRT transliuojamos laidos 4u.gif
Man nemėgstamiausias TV veidas, bijau iškraipyt pavardę, tas su auskaru Arnas, negaliu nei girdėt nei matyt. Iš karto supykina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 15, 20:39)
siaip nepasakyciau, kad ji dirbtine kazkokia, ta ruta. kaip tik lb naturaliai simpatiska prisiziurinti moteris, nei lupom pripustom, nei papais dirbtiniais, lb santuriai ir puikiai pagal savo amziu atrodo thumbup.gif

Tai, kad atrodo gerai niekas neneigia, bet jos manieros ir maivymasis per tą laidą, tai tikrai vemti verčia. Neįmanoma nei žiūrėt, nei klausyt to cypavimo ir isterikavimo.
Atsakyti
"nevirskinu" Drukteinio
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 04 18, 23:19)
Man nemėgstamiausias TV veidas, bijau iškraipyt pavardę, tas su auskaru Arnas, negaliu nei girdėt nei matyt. Iš karto supykina biggrin.gif

drinks_cheers.gif Man tas pats netyčia įsijungus to Klivečkos vedamą laidą doh.gif
Atsakyti