Įkraunama...
Įkraunama...

Žinomi žmonės

QUOTE(ingakyca @ 2008 05 01, 16:30)
Va va ir man tas pats  doh.gif Iš karto perjungiu kanalą.

Aš tai net nežiūriu, tai nereikia ir perjunginėt.
Bet man kažkaip nuotaiką iškart "nuleidžia" tos dainos, jos visad liūdnos būna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 01, 17:32)
Aš tai net nežiūriu, tai nereikia ir perjunginėt.
Bet man kažkaip nuotaiką iškart "nuleidžia" tos dainos, jos visad liūdnos būna doh.gif

Man tai nuotaikos negadina tos dainos, tiesiog tas baubimas visų vyresnių žmonių man labai nepatinka, nors aisku ne tik vyresni žmonės baubia doh.gif Tik jaunimas labiau cypia nei baubia, pvz Zvonkė lotuliukas.gif jeigu pagarsintum, tai turbūt namie langai suskylinėtų unsure.gif hihihi.gif
Atsakyti
del manes tai visokias Zvonkes ,69 danguje ,Minedus ir Fainas galima gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimenaaa @ 2008 05 01, 16:48)
del manes tai visokias Zvonkes ,69 danguje ,Minedus ir Fainas galima gun_rifle.gif

Kokia netolerantiška...
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 01, 17:49)
Kokia netolerantiška...

aha geriau jau juos visus paliktų ir su politikais taip pasielgtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 01, 16:49)
Kokia netolerantiška...

dingsta visa tolerancija,kai neymanoma tv isijungti.jei ne koncertus rodo tokiu dainininku tai laidas apie juos.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2008 05 01, 16:55)
aha geriau jau juos visus paliktų ir su politikais taip pasielgtų  lotuliukas.gif

vat cia labai gera mintis thumbup.gif
Atsakyti
Perjungiu vos tik išgirdus Rositą Čivilytę ir dar vienos nemėgstu, kaip tyčia užkrito pavardė, na nieko prisiminsiu. blush2.gif

Visų tų baubiančių senukų ir močiučių berželiai irgi "pjauna" ausį, melodijos panašios, verkti norisi cool.gif
Atsakyti
V. Karklelis doh.gif nu biredų briedas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 05 01, 17:22)
V. Karklelis doh.gif nu biredų briedas schmoll.gif

Kiba susinervinat jį pamačius? biggrin.gif
Atsakyti
as nekenciu Travoltos!!! doh.gif
apie pukus ir kt nesamones net nesneku.. Cia kazkoks iskrypimas ir as ju neziuriu. Dar tris kartus nusispjaunu, kad neduok dieve mano vaikas netaptu kazkokiu tokiu a la muzikantu blink.gif
Atsakyti
Na va prisiminiau biggrin.gif Arina nepatinka. abi su Čivilyte ūbauja, brr schmoll.gif
Atsakyti