Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Jau beveik vairuotoja esu:) Rytoj turėčiau teises pasiimt. Vyras sako imk vieną mūsų mašiną ir varyk rytoj pati. Na, iki Klaipėdos tikriausiai turėčiau važiuot su juo ir su M raidėm. O atgal jau be tų raidžių.
Tai vat kame bėda. Gal čia yra žinančių kur Klaipėdoj gaut tą lipduką 90?
Ir pagrindinis reikalas - mūsų abi mašinos automatai. Na ne mūsų, tiesą sakant, o vyro tongue.gif O aš mokiausi su mechanine. Niekaip neapsisprendžiu ar man pirktis mechaninę, pardavus mūsų Renuškę, ar ją pasilikti? Nes kita mašina tai visureigis, tokios karvės tikrai nevairuosiu blink.gif . Dar ne.
Gal kuri jau turit tame patirties? Ar labai sunku neturint dar ir šiaip vairavimo praktikos, imt ir persėst į automatą? Lyg ir lengviau turėtų būt, bet kažkaip neįprasta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 05 09, 19:58)
Jau beveik vairuotoja esu:) Rytoj turėčiau teises pasiimt. Vyras sako imk vieną mūsų mašiną ir varyk rytoj pati. Na, iki Klaipėdos tikriausiai turėčiau važiuot su juo ir su M raidėm. O atgal jau be tų raidžių.
Ir pagrindinis reikalas - mūsų abi mašinos automatai. Na ne mūsų, tiesą sakant, o vyro tongue.gif  O aš mokiausi su mechanine. Niekaip neapsisprendžiu ar man pirktis mechaninę, pardavus mūsų Renuškę, ar ją pasilikti? Nes kita mašina tai visureigis, tokios karvės tikrai nevairuosiu blink.gif . Dar ne.
Gal kuri jau turit tame patirties? Ar labai sunku neturint dar ir šiaip vairavimo praktikos, imt ir persėst į automatą? Lyg ir lengviau turėtų būt, bet kažkaip neįprasta rolleyes.gif

pati sėdau prie automatinio renuko - pasaka, o ne vairavimas - neužgesi nė norėdama, maltis su pavarom nereik, nors kai kas ant automatų ir varo... išmokus vairuot mechanine automatas problemų nekelia. o šiaip ir teisių pasiimt galit varyt be m raidės - kai fotkinaus, girdėjau kaip vienai merginai darbuotoja sakė, kad išsilaikus m raidės nebereikia, nors ir kortelės dar nėra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 05 09, 19:58)
Ir pagrindinis reikalas - mūsų abi mašinos automatai. Na ne mūsų, tiesą sakant, o vyro tongue.gif  O aš mokiausi su mechanine. Niekaip neapsisprendžiu ar man pirktis mechaninę, pardavus mūsų Renuškę, ar ją pasilikti? Nes kita mašina tai visureigis, tokios karvės tikrai nevairuosiu blink.gif . Dar ne.

aš iš principo nelabai norėčiau persėst ant automato, kai moki su mechanine. Nes su mechanine mokėdama- automatu visad pavažiuosi, o vat pripratus prie automato, prie mechaninės bus sunku grįžt... rolleyes.gif
nu nžn, gal kažkoks kvailas nenormalus įsitikinimas, kad tikras vairuotojas turi mokėt su mechanine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2008 05 09, 22:34)
aš iš principo nelabai norėčiau persėst ant automato, kai moki su mechanine. Nes su mechanine mokėdama- automatu visad pavažiuosi, o vat pripratus prie automato, prie mechaninės bus sunku grįžt... rolleyes.gif
nu nžn, gal kažkoks kvailas nenormalus įsitikinimas, kad tikras vairuotojas turi mokėt su mechanine biggrin.gif

pas mane lygiai tas pats isitikinimas lotuliukas.gif kai pirkau savo masiniuka salia toks pats automatas stovejo, bet uzsispyriau ir viskas- noriu but tikra vairuotoja biggrin.gif aisku kai jau liuxiskai su mechanine vairuosiu tai gal sekanti masina bus automatas, nors kolkas man begiu perjunginejimas streso nekelia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 09, 20:05)
išmokus vairuot mechanine automatas problemų nekelia.

Man kele,ir nemazu.Dvi pirmas darbo savaites atsikankinau kaip reikiant,atrode,kad as sau,o masina sau,ka nori ta daro doh.gif Labai baisu buvo ikalnese,atrode,kad nera sankabos,tai tuoj atgal nuriedesiu,ir sankryzose labai baisu buvo.Koja pastoviai "sankaba "maige,o ranka begiu ieskojo. Vaizdai geri buvo vnz... lotuliukas.gif Tai kai dvi svaites kasdien po 8-9h atpyliau su automatu,kazkiek apsipratau.Dabar jau visai pripratus,masina gerai jauciu ir dirbti su mechanke nenoreciau,nes pastoviai kamsciuose stoviu,bet,beje,lengvosios automato irgi nei uz ka nenoreciau.Po darbo kai sedu prie mechankes,tai uch,koks kaifas,iskart atsipalaiduoju... thumbup.gif
Atsakyti
mergytes, o gal zinot kur galima nusipirkt kur buna tokie spalvoti vaskiniai piestukai ibrezimams uzspalvint blush2.gif noreciau uzsipaisyt, ka vakar prisidirbau- ne daug- bet vis primmins man ta nelemta aikstele doh.gif siandien buvau akropoly, ermitaze tai jie neturi, o as nezinau jokiu autodaliu parduotuviu vilniuj g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 09 gegužės 2008 - 20:52
Ieskok profesionaliu auto dazu parduotuvese,Siaures miestelyje,va tik uzstrigo tos gatves pavadinimas,cia kai vaziuoji nuo kuro aparaturos Kareiviu gatve,sankryzoj suki i desine i Verkiu ir paskui pirmoj gatvelej i kaire,ir ten netoliese po desine ta dazu parde yra(antram aukste).Pasakyk savo beda ir jie pasiulys ka nors.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 05 09, 22:58)
Ieskok profesionaliu auto dazu parduotuvese,Siaures miestelyje,va tik uzstrigo tos gatves pavadinimas,cia kai vaziuoji nuo kuro aparaturos Kareiviu gatve,sankryzoj suki i desine i Verkiu ir paskui pirmoj gatvelej i kaire,ir ten netoliese po desine ta dazu parde yra(antram aukste).Pasakyk savo beda ir jie pasiulys ka nors.

o ten uzrasyta kad auto dazu parduotuve? unsure.gif mazdaug isivaizduoju ta vieta, bet bijau uzbludyt doh.gif
Atsakyti
Va, tik ką parlėkiau. Nusitempiau vyrą į aikštelę jo automatą išbandyt. Pirmas 10 minučių rimtai ir man atrodė, kad aš sau, o mašina sau.
Bet po truputį tokį malonumą pajutau vairuoti, kad rimtai susimąsčiau apie automatą.
Tik nenoriu pasilikti tos renuškės. Užtenka, kad džipas Fordas milžinas, tai dar ir renuškė safranas - gera karvė biggrin.gif
Noriu mažesnės. Ir kuro mažiau ir kieme vietos mažiau užimtų.
Sunku apsispręsti. Vieni už automatus, kiti už mechanines. O blogiausiai, kad man vieną minutę vienoks variantas, kitą kitoks labiau prie dūšios. Ech ax.gif
Atsakyti
Cia jau turi pati nuspresti,kas tau arciau dusios,ta ir imk smile.gif
Atsakyti
denaxa - tai reik pasilikt renuškę ir nusipirkt dar kokią mažalitražkę mechaninę. Vien mūsų šeimos autoparkas pusę kiemo užims lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 09, 22:01)
o ten uzrasyta kad auto dazu parduotuve?  unsure.gif  mazdaug isivaizduoju ta vieta, bet bijau uzbludyt doh.gif

Kazkas usrasyta,bet nepamenu kas.Tiesiog pasistatyk ten kur nors masina ir pavaiksciok,pasiklausi kur nors jei nerasi,autoservise ar kitoj pardej.As irgi kazkada taip susiradau,ten gi visi pardavejai vieni kitus zino,pasakys,tik nebijok klausti.A kad uzbludysi tai irgi nieko baisaus,kaip uzbludysi,taip ir "atsibludysi",sekmes! mirksiukas.gif
Atsakyti