Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

aš taip pat žadėjau keistis 70 ženkliuką į 90, bet pagalvojau, kad nelabai man verta, nes autostrada kaip ir nevažinėju, o jei netyčia ir tenka pavažiuoti, tai išvis nusiimu ženklą, nes jis pastatomas... O be to ir nebeilgai liko iki išvis ženklo padėjimo į lentyną, tai pasitariau su savimi ir nusprendžiau užteks man ir 70 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snowdrop: 13 gegužės 2008 - 21:01
QUOTE(Snowdrop @ 2008 05 13, 21:59)
aš taip pat žadėjau keistis 70 ženkliuką į 90, bet pagalvojau, kad nelabai man verta, nes autostrada kaip ir nevažinėju, o jei netyčia ir tenka pavažiuoti, tai išvis nusiimu ženklą, nes jis pastatomas... O be to ir nebeilgai liko iki išvis ženklo padėjimo į lentyną, tai pasitariau su savimi ir nusprendžiau užteks man ir 70 smile.gif

Manau, visai teisingai nusprendei. Kartais gerai pasitart su protingu žmogum biggrin.gif Aš turiu 90 pastatomą, bet man irgi 70 užtektų, nes autostradom netenka važinėt.
Papildyta:
QUOTE(vovere74 @ 2008 05 13, 20:26)
Šiandien, kai išėjau iš darbo į savo auto, girdėjau kaip kalbėjosi du vaikiai. Vienas aiškino kitam - kai yra ženklas 70 tai reiškia, kad vairuotojas dar žalias, o kai ženklas 90 tai vairuojas dar labiau žalias. thumbup.gif
Kadangi ant manojo renuko užklijuoti abu, tai vaikinai ir ginčijosi koks čia vairuotojas. Aš priėjusi pasakiau  - labai ryškiai žalias vairuoja šitą mašiną. Reikėjo matyt jų veidus kai sėdau už vairo biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 05 13, 19:14)
o aš pamenu kadaise diskutavote, ar klijuot 70, ar 90 ženklą.
su kokiu jūs važinėjate?  ax.gif

aš su 90 pastatomu... nors teoriškai man jo nereikia, bet praktiškai dar palaikysiu kokią savaitikę kitą... kažkaip privalumų jaučiu su juo (o gal tik pasirodė, kad ženklas padeda)... kai reik persirikiuot į kitą juostą, o mašinų aplink daug, tai matau kaip iš galo palieka saugų tarpą toj pačioj ir kitoj juostoj... bijo manęs turbūt lotuliukas.gif

Atsakyti
Apie pastatomus ženklus pirmą kartą girdžiu g.gif Geras. Nes mano užklijuoti ant stiklo iš išorės, po pirmo mašinos plovimo atrodo, kad jau man į pabaigą tie du metai bigsmile.gif
Šiandien turėjau nuotykį. Jaučiu jei kas iš šono stebėjo tai galėjo filmuot kokiai Lalailai...
Nuvariau prie prekybos centro nes reikėjo bankomato. Radau vieną laisvą vietą ir prisiparkavau. Būtumėt jūs mačiusios kaip blush2.gif Bėgau pinigų bėgte, kol negrįžo šalia stovėjusios mašinos savininkas. Nes būtų neįlipęs į savo auto. Pastačiau tai siaubas, kreivai ir dar prie pat jo. O kaip išvažiuot? Bandau ir vienaip ir kitaip - kliudysiu tą mašiną ir viskas. Ką daryt? Gėda blush2.gif
Gerai, kad priešais gatvė. Aš tada tiesiu taikymu per bordiūrą ir išlėkiau. Bet vieno dalyko tai nežinojau - bordiūras iš aikštelės pusės ne toks aukštas unsure.gif Tai jau kaip aš nušokau į gatvę su sveiku duslintuvu nežinau. Nes maniau, kad mašina lūš per pusę, arba liks kabėt ant to bordiūro.... Uf...
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 05 14, 13:15)
Apie pastatomus ženklus pirmą kartą girdžiu g.gif  Geras. Nes mano užklijuoti ant stiklo iš išorės, po pirmo mašinos plovimo atrodo, kad jau man į pabaigą tie du metai bigsmile.gif
Šiandien turėjau nuotykį. Jaučiu jei kas iš šono stebėjo tai galėjo filmuot kokiai Lalailai...

Dėl pastatomo ženklo... aš pati pasidariau, atsiprintinau juodai baltą, o vyras su flomasteriu nudažė rodonai apvadą... tada iš kartono išlankstėm tokį trikampį (kaip kalendoriai būna ant stalo pastatomi kartoniniai), ir priklijavom ženklą prie vienos pusės... ax.gif
Dėl nuotykio.... gerai kad gerai baigės mirksiukas.gif
Dėl parkavimosi, man tas sunkiausia... bet su laiku manau išmokt rolleyes.gif
Atsakyti
mačiau kadaise pirkti pastatomą ženklą iš dviejų pusių su 70 ir 90, bet tai buvo senokai g.gif gal dar kur rasiu, nes toks ženklas idealiausia išeitis, manau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardee: 14 gegužės 2008 - 14:06
QUOTE(vovere74 @ 2008 05 14, 13:15)
Apie pastatomus ženklus pirmą kartą girdžiu g.gif  Geras.

Aš tai regitroj tokį pastatomą 90 gavau. Vasarą labai gerai, o žiemą, jei lango apačia nenuvalyta, ar aprasojęs jis, tai beveik nesimato to ženklo (dėl ko aš smarkiai ir nepergyvenu, bile yra. Kam reik, pamatys)

Oi, nuotykis geras doh.gif biggrin.gif , gerai, kad policijos kur netoliese nebuvo unsure.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

aš tai 70 į 90 nekeičiu.. kai išsilaikiau vairavimą, tada buvo tik 70, todėl ir užbaigsiu važinėjimą su 70'uku mirksiukas.gif

vovere, oho nuotykis bigsmile.gif mb jau sakei? mano tai pasiustų dėl mašinos doh.gif
Papildyta:
kažkada gerą pasakymą skaičiau.. dėl parkavimosi galu.. "į kurią pusę nori, kad mašiniuko užpakaliukas važiuotų, tai į tą pusę ir suk vairą" thumbup.gif nes būna, kad žmogiukam kažkaip sunku susiorentuoti, kaip ten su tais ratais ir vairu.. neklauso jie jų doh.gif tai šis pasakymas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nestta: 14 gegužės 2008 - 15:00
QUOTE(Nestta @ 2008 05 14, 15:59)
laba 4u.gif

aš tai 70 į 90 nekeičiu.. kai išsilaikiau vairavimą, tada buvo tik 70, todėl ir užbaigsiu važinėjimą su 70'uku mirksiukas.gif

vovere, oho nuotykis bigsmile.gif  mb jau sakei? mano tai pasiustų dėl mašinos doh.gif
Papildyta:
kažkada gerą pasakymą skaičiau.. dėl parkavimosi galu.. "į kurią pusę nori, kad mašiniuko užpakaliukas važiuotų, tai į tą pusę ir suk vairą" thumbup.gif  nes būna, kad žmogiukam kažkaip sunku susiorentuoti, kaip ten su tais ratais ir vairu.. neklauso jie jų doh.gif  tai šis pasakymas thumbup.gif

Maniškis nieko nesakė. Nes nežino biggrin.gif Bet šiaip jis nieko ir nesakys. Kiek žinau jo būdą, tai žvengs. Jis jau toks yra - gerietis.
Aš čia visų jūsų prisiskaičiau ir galvoju gal ir man tą 70 nusiimt? Palikt tik 90?
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 05 14, 16:06)
galvoju gal ir man tą 70 nusiimt? Palikt tik 90?

gali palikt tik 90'uką.. nes dabar regitroj visi išlaikiusieji gauna tik 90 smile.gif
Atsakyti
na vovere ir pavarai lotuliukas.gif man yra buvę, kad pastačiau priekiu, o subine neišvingiavau normaliai, gerai kad už manęs buvusi mašina išvažiavo, nes jau maniau prašysiu ko nors padėt doh.gif taaip gėda buvo..
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 14, 16:32)
na vovere ir pavarai lotuliukas.gif man yra buvę, kad pastačiau priekiu, o subine neišvingiavau normaliai, gerai kad už manęs buvusi mašina išvažiavo, nes jau maniau prašysiu ko nors padėt doh.gif taaip gėda buvo..

Pavarau pavarau. Savimi neatsistebiu iš kur pas mane tiek drąsos. Netikėjau, kad išvis pati viena iškart pulsiu važinėt. O dabar tik paprašykit kur nuvežt bigsmile.gif
Kažin kiek ilgai taip mandravosiu ax.gif Nors kita vertus, aš juk tam ir laikiausi teises, kad važinėčiau. Atvirai sakant - netgi ir gerai, kad iš pirmo karto nepavyko teisių gauti. juk to ir buvau "vairuotoj" blush2.gif
O dėl prašymo padėti... Mano draugė kai tik išlaikė teisęs, kartą kieme paprašė kaimyno padėti išvažiuoti kai pati buvo ne kaip prisiparkavusi. Kaimynas geras pasitaikė - padėjo. O draugė dėl to pasigailėjo. Mat jo pagalba baigėsi tuo, kad jis įvažiavo į kitą mašiną ir pabėgo pats. Ta ir liko stovėt išsižiojusi. Gerai, kad tas kaimynas katro mašina gavo per uodegą - geras ir supratingas pasitaikė. Tai viskas baigėsi gerai.
Atsakyti