aš taip pat žadėjau keistis 70 ženkliuką į 90, bet pagalvojau, kad nelabai man verta, nes autostrada kaip ir nevažinėju, o jei netyčia ir tenka pavažiuoti, tai išvis nusiimu ženklą, nes jis pastatomas... O be to ir nebeilgai liko iki išvis ženklo padėjimo į lentyną, tai pasitariau su savimi ir nusprendžiau užteks man ir 70

QUOTE(Snowdrop @ 2008 05 13, 21:59)
aš taip pat žadėjau keistis 70 ženkliuką į 90, bet pagalvojau, kad nelabai man verta, nes autostrada kaip ir nevažinėju, o jei netyčia ir tenka pavažiuoti, tai išvis nusiimu ženklą, nes jis pastatomas... O be to ir nebeilgai liko iki išvis ženklo padėjimo į lentyną, tai pasitariau su savimi ir nusprendžiau užteks man ir 70 

Manau, visai teisingai nusprendei. Kartais gerai pasitart su protingu žmogum

Papildyta:
QUOTE(vovere74 @ 2008 05 13, 20:26)
Šiandien, kai išėjau iš darbo į savo auto, girdėjau kaip kalbėjosi du vaikiai. Vienas aiškino kitam - kai yra ženklas 70 tai reiškia, kad vairuotojas dar žalias, o kai ženklas 90 tai vairuojas dar labiau žalias.
Kadangi ant manojo renuko užklijuoti abu, tai vaikinai ir ginčijosi koks čia vairuotojas. Aš priėjusi pasakiau - labai ryškiai žalias vairuoja šitą mašiną. Reikėjo matyt jų veidus kai sėdau už vairo

Kadangi ant manojo renuko užklijuoti abu, tai vaikinai ir ginčijosi koks čia vairuotojas. Aš priėjusi pasakiau - labai ryškiai žalias vairuoja šitą mašiną. Reikėjo matyt jų veidus kai sėdau už vairo

QUOTE(Gardee @ 2008 05 13, 19:14)
o aš pamenu kadaise diskutavote, ar klijuot 70, ar 90 ženklą.
su kokiu jūs važinėjate?
su kokiu jūs važinėjate?

aš su 90 pastatomu... nors teoriškai man jo nereikia, bet praktiškai dar palaikysiu kokią savaitikę kitą... kažkaip privalumų jaučiu su juo (o gal tik pasirodė, kad ženklas padeda)... kai reik persirikiuot į kitą juostą, o mašinų aplink daug, tai matau kaip iš galo palieka saugų tarpą toj pačioj ir kitoj juostoj... bijo manęs turbūt

Apie pastatomus ženklus pirmą kartą girdžiu
Geras. Nes mano užklijuoti ant stiklo iš išorės, po pirmo mašinos plovimo atrodo, kad jau man į pabaigą tie du metai
Šiandien turėjau nuotykį. Jaučiu jei kas iš šono stebėjo tai galėjo filmuot kokiai Lalailai...
Nuvariau prie prekybos centro nes reikėjo bankomato. Radau vieną laisvą vietą ir prisiparkavau. Būtumėt jūs mačiusios kaip
Bėgau pinigų bėgte, kol negrįžo šalia stovėjusios mašinos savininkas. Nes būtų neįlipęs į savo auto. Pastačiau tai siaubas, kreivai ir dar prie pat jo. O kaip išvažiuot? Bandau ir vienaip ir kitaip - kliudysiu tą mašiną ir viskas. Ką daryt? Gėda
Gerai, kad priešais gatvė. Aš tada tiesiu taikymu per bordiūrą ir išlėkiau. Bet vieno dalyko tai nežinojau - bordiūras iš aikštelės pusės ne toks aukštas
Tai jau kaip aš nušokau į gatvę su sveiku duslintuvu nežinau. Nes maniau, kad mašina lūš per pusę, arba liks kabėt ant to bordiūro.... Uf...

Šiandien turėjau nuotykį. Jaučiu jei kas iš šono stebėjo tai galėjo filmuot kokiai Lalailai...
Nuvariau prie prekybos centro nes reikėjo bankomato. Radau vieną laisvą vietą ir prisiparkavau. Būtumėt jūs mačiusios kaip

Gerai, kad priešais gatvė. Aš tada tiesiu taikymu per bordiūrą ir išlėkiau. Bet vieno dalyko tai nežinojau - bordiūras iš aikštelės pusės ne toks aukštas

QUOTE(vovere74 @ 2008 05 14, 13:15)
Geras. Nes mano užklijuoti ant stiklo iš išorės, po pirmo mašinos plovimo atrodo, kad jau man į pabaigą tie du metai

Dėl pastatomo ženklo... aš pati pasidariau, atsiprintinau juodai baltą, o vyras su flomasteriu nudažė rodonai apvadą... tada iš kartono išlankstėm tokį trikampį (kaip kalendoriai būna ant stalo pastatomi kartoniniai), ir priklijavom ženklą prie vienos pusės...

Dėl nuotykio.... gerai kad gerai baigės

Dėl parkavimosi, man tas sunkiausia... bet su laiku manau išmokt

mačiau kadaise pirkti pastatomą ženklą iš dviejų pusių su 70 ir 90, bet tai buvo senokai
gal dar kur rasiu, nes toks ženklas idealiausia išeitis, manau

QUOTE(vovere74 @ 2008 05 14, 13:15)
Geras.

Aš tai regitroj tokį pastatomą 90 gavau. Vasarą labai gerai, o žiemą, jei lango apačia nenuvalyta, ar aprasojęs jis, tai beveik nesimato to ženklo (dėl ko aš smarkiai ir nepergyvenu, bile yra. Kam reik, pamatys)
Oi, nuotykis geras

laba
aš tai 70 į 90 nekeičiu.. kai išsilaikiau vairavimą, tada buvo tik 70, todėl ir užbaigsiu važinėjimą su 70'uku
vovere, oho nuotykis
mb jau sakei? mano tai pasiustų dėl mašinos 
Papildyta:
kažkada gerą pasakymą skaičiau.. dėl parkavimosi galu.. "į kurią pusę nori, kad mašiniuko užpakaliukas važiuotų, tai į tą pusę ir suk vairą"
nes būna, kad žmogiukam kažkaip sunku susiorentuoti, kaip ten su tais ratais ir vairu.. neklauso jie jų
tai šis pasakymas

aš tai 70 į 90 nekeičiu.. kai išsilaikiau vairavimą, tada buvo tik 70, todėl ir užbaigsiu važinėjimą su 70'uku

vovere, oho nuotykis

Papildyta:
kažkada gerą pasakymą skaičiau.. dėl parkavimosi galu.. "į kurią pusę nori, kad mašiniuko užpakaliukas važiuotų, tai į tą pusę ir suk vairą"

QUOTE(Nestta @ 2008 05 14, 15:59)
laba
vovere, oho nuotykis
mb jau sakei? mano tai pasiustų dėl mašinos 
Papildyta:
nes būna, kad žmogiukam kažkaip sunku susiorentuoti, kaip ten su tais ratais ir vairu.. neklauso jie jų
tai šis pasakymas 

vovere, oho nuotykis

Papildyta:

Maniškis nieko nesakė. Nes nežino

Aš čia visų jūsų prisiskaičiau ir galvoju gal ir man tą 70 nusiimt? Palikt tik 90?
QUOTE(vovere74 @ 2008 05 14, 16:06)
galvoju gal ir man tą 70 nusiimt? Palikt tik 90?
gali palikt tik 90'uką.. nes dabar regitroj visi išlaikiusieji gauna tik 90

QUOTE(insi @ 2008 05 14, 16:32)
na vovere ir pavarai
man yra buvę, kad pastačiau priekiu, o subine neišvingiavau normaliai, gerai kad už manęs buvusi mašina išvažiavo, nes jau maniau prašysiu ko nors padėt
taaip gėda buvo..

Pavarau pavarau. Savimi neatsistebiu iš kur pas mane tiek drąsos. Netikėjau, kad išvis pati viena iškart pulsiu važinėt. O dabar tik paprašykit kur nuvežt

Kažin kiek ilgai taip mandravosiu

O dėl prašymo padėti... Mano draugė kai tik išlaikė teisęs, kartą kieme paprašė kaimyno padėti išvažiuoti kai pati buvo ne kaip prisiparkavusi. Kaimynas geras pasitaikė - padėjo. O draugė dėl to pasigailėjo. Mat jo pagalba baigėsi tuo, kad jis įvažiavo į kitą mašiną ir pabėgo pats. Ta ir liko stovėt išsižiojusi. Gerai, kad tas kaimynas katro mašina gavo per uodegą - geras ir supratingas pasitaikė. Tai viskas baigėsi gerai.