Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(ciukcia @ 2008 05 22, 15:20)
Sveikos, na ka as prisijungiu prie jusu, vakar gavau teises, dabar ieskaus masiniuko, koki nusiziuriu, tuoj vyras arba tevas pradeda aiskint, kokia cia nesamone nusiziurejau, arba kad kaip pradedanciai vairuot uzteks ir seno masiniuko, bele, kad vaziuotu iskart nuraso i prastas vairuotojas mad.gif  planuoju pirkt iki 6000lt  su kokiomis jus vazinejaties?

as tai butent su astrike vazineju thumbup.gif bet kainavo ji man dvigubai negu tavo nurodyta suma ax.gif ir niekada nesutiksiu kad naujas vairuotojas turi su senu kledaru vazinet- pastovus gedimai kaip tik gali numust upa vairuot unsure.gif aisku jei nera galimybes isigyt geresni masiniuka tai gal- bet cia su draugais kazkada skaiciavom kad tas skirtumas laaaabai greit tirpsta ant remontu- o beto man kazkaip kai perku ratus uz 700lt masinai kuri kainuoja 12000, tai kazkaip ne taip skausminga kaip tuos pacius 700 isleist ant masinos kainuojancios 3000 blush2.gif ir siaip-daugelis pradiniu remontu, registracijos, technikines, signalizacijos sudaro tikrai nemaza sumele- ir kai ja leidi geresnei masinai tai ne taip gaila kaip i kokia lupena visa tai kist- aisku gal senai masinai ir signalizaciju ir kasko nereik ax.gif
Atsakyti
Aš tai pradžioj irgi žvalgiaus į pigius mašiniukus, norėjau iki 5000 lt tilpt... bet gavosi taip, kad nusipirkau už 13000. MAn ir išaiškino, kad geriau jau naujesnė, nebūtinai gi iškart ir suplaksiu... o senai ant remonto gali daug daugiau išeit... beto mano atveju nebūtų kam patart (iš vyriškos pusės), į servisą nuvaryt... o su babulkom meistriokai visai kitaip gali kalbėt... ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif norėčiau ir aš į jūsų būrį biggrin.gif

teises turiu nuo rugsėjo, važinėju nuo kovo ax.gif pirmą mėnesį vairavau drebėdama, dabar jau apsipratau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 05 22, 21:14)
Sveikos 4u.gif  norėčiau ir aš į jūsų būrį biggrin.gif

bigsmile.gif Čerčikiuk, sveika prisijungusi prie raliuotojų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 05 22, 21:18)
bigsmile.gif  Čerčikiuk, sveika prisijungusi prie raliuotojų 4u.gif

ooo bigsmile.gif ir tu čia bigsmile.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 05 22, 21:20)
ooo bigsmile.gif ir tu čia bigsmile.gif

aga, namučius šiuos atidariau mirksiukas.gif
Atsakyti
Teises turiu menesi laiko ir ne kartelio dar nevaziavau viena.Bijai,nepasitikiu.Ir vazineju retai-masina viena,vyras kasdien i darba vazineja.Ir jokio malonumo nejauciu vaziuodama,tik baime ar viska gerai darau.Suprantu,kad reikia kazkaip persilauzt,nes su MB vazinejat jauciuosi visiska blondine-vis sako,kad ne taip kazka darau,tai per letai,tai dar kas nors doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 05 22, 22:08)
nes su MB vazinejat jauciuosi visiska blondine-vis sako,kad ne taip kazka darau,tai per letai,tai dar kas nors doh.gif

Vat butent del to ir reikia vaziuoti vienai,jei nori prasilauzti,tada ir atsakomybe didesne jausi,ir susikaupti bus lengviau,o klaidas visi daro,ypac is pradziu,tai labai del to nepergyvenk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 05 22, 22:08)
Teises turiu menesi laiko ir ne kartelio dar nevaziavau viena.Bijai,nepasitikiu.Ir vazineju retai-masina viena,vyras kasdien i darba vazineja.Ir jokio malonumo nejauciu vaziuodama,tik baime ar viska gerai darau.Suprantu,kad reikia kazkaip persilauzt,nes su MB vazinejat jauciuosi visiska blondine-vis sako,kad ne taip kazka darau,tai per letai,tai dar kas nors doh.gif

4u.gif nepergyvenk taip 4u.gif ir kuo greičiau išsodink vyrą iš mašinos ir važiuok pati biggrin.gif
aš taip padariau 3 dieną, nes nervai nebelaikė biggrin.gif ir dabar jei važiuojam kur nors kartu vairuoja jis, arba aš o jis tyli (labai gražiai paprašiau, kad savo nuomone pasilaikytų sau blush2.gif )
Atsakyti
Merginos, o gal kas susidurete su tokia problema. Rytoj teks vezti 1,5 metuku mergyte, o jos tevai kadangi neturi auto, tai ir kedutes neturi. Ar labai dideles baudos uz tai, kad vaikas ne keduteje? Ir ka tokiu atveju patartumete daryti?
Atsakyti
QUOTE(Snowdrop @ 2008 05 23, 11:56)
Merginos, o gal kas susidurete su tokia problema. Rytoj teks vezti 1,5 metuku mergyte, o jos tevai kadangi neturi auto, tai ir kedutes neturi. Ar labai dideles baudos uz tai, kad vaikas ne keduteje? Ir ka tokiu atveju patartumete daryti?

patarčiau nevežti vaiko visai, ir ne dėl gręsiančių baudų, o dėl vaiko gyvybės... tos kedutės ne šiaip sau sugalvotos, o dėl vaikų ir aplinkinių saugumo..

sorry, jei per griežtai aš čia 4u.gif , bet negaliu net pagalvoti kas būtų jeigu būtų blink.gif ir rūpinuosi ne tavo vairavimu, o aplinkui daug bepročių "skraido"
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 05 23, 12:21)
patarčiau nevežti vaiko visai, ir ne dėl gręsiančių baudų, o dėl vaiko gyvybės... tos kedutės ne šiaip sau sugalvotos, o dėl vaikų ir aplinkinių saugumo..

sorry, jei per griežtai aš čia 4u.gif , bet negaliu net pagalvoti kas būtų jeigu būtų blink.gif ir rūpinuosi ne tavo vairavimu, o aplinkui daug bepročių "skraido"

Visais 100 procentų pritariu. Kažkodėl vis galvojam tik apie baudas, bet ne apie saugumą.
Net pagalvoti nedrįsčiau kaip reiktų gyventi kažkieno vaiką pasmerkus mirčiai ar sužalojimui. Tfu tfu tfu....
Atsakyti