Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

kad sitas skyrelis pasikeis, tai tikrai. jau dabar smagesniu dienu cia buna. ir tikiuosi, kad nauju angeliuku mamyciu neatsiras.
[/quote]

Kad jau dabar labai pasikeites, atsimenu rudeni kai pradejau cia bendrauti, tai buvo vos ne vos kas paraso, budavo per kelias dienas nieks neuzsuka, o dabar sakes, tik nepabuk pora dienu, jau ziurek visa galybe praleidi, saunus tas musu skyrelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 05 07, 19:09)
puikiai  bigsmile.gif sypsos daug, ir mamytei, ir zaisliukam  bigsmile.gif o svarbiaus daaaug zirziam.. mazdaug, paimi ant ranku tai kol nepaimi taip, kaip nori ji, tol zirzia  doh.gif ir siaip ji nuotaikos zmogus  doh.gif kartais linksma, visadien nerekia, graziai ziurineja, tiria aplinka, sypsos, kitadien zirzineja vis  doh.gif o kai oras blogas miega visa diena, bet neramiai, geriausiai ant ranku ir ant papo  lotuliukas.gif ir vis neduoda man darzo susitvarkyt  doh.gif iseinam i lauka, uzmiega ir po 10 min skandalas  doh.gif nepatinka vezimas, o prisirisus vaika nesynej sunku zeme kast  blush2.gif  apskritai keistas ji vaikas, nerami lauke, sunkiai uzmiega, namie daug geriau, bet vis vien tempiu, reikia juk saulutes  4u.gif
as tai tokia panasia turiu, ikisu pagaliuku ilgu ir pririsu  blush2.gif kazi ar galima protingiau sumastyt, parduotuvese irgi tokius tvirtina prie plastmasiniu pagaliu..

na ir saunu, kad sipsosi, ir kad pazirze, niedoda apie save pamirst, dar prisikasiniesi tas zemes! mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=Laura6,2008 05 07, 19:10]
kad sitas skyrelis pasikeis, tai tikrai. jau dabar smagesniu dienu cia buna. ir tikiuosi, kad nauju angeliuku mamyciu neatsiras.
[/quote]
Kad jau dabar labai pasikeites, atsimenu rudeni kai pradejau cia bendrauti, tai buvo vos ne vos kas paraso, budavo per kelias dienas nieks neuzsuka, o dabar sakes, tik nepabuk pora dienu, jau ziurek visa galybe praleidi, saunus tas musu skyrelis thumbup.gif
[/quote]
tikrai saunus, ir paverkt ir pasidzeukt ir seip apie nieka pasneket! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 05 07, 18:09)
as tai tokia panasia turiu, ikisu pagaliuku ilgu ir pririsu  blush2.gif kazi ar galima protingiau sumastyt, parduotuvese irgi tokius tvirtina prie plastmasiniu pagaliu..

nu kaktusas su pagaliukais doh.gif , reik jau viso sepecio koto, nes apie 70cm dydzio, ziema dar viskas gerai, pavasary stybtelejo ir pradejo vartytis , o siandien tai is vis

zinau kad man jau metai, kitom maziau, bet taip noris ir jum geros nuotaikos ipust, prasom atsukt viena ausi, tuoj pusiu, kita prasom uzkist, kad kiaurai neiseitu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 07, 19:19)
nu kaktusas su pagaliukais doh.gif , reik jau viso sepecio koto, nes apie 70cm dydzio, ziema dar viskas gerai, pavasary stybtelejo ir pradejo vartytis , o siandien tai is vis

zinau kad man jau metai, kitom maziau, bet taip noris ir jum geros nuotaikos ipust, prasom atsukt viena ausi, tuoj pusiu, kita prasom uzkist, kad kiaurai neiseitu bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 07, 18:19)

lotuliukas.gif nu maniskis 1,5 metro tai laiko blush2.gif nu ne pagaliukai, pagalys tokis is misko tiesus, nuejau susiradau ir pririsau biggrin.gif ir ka gerai atrodo, bent man bigsmile.gif
Atsakyti
nu tai ir man tada reiks ilguuuuuu pagaliuku g.gif hihihi.gif
Atsakyti
[quote=bim,2008 05 07, 18:18]
na ir saunu, kad sipsosi, ir kad pazirze, niedoda apie save pamirst, dar prisikasiniesi tas zemes! mirksiukas.gif
Papildyta:

[/quote]
[/quote]

saunus ir as sutinku. nors kai pradejau cia rasyti, gal kiek ir maziau rasanciu buvo, jau gerai ir nepamenu visu mamu, kelios jau cia neberaso. bet simtaji karta pasikartosiu, kad sitas skyrelis tikrai labai reikalingas. ir manau dauguma musu cia randa bent kazkokia paguoda, ir supratima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 07 gegužės 2008 - 18:23
[quote=zydra30,2008 05 07, 20:22]
[/quote]

saunus ir as sutinku. nors kai pradejau cia rasyti, gal kiek ir maziau rasanciu buvo, jau gerai ir nepamenu visu mamu, kelios jau cia neberaso. bet simtaji karta pasikartosiu, kad sitas skyrelis tikrai labai reikalingas. ir manau dauguma musu cia randa bent kazkokia paguoda, ir supratima.
[/quote]
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 05 07, 19:30)

sakai su alaus bokalu pritari tongue.gif
Atsakyti
[quote=bim,2008 05 07, 19:30]
[/quote]
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
[/quote]

Tikrai sitas skyelis asmeniskai man labai labai padejo kaip mire mano sunelis.Negalejau nei su kom pakalbeti apie sunelio mirti,visi bijojo aplamai su mumis bendrauti,daug draugu atsisuko.O sitam skyreli as radau supratima,as zinojau,kad mane iskalusis ir,kad man pades,taip ir buvo.Tik vat labai blogai,kad tave supantis artimi zmones taves nenori klausytis,nenori pakalbeti.
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 07, 18:49)
nu tai ir man tada reiks ilguuuuuu pagaliuku g.gif  hihihi.gif

Labas rytas visoms.
Ir mano toks kaktusas prie pagaliuko pririštas... Ale kaip čia mes visos kaktusus auginam? Aš tai dar nuo vaikystės jais žaviuosi.
Atsakyti
gal mes visos kaip kaktusai...pas mane ,tai vos ne kaktusu plantacija ...man tai jie patinka,bet jau vyriausias sunus tiesiog pamišes del ju .jei tik pamato kurio neturi -arba nusiperka ,arba atžalyte iškaulyja.
čia tikrai daug kam turbut padejo -gal kad visos iš tikruju žinome ta netekties skausma,kai aplinkiniai tik bando isivaizduoti.o gal ir nepažystamiems ,kuie patyre ta pati ,lengviau išsipasakoti.kartais turbut musu artimiesiems atrodo,jeigu apie tai nekalbes ,bus lengviau su tuo susitaikyti .man tai priešingai reikia išsikalbėti,kad kuriam laikui nuslugtu tas skausmas.o cia ta tikrai jauciu .cia aš ne viena ,šia mes visos kartu ir tai jau daug ka reiškia .
Atsakyti