Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

as kaktusus pradejau augint po pirmo persileidimo, tai kai kurie kaktusai is seklu isauginti jau astuonmeciai, turejau apie30 rusiu, dabar pasilikus tik puse, nes reik laiko ir finansu tinkamai priziuret
as pasigirsiu- siandien aptikau kad mano orchideja isleido naujo ziedelio pumpura wub.gif , o man buvo sake, kad parsinesus namo gali numest ziedus, matyt tinka mano augintinei klimatas namie
vyras isiule nauja telefono aparata, tai blablabla nesikeikus, menesis laiko dabar lakstau, nes sugedes ir su keitimu kazkoks s...
va koki kaktusiuka anytai padovanojomuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 08 gegužės 2008 - 07:53
labas rytas!!! o as ne tik kaktusus auginu, aplamai geles miegstu, o po nietektes isvis pasinieseu, vyras sako kad men seimos biudzeta iseikvojau, bet neko pries neturi, sako kad svarbu kad man nuo to geriau! mano telefonas suluzo tai remontoja, su vyro dabar sedziu, nepatinka jis man, kazkoks labai prikistos nesamoniu!
Atsakyti
sveikutes. labas rytas. atejau i darba, ramu, nedaug darbo. o lauke kaip grazu, pas mus visa savaite karsta, tikra vasara. ir savaitgali pranausauja toki pati. smile.gif gerai, turesiu draugu, kepsim BBQ sode. o siandien ir ryt reik prastumt dvi nuobodokas dienas darbe.
kaip visos laikotes?

Atsakyti
sveikos, geliu myletojos!as ir megstu kaktusus rolleyes.gif tik va vyras neleidzia man ju pirkt kad suva nesusibadytu, o dabar ir del vaiko bijo tipo jau vaiksto mirksiukas.gif
o as siandien ziuriu i veidrodi ir zvengiu papai graziai kapo lotuliukas.gif kaip ten sako spanielio ausys lotuliukas.gif lotuliukas.gif , pilvas tai drebuciai doh.gif vienu zodziu uzas!
kaip ten, zydra, tau anglijojgyvenasi?i lietuvele netraukia?ar ir ten lietaus uztenka g.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 05 08, 12:50)
kaip ten, zydra, tau anglijojgyvenasi?i lietuvele netraukia?ar ir ten lietaus uztenka g.gif

na, nieko, pripratau jau cia. isvaziavau 2002. nezinau ar kada grisiu visam laikui i lietuva, mano vyras ne lietuvis, jam cia butu nelengva. o as per tiek metu pripratau cia, susiradau nauju draugu, yra ir senu, tokiu kaip as, norejusiu ir vis dar norinciu kazkokiu permainu gyvenime.
dabar visos temos susijusios su emigracija labai populiarios lietuvoj, daznai skaitau internete visokius straipsnius apie isvykelius. nevisada sutinku su visais pasisakymais, dazniausiai nelabai graziais verysad.gif
mane visada traukia i lietuva, megstu grybauti, uogauti, cia to nedarau. ir mano vyras buvo suzavetas kiek mes turim ezeru, upiu ir , kad visur galima maudytis ir zvejoti biggrin.gif
o oras cia dabar nuostabus, kaip vasara. kolkas lietus baigesi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 08 gegužės 2008 - 12:05
QUOTE(zydra30 @ 2008 05 08, 14:03)
na, nieko, pripratau jau cia. isvaziavau 2002.  nezinau ar kada grisiu visam laikui i lietuva, mano vyras ne lietuvis, jam cia butu nelengva. o as per tiek metu pripratau cia, susiradau nauju draugu, yra ir senu, tokiu kaip as, norejusiu ir vis dar norinciu kazkokiu permainu gyvenime.
dabar visos temos susijusios su emigracija labai populiarios lietuvoj,  daznai skaitau internete visokius straipsnius apie isvykelius. nevisada sutinku su visais pasisakymais, dazniausiai nelabai graziais  verysad.gif
mane visada traukia i lietuva, megstu grybauti, uogauti, cia to nedarau. ir mano vyras buvo suzavetas kiek mes turim ezeru, upiu ir , kad visur galima maudytis ir zvejoti  biggrin.gif
o oras cia dabar nuostabus, kaip vasara. kolkas lietus baigesi  smile.gif

o pas mus lyja, apsineuke, viejota! bet lig tai per iseigines zada kad orai geres!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 05 08, 13:51)
bet lig tai per iseigines zada kad orai geres!

Tik kad tų išeiginių tik viena diena tebus ...... o taip džiaugčiaus, kad jau ryt penktadienis smile.gif .
Atsakyti
o as anglijoj nebuvau reiks kada nuvaryt.Visad vaziuoju i vokietija pas drauge ji ten gyvena uz graiko istekejus, tai kai ilgiau pabunu tai taip namo noriu tongue.gif , o jau vyrukas tai aplamai pats geriausias ir graziausias patampa wub.gif as tikriausia negaleciau gyvent kitur g.gif
Vakar buvom su mergyte pas gydytoja pasvere tai 700gr priaugo, o ugio nieko g.gif , sesute sako greiciausia kad ligonineje blogai pamatavo, nes isligonines isvykom 54cm, o dabar 53cm g.gif susitrauke lotuliukas.gif mergyte pamigdziau lauke ir nepastebejau kad jau lija tai juokiaus palikau kad paaugtu blush2.gif
Atsakyti
nu cia apie emigracija- nu koki s... cia galima pasiekt(cia apie Lietuva) , nebent tevai babkiu daug turetu ar meiluzi turtinga susirast gali, o savo protu ir darbu tai tik skyles uzlopyt gali, nors as nesiskundziu,kad cia man blogai, bet mes su vyru daugiau perspektyvu uzsieny turetume, jei pasitaikytu proga, parduodam viska raunam i uzsieni nusiperkam nama ir ileidziam saknis
o ka daryt, kai cia tik viskas brangsta ir vieni su kitais nesiskaito
zyzi turbut kai gimusia matavo patempe i ilgi laugh.gif
o pas mane jau 1000 ir 1 zinute doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 08 gegužės 2008 - 16:27
nu negrazu zmones apsnekinet, bet sian isgirdau toki dalyka, kad Brazausko proanukis mire? zinot gal ka g.gif
Atsakyti
jo žinojau jau seniai.
čia Usonienės dukra. rašiau jums apie tai, bet kad nelabai skaitomi mano pasisakymai...
vaikelis mirė septynių parų - Usonienė ginekologė viena geriausių, senelis - usonis vaisingumo klinikos direktorius. Ir niekuo negalėjo padėt... tai mūsų istorijos, neturint pažįstamų tokių nublanksta su pagalba ir noru padėti.... Tiesiog lemtis...
ir dar sužinojau perskaičius nėštukių gegužinukių temą, kad neseniai ten irgi trisdešimties savaičių mirė pas mamytę mergytė.... gaila, bet daugėja................. angeliukų....
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 05 08, 19:55)
rašiau jums apie tai, bet kad nelabai skaitomi mano pasisakymai...

4u.gif nepyk, skaiciau ax.gif , dar kazka atsiminiau bet pavardziu neivardinai mastau.gif turbut, va ir neuzsikabino... pas mane atmintis tai doh.gif kai einu i parduotuve susirasau sarasa prekiu ir dazniausiai tas sarasas lieka ant stalo doh.gif lotuliukas.gif namie
Atsakyti