Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

Sveikutės, merginos mirksiukas.gif
Neturiu kompo namie, tai labai nervina doh.gif Vyras išsivežė į mokslus doh.gif Tai darbe kiek prisėdu, perskaitau, o jau parašyt nebespėju blush2.gif

Aš irgi taip manau, ar tu biednas ar bagotas, jei tau skirta išgyventi skausmą, tai taip ir bus, čia nepasirinksi verysad.gif

Žiūriu daug čia gėlių mylėtojų smile.gif Aš tai jau nelabai kokia mylėtoja. Bet vat dovanoja man ir viskas. Tai vieną jau uošvienei atidaviau, gaila gėlės, kad nenumirtų. Nelabai mėgstu prižiūrėti blush2.gif

Kas dėl emigracijos, tai sunku pasakyti. Buvom nulėkę pernai į Londoną pas krikšto dukrą. Kai gryžom, tai man depresija buvo, sakau vyrui varom iš čia greičiau. Patys žmonės pas mus kažkokie pikti, nežinau. Jie labai atsipūtę ten gyvena. Nors gal man per savaitę tik taip atrodė, gal pabūčiau ilgiau ir nepatiktų.

Varau darbuotis doh.gif Sunku, mėnesio pradžioj doh.gif
Papildyta:
Kas dėl vaizdo veidrodyje, tai nežinau kada mano tos takso ausys atsitaisys doh.gif jaunystėj liemnuką pirkdavau D dydžio, dabar B, o kitas ir A. Nu žiauru blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2008 05 09, 11:47)
Sveikutės, merginos  mirksiukas.gif
Neturiu kompo namie, tai labai nervina  doh.gif  Vyras išsivežė į mokslus  doh.gif  Tai darbe kiek prisėdu, perskaitau, o jau parašyt nebespėju  blush2.gif

Aš irgi taip manau, ar tu biednas ar bagotas, jei tau skirta išgyventi skausmą, tai taip ir bus, čia nepasirinksi  verysad.gif

Žiūriu daug čia gėlių mylėtojų  smile.gif  Aš tai jau nelabai kokia mylėtoja. Bet vat dovanoja man ir viskas. Tai vieną jau uošvienei atidaviau, gaila gėlės, kad nenumirtų. Nelabai mėgstu prižiūrėti  blush2.gif 

Kas dėl emigracijos, tai sunku pasakyti. Buvom nulėkę pernai į Londoną pas krikšto dukrą. Kai gryžom, tai man depresija buvo, sakau vyrui varom iš čia greičiau. Patys žmonės pas mus kažkokie pikti, nežinau. Jie labai atsipūtę ten gyvena. Nors gal man per savaitę tik taip atrodė, gal pabūčiau ilgiau ir nepatiktų.

Varau darbuotis  doh.gif  Sunku, mėnesio pradžioj  doh.gif
Papildyta:
Kas dėl vaizdo veidrodyje, tai nežinau kada mano tos takso ausys atsitaisys  doh.gif  jaunystėj liemnuką pirkdavau D dydžio, dabar B, o kitas ir A. Nu žiauru  blink.gif

tai gal reiktu pratimuku kokiu!? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 05 09, 09:54)
tai gal reiktu pratimuku kokiu!? g.gif

Jei kas už mane juos padarytų blush2.gif lotuliukas.gif kai prisimenu, padarau tokį pratimuką, bet dažniausiai neturiu laiko blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2008 05 09, 10:58)
Jei kas už mane juos padarytų  blush2.gif  lotuliukas.gif  kai prisimenu, padarau tokį pratimuką, bet dažniausiai neturiu laiko  blush2.gif  tongue.gif

Krutines raumenim labai gerai ir maisus sunkius patampyt mirksiukas.gif vaziuoji apsipirkt su vyru ir neleidi jam nest, ciumpi pati bigsmile.gif aisku tik nugara saugot reik doh.gif as tai sporta visad keiciu i fizini darba, nes tingiu be tikslo tampytis, o dar tas rezultatas ooij kiek laiko praeina kol pasimato...
ne i tema, bet gal kremai veiksmingi, nes pvz nuo celiulito tai yra visai geru mirksiukas.gif ir veikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 05 09, 10:24)
del usonienes negaliu objektyviai komentuot, su ju klinika pas mane blogi prisiminimai. Gaila ir tiek... bet nesutinku, kad musu istorijos nublanksta.. kiekvienam savas skausmas.

tikrai taip, kad kiekvienam savas skausmas. tik mes gal galim ja labiau suprasti, nesvarbu koki issilavinima ar kiek ziniu beturetum, praradimo jausmas toks gniuzdantis. o dar jei tavo pavarde zymi, tikriausiai dar sunkiau, zmones nori suzinoti detales...
Papildyta:
QUOTE(rasve @ 2008 05 09, 10:47)

pirmais metais po mano isvykimo, atostogoms pas man buvo atvaziavus drauge. labai susizavejo kitokiu gyvenimo budu anglijoj. ji niekad negrizo i lietuva, tik susirinkt savo daiktu smile.gif . nesakau, kad kitoj saly yra lengviau, tikrai ne. nes turi ismokti vietine kalba, bent jau pakankamai gerai, jei nori tureti normalu darba, prisitaikyti prie kitokiu gyvenimo normu, iprasti prie greitesnio tempo. londone, susigyventi su milijone zmoniu mase kasdien lekiancia salia taves. manau, kad lietuvoj turejau daugiau laisvo laiko, laiko sau. nors gal tiesiog jaunesne buvau ir labiau spedavau visur biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rasve @ 2008 05 09, 10:47)
Kas dėl vaizdo veidrodyje, tai nežinau kada mano tos takso ausys atsitaisys  doh.gif  jaunystėj liemnuką pirkdavau D dydžio, dabar B, o kitas ir A. Nu žiauru  blink.gif

o man kolkas viskas atvirksciai. anksciau pirkau B, po pirmo nestumo, teko pirkti C, dabar nesioju D ir kazkaip atrodo, kad tai ne pabaiga. nenoriu tokios dideles ir sunkios krutines, reikes kazkaip susitvarkyti, kiek imanoma bus.
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 05 09, 10:13)
Krutines raumenim labai gerai ir maisus sunkius patampyt  mirksiukas.gif vaziuoji apsipirkt su vyru ir neleidi jam nest, ciumpi pati  bigsmile.gif aisku tik nugara saugot reik  doh.gif as tai sporta visad keiciu i fizini darba, nes tingiu be tikslo tampytis, o dar tas rezultatas ooij kiek laiko praeina kol pasimato...
ne i tema, bet gal kremai veiksmingi, nes pvz nuo celiulito tai yra visai geru  mirksiukas.gif ir veikia  bigsmile.gif

Tampau tuos maišus, karts nuo karto. Nes apsiperku dažniausiai aš, vyras tai moksluose, tai darbas ir t.t. doh.gif Nors jeigu vyras būna, tai tikrai nieko netempiu lotuliukas.gif Tegul jis krūtinę auginasi lotuliukas.gif

QUOTE(zydra30 @ 2008 05 09, 10:45)
pirmais metais po mano isvykimo, atostogoms pas man buvo atvaziavus drauge. labai susizavejo kitokiu gyvenimo budu anglijoj. ji niekad negrizo i lietuva, tik susirinkt savo daiktu  smile.gif . nesakau, kad kitoj saly yra lengviau, tikrai ne. nes turi ismokti vietine kalba, bent jau pakankamai gerai, jei nori tureti normalu darba, prisitaikyti prie kitokiu gyvenimo normu, iprasti prie greitesnio tempo. londone, susigyventi su milijone zmoniu mase kasdien lekiancia salia taves. manau, kad lietuvoj turejau daugiau laisvo laiko, laiko sau. nors gal tiesiog jaunesne buvau ir labiau spedavau visur  biggrin.gif
Papildyta:
o man kolkas viskas atvirksciai. anksciau pirkau B, po pirmo nestumo, teko pirkti C, dabar nesioju D ir kazkaip atrodo, kad tai ne pabaiga. nenoriu tokios dideles ir sunkios krutines, reikes kazkaip susitvarkyti, kiek imanoma bus.

Manau, kad nelengva, vat paatostogauti tai gerai. dabar suprantu, kad gyventi kitoj šaly tai ne kas. Gerai, kad vyras mano toks ramesnis, tai nuramino. Jei būčiau vieną buvus, būčiau išlėkusi jau lotuliukas.gif
pasiseka gi žmonėm su krūtine tongue.gif Man po pirmojo maitinimo neatsigauna. Pramaitinau iki 1.5 metų, tai viską iščiulpė lotuliukas.gif O coliukės nemaitinau, nors traukiausi pieną, kaip karvė melžiama buvau, kibirais pieno. Bet krūtinė taip ir liko takso ausys doh.gif Tikiuosi gal kada atsigaus g.gif Bet dėl papų grožio, maitinti neatsižadu, jei tik viskas bus gerai ir turėsim trečią leliuką, tikiuosi matinti ilgai ilgai rolleyes.gif
Atsakyti
nezinau man nestumai krutines nepakeite, kokia buvo tokia ir liko, o vat operacija tai viena krutys diformavosi siek tek, kol dar nescia buvau tai nieko, o vat dabar maudimuka reiktu pirkt su kauliukais, mes negrazu bus kai viena kaip pripusta o kita kaip isciulpta! blush2.gif
Atsakyti
mergos mus salint susirose, kad mes kitom nuotaiku negadintume! komedija kazkoke, senei taip nesijokiau!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 05 09, 15:41)
mergos mus salint susirose, kad mes kitom nuotaiku negadintume! komedija kazkoke, senei taip nesijokiau!

Ačiū die susiprotėjo žmogus kad ne ten pataikė. biggrin.gif

Labutis visoms,
O dėl takso ausų aš visai nepergyvenu. Yra kaip yra ir jokio noro nėra ką nors keisti. Ir šiaip ne gražuolė esu. Gal senatvėje ir nekaip atrodysiu, bet kas mane matys, o tikiuosi ir nesulauksiu jos. tongue.gif
Bim svarbiausia kad tu savo vyrui patinki tokia kokia esi.
Atsakyti
QUOTE(fukcija @ 2008 05 09, 10:10)
nesuprantu ,kaip tau pavyksta kaktusus išauginti iš seklu.jau nebežinau kiek aš pirkau tu seklu ,bet niekaip neišdygsta.tiesa viena karta buvo viena išdygusi ,bet kažkuris iš vaiku pamane,kad žole ir išrove.

Ir man tas pats... Gal tas sėklas laistyt reikia daugiau ar mažiau? Laukiau gal 3 mėnesius abu kartus - niekas neišdygo. Gal žemė kokia specialia turi būt? Dariau, rodos, viską pagal instrukciją, bet nieko nesigauna. O gal kokiu specialiu laiku sodinti reikia?
Papildyta:
QUOTE(zydra30 @ 2008 05 09, 11:45)
o man kolkas viskas atvirksciai. anksciau pirkau B, po pirmo nestumo, teko pirkti C, dabar nesioju D ir kazkaip atrodo, kad tai ne pabaiga.

Ir man panašiai...
Tik krūtinė mane ne tiek jaudina: nu niekaip nesiseka antsvorio numesti... Galvojau, pradėsiu dirbti - numesiu lengviau, bet anei gramo nenukrito per pusmetį. Dietos laikytis arba stipriai sportuot negaliu - iškart migrena užpuola baisinė. Vyras neprikaišioja (pats storuliukas), nu bet aš pati sau nekaip atrodau.
Atsakyti

nesupratau g.gif doh.gif kaip tai kam cia gadinam nuotaikas? tegu daro rakinama skyreli ir bus spakaina doh.gif
del krutines- kaip buvo spygos taip ir liko spygos lotuliukas.gif , nors kai maitinau 2-3 dydziais buvo didesnes, jauciaus kaip su balionais lotuliukas.gif
Atsakyti

kaip cia dabar suprast? kur girdejai? mes gi niekam nepersam savo minciu. nu cia dabar.
Atsakyti