QUOTE(ajuka @ 2008 05 09, 10:13)
Krutines raumenim labai gerai ir maisus sunkius patampyt

vaziuoji apsipirkt su vyru ir neleidi jam nest, ciumpi pati

aisku tik nugara saugot reik

as tai sporta visad keiciu i fizini darba, nes tingiu be tikslo tampytis, o dar tas rezultatas ooij kiek laiko praeina kol pasimato...
ne i tema, bet gal kremai veiksmingi, nes pvz nuo celiulito tai yra visai geru

ir veikia
Tampau tuos maišus, karts nuo karto. Nes apsiperku dažniausiai aš, vyras tai moksluose, tai darbas ir t.t.

Nors jeigu vyras būna, tai tikrai nieko netempiu

Tegul jis krūtinę auginasi
QUOTE(zydra30 @ 2008 05 09, 10:45)
pirmais metais po mano isvykimo, atostogoms pas man buvo atvaziavus drauge. labai susizavejo kitokiu gyvenimo budu anglijoj. ji niekad negrizo i lietuva, tik susirinkt savo daiktu

. nesakau, kad kitoj saly yra lengviau, tikrai ne. nes turi ismokti vietine kalba, bent jau pakankamai gerai, jei nori tureti normalu darba, prisitaikyti prie kitokiu gyvenimo normu, iprasti prie greitesnio tempo. londone, susigyventi su milijone zmoniu mase kasdien lekiancia salia taves. manau, kad lietuvoj turejau daugiau laisvo laiko, laiko sau. nors gal tiesiog jaunesne buvau ir labiau spedavau visur
Papildyta:
o man kolkas viskas atvirksciai. anksciau pirkau B, po pirmo nestumo, teko pirkti C, dabar nesioju D ir kazkaip atrodo, kad tai ne pabaiga. nenoriu tokios dideles ir sunkios krutines, reikes kazkaip susitvarkyti, kiek imanoma bus.
Manau, kad nelengva, vat paatostogauti tai gerai. dabar suprantu, kad gyventi kitoj šaly tai ne kas. Gerai, kad vyras mano toks ramesnis, tai nuramino. Jei būčiau vieną buvus, būčiau išlėkusi jau
pasiseka gi žmonėm su krūtine

Man po pirmojo maitinimo neatsigauna. Pramaitinau iki 1.5 metų, tai viską iščiulpė

O coliukės nemaitinau, nors traukiausi pieną, kaip karvė melžiama buvau, kibirais pieno. Bet krūtinė taip ir liko takso ausys

Tikiuosi gal kada atsigaus

Bet dėl
papų grožio, maitinti neatsižadu, jei tik viskas bus gerai ir turėsim trečią leliuką, tikiuosi matinti ilgai ilgai