Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(rasve @ 2008 05 10, 19:00)

Rugsėje, tai kuom tu dirbi, jei ne paslaptis  blush2.gif  Tokis grožis išdarinėji  thumbup.gif

priimu uzsakymus roletams ir rubus i chemine valykla lotuliukas.gif lotuliukas.gif nuobodus darbas, tai trumpinu diena ir laikas greit praeina
viska gaminu tada kai ateina muza lotuliukas.gif , kai didele muza ateina tada negerai nes kencia pinigine lotuliukas.gif

Papildyta:
sakiau pasigirsiu kai pabaigsiu, bet neiskenciu, cia irgi darbe nudirbus per pora menesiu, bus dovana mamukui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 10, 18:13)
priimu uzsakymus roletams ir rubus i chemine valykla lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nuobodus darbas, tai trumpinu diena ir laikas greit praeina
viska gaminu tada kai ateina muza lotuliukas.gif , kai didele muza ateina tada negerai nes kencia pinigine lotuliukas.gif

Nu tu, motera, duodi, darbščiųjų rankų būrelis, laaabai gražu wub.gif

Ar roletus darai, ar valyt priimi g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2008 05 10, 19:22)
Ar roletus darai, ar valyt priimi  g.gif

1,priimu uzsakymus roletams
2.priimu rubus valyklai
gamyba ir valymu uzsiima kiti
3. priimu uzsakymus uzuolaidom,
formyta dirbt pardaveja doh.gif lotuliukas.gif
nu 3in1 jei su namu darbais tai barbe devindarbe bigsmile.gif
jei daryciau roletus, nebut laiko mano uzsiemimams darbe tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 10 gegužės 2008 - 18:31
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 10, 18:30)
1,priimu uzsakymus roletams
2.priimu rubus valyklai
gamyba ir valymu uzsiima kiti
3. priimu uzsakymus uzuolaidom,
formyta dirbt pardaveja doh.gif  lotuliukas.gif
nu 3in1 jei su namu darbais tai barbe devindarbe bigsmile.gif
jei daryciau roletus, nebut laiko mano uzsiemimams darbe tongue.gif

Nu tai darbinykė tu thumbup.gif svarbu, kad dar ir maloniems darbeliams laiko lieka. Aš tai džiaugiuosi, kad darbo metu įšomu į netą, nes jei pamato, tai tuoj prikaišioja. Bet dabar įsigudrinau tongue.gif pakreipiau kompą, kad nesimatytų ir apsimetu, kad dirbu lotuliukas.gif
Atsakyti
nu mano darbo trukumas-nera kompo doh.gif , uztai ir dirbu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 10, 18:46)
nu mano darbo trukumas-nera kompo doh.gif , uztai ir dirbu hihihi.gif

Aga, manau būtų kompas tai nete lindėtum lotuliukas.gif
Atsakyti
kur siandien STT? turbut saslykus vel kemsa huh.gif
einu dar siuvinet savo angela, nes reik pabaigt kuo greiciau, tada griebsiu naujus projektus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 10, 18:56)
kur siandien STT? turbut saslykus vel kemsa huh.gif
einu dar siuvinet savo angela, nes reik pabaigt kuo greiciau, tada griebsiu naujus projektus cool.gif

Darbuokis darbuokis, gal kada reiks ir man ką užsikabliuoti narplioti g.gif Bet narpliojimu užsiimu tik būdama nestuke.gif tada rodos ir laiko tuiru ir noro, ir nusiraminimas užeina tongue.gif
Atsakyti
Nu tas rugsėjės grožis tai kaip man prie avataro tinka ax.gif .
Atsakyti
sveikutes, man vaika paliko priziuret, tai karevau su savo ir dar draugu berniuku, na ir pavargau, jau suguldziau miegot! tai ramu!
rugseje, tu saunuole! auksines tavo rankos, as tai tokiem darbam kantribes neturiu, as tik anksceu piesdavau, o kai tevukas zuvo kazkas atsitiko ir nebenoriu piest ir nepiesiu, gal kada atsiras noras!
del rahito ir gyd. ajuka tu pati pastiebek maziles kojites ir rankites, nes istiesu tai kai driegni delnai ir piedutes visada tai tikrai vienas is pozimiu rahito, gtd, daro privencija kad nebutu rahito ir skire vit, d. nelaukdami rimtiesniu problemu! nes ja neskirs ir prasides rahitas mes kaltintume kodel neskire laiku ir t.t. bet seip keista kad taip staigei didino doze, nes dazneusei lepia stebet ir jai tikrai tai buna tai ir skire! na cia tik mano nuomone!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 05 10, 21:33)
sveikutes, man vaika paliko priziuret, tai karevau su savo ir dar draugu berniuku, na ir pavargau, jau suguldziau miegot! tai ramu!
rugseje, tu saunuole! auksines tavo rankos, as tai tokiem darbam kantribes neturiu, as tik anksceu piesdavau, o kai tevukas zuvo kazkas atsitiko ir nebenoriu piest ir nepiesiu, gal kada atsiras noras!
del rahito ir gyd. ajuka tu pati pastiebek maziles kojites ir rankites, nes istiesu tai kai driegni delnai ir piedutes visada tai tikrai vienas is pozimiu rahito, gtd, daro privencija kad nebutu rahito ir skire vit, d. nelaukdami rimtiesniu problemu! nes ja neskirs ir prasides rahitas mes kaltintume kodel neskire laiku ir t.t. bet seip keista kad taip staigei didino doze, nes dazneusei lepia stebet ir jai tikrai tai buna tai ir skire! na cia tik mano nuomone!

Labutis,
Koks grožis rugsėje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir man tokiems darbams kantrybės neužtenka, kažkada vašeliu pasidarbuodavau, bet dabar ir jo seniai į rankas nebeėmiau. Nebetraukia ir kantybės bei laiko nebėra.
Bice, kur dingai, kaip tau sekasi?
Atsakyti
labas rytas! na va paeme draugai savo vyrioka! mano garazolite nusimiene!
Atsakyti