QUOTE(bim @ 2008 05 11, 17:39)
sveikos, na va o pas mus nelaime, vyras ranka stipriei susizeide, katik grizau is ligonines, daiktu paimt jam, opieros sendien, taip sustriesavau kad sakis, viena sausgisle nupjove su bulgarke, tai dabar tvarkys! na begu rostys, pasigodziau!
Laikykis, viskas susitvarkys.
Papildyta:
QUOTE(Laura6 @ 2008 05 11, 17:20)
vakar juokiaus- ar isivaizduojat kaip per nestuma harmonai keicias as niekad nevalgiau saldumynu net ziuret negalejau, o kai buvau

tai nevalgiau o juos ryjau, o vakar jau grizau prie savo seno skanesto-alaus ir vytintos zuvies

buvo sielai atgaiva
Cia gal ne hormonai, o to ko organizmui reikia nestumo metu, o as atvirksciai nenorejau saldumynu nestumo metu, bet taip ir sako, kas megsta saldumynus nestume, tam gims mergaite, nors as pati nelabai tikiu, bet va zyzi tavo atveju tai tiesa
Nu, man nepasiteisino: pirmo nėštumo metu į saldumynus nei žiūrėt nenorėjau - gime berniukas; antro nėštumo metu be saldumynų gyvent negalėjau - irgi gimė berniukas...
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 10, 19:13)
sakiau pasigirsiu kai pabaigsiu, bet neiskenciu, cia irgi darbe nudirbus per pora menesiu, bus dovana mamukui
Nuostabu!
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 10, 15:34)

organzos gelytes(uzuolaidu) galima i plaukus, ant kaklo, ant rankos, prie rankines ant bonkos

nu kur sugalvoji
as naujus apatinius pademonstravau saviskiui, tai akeles didelis dideles pasidare
Papildyta:
tu gelyciu darymas ramina, nes krastelius reik apdegint, is pradziu daug apskritimu prisikarpai visokio dydzio. paskui degini degini ir gale susiuvi kai turi daug, tik nereik labai susvilyt, tik biskiuka, kad nebrigztu
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 10, 18:52)
nu bet pakausis kad paplikes vaikas gi guli ir plaukuciai trinasi, jie dar toki gleznuciai, pasukalioja galvyte, nu nzn nzn...man tai su tuo vit D idomu yra kur suduodi ir puse metu nereik, nu visokio galo yr tai nezinai kuo tiket
musiskiui ir vienu metu itare rachita, jau paaugusiam, tai as juokiaus prie gydytojos, nedavem jokio D, normalus vaikas laibakojis manekenas

, kojos kaip vyruko tikrai neblogos
Papildyta:
nu yra dar ir mamu kategorija tokia kurios nori rast kazka vaikui ir gydyt, tai gyd ir randa ligu, gal per daug klausineji gyd tai del sventos ramybes ir skyre tau vit D

, tiksliau atzalelei
Mano Martynas sirgo rachitu. Laimė, gydytoja laiku pastebėjo, užteko padidintos vitamino D dozės. Beje, rankos ir kojos jam net neprakaitavo... O galvytė prapliko ir šiek tiek pasiplojo. Viskas irgi kažkaip staigiai įvyko, nors ir vitamino D gaudavo nuo gimimo, bet neužteko. Bet viskas atsistatė, laikui bėgant. O kojos i rankos - tiesesnių net nemačiau...