Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

koks grazus tas musu Vilnius! thumbup.gif
o as sianakt ir i do miai sapnavau, nors is tikro tai daznai saonuoju kad turiu vaiku dar ar nescia, tai ir sianakt sapnuoju kad laukiuos berniuko ir va jau turiu gimdyt pivas jau visai kazkur kabo zemai buves uosvis atvaro man rankas buciuoja blush2.gif , o mano vyrukas atvaziuoja i gimdyma su tokiu baisiu treningu as ji baru kad toks baisus man geda daro.o dvynukus ir kazkada sapnavau kai istikruju laukiaus tai kai ejau pas gydytoja tai net sirdis stipriau plake bijojau bigsmile.gif o gal ir gerai butu g.gif
Bim, laikykis ir slaugyk ligoni 4u.gif dabar turi palepint ba vyrai kaip vaikai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 05 12, 14:28)
Sveikos

nu kaip faina - geras thumbup.gif  wub.gif  doh.gif
nu gal kada ir realybėj susitiksim, ką gali žinot - pasaulis mažas....
mums viskas gerai,  dar nieko nejaučiu, juk mums dar tik realiai 12 savaičių - ty trys mėnesiai. Dar per mažiukas, kad jausti

bet jau tuoj pajusi wub.gif as ariele pajauciau anksti apie 14sav jau lengvus plazdenimus ... wub.gif wub.gif

tik pagimdziau o jau vel malonus jausmai apima apie ta spurdejima isciose pagalvojus, vyrui sakau meteliai kiti ir vel planuosim bigsmile.gif blush2.gif po to sapno apie dvynukus atsibudau ir nuliudau kad vis tik nea blush2.gif o vyrui kai pasakiau, tas sako, ot gerai butu, daugiau gimdyt nebereiktu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vaikas jau pravarde turi! vyro puseseres vaikai jie rusai gal todel ir varda lietuviskai uzmirso tai sako mamai kada galesim blizguti aplankyt lotuliukas.gif tai jie kol suprato kad cia musu aukselis wub.gif
Atsakyti
na ka sveikos! aciu visom uz palaikima! na vyras tai tikrai dejoja, mane tai erzina, ankiek jie neistviere skausmo, turiun gailet globot, o ka padarysi! bus sunkukol jam viskas atsistatis, man reiks ir savo darbus ir jio padaryt! na bet neko kaip nors!
Atsakyti
Sveikutes visos,
laikykis bim, viskas susitvarkys mirksiukas.gif
Nu zinokit kokius fainus sapnus jus cia visos sapnuojat wub.gif , o vat as visai nieko nesapnuoju, o taip noreciau savo leliu susapnuot, kad ateitu nors sapne pas mane verysad.gif
Kazko man nugara po gimdymo vis paskaudena, nezinau kas cia gali buti, kartais matyt kai kokia poza atsistoju tai taip suskausta, kad net akyse pazaliuoja blink.gif
O as irgi savo leliu anksti isciose pajutau judant, bijau pameluoti, bet turbut 16 savaiciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 05 12, 16:49)
Kazko man nugara po gimdymo vis paskaudena, nezinau kas cia gali buti, kartais matyt kai kokia poza atsistoju tai taip suskausta, kad net akyse pazaliuoja  blink.gif

o tu gal epidurine nejautra turejai? tai tada buna, kad ilgokai jauciasi. arba tiesiog raumenys gal vis dar nesustiprejo pakankamai, reiktu kokius pratimus padaryt, gali i masaza nueit, paplaukiot.
Atsakyti
tik norejau sakyt gal epidura darei?nes as dariau tai man ir skauda ir aplamai kaip kuprintis pradejau niekad tiesi nebuvau blush2.gif o dabar tai visai susirieciau, kai prisimenu tai papus i prieki lotuliukas.gif , o ziurek ir vel klaustukas schmoll.gif
O as dar daznai kapus sapnuoju, kazin ka reiskia? g.gif o gal labai galvoju, man labai svarbu kad jie tvarkingi butu tai gal ir sapnuoju?o jus sapnuojat savo angeliukus?
uzjauciu bim tave zinau ka tai reiskia mano vyrukas ranka buvo susilauzes puse metu su gipsu tai as su vaiku viena ir pakelt ir nunest ir viska tai buvau kaip kulturiste kokie raumenis ranku buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 05 12, 16:47)
na vyras tai tikrai dejoja, mane tai erzina, ankiek jie neistviere skausmo, turiun gailet globot, o ka padarysi! bus sunkukol jam viskas atsistatis, man reiks ir savo darbus ir jio padaryt! na bet neko kaip nors!

kaip tai pazystama doh.gif , gailek vyro, bet saves ir nepamirsktegu gerai maitinasi ir gera sperma brandina kad uztaisytu du kai jegas atgaus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 12, 18:30)
kaip tai pazystama doh.gif , gailek vyro, bet saves ir nepamirsktegu gerai maitinasi ir gera sperma brandina kad uztaisytu du kai jegas atgaus hihihi.gif

nu rugseje, tu cia labai stipriai palinkejai lotuliukas.gif
as, gal taip ir nebuciau isdrisus parasyt, bet, kad jau parasyta,- tai pritariu biggrin.gif
Atsakyti
bandysi kazka subtiliai parasyt tai dar galiu likt nesuprasta doh.gif biggrin.gif , vadinam viska tikrais vardais...
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 05 12, 17:10)
o tu gal epidurine nejautra turejai? tai tada buna, kad ilgokai jauciasi. arba tiesiog raumenys gal vis dar nesustiprejo pakankamai, reiktu kokius pratimus padaryt, gali i masaza nueit, paplaukiot.

Ne zinok nedare man epiduro, bet kad as kaip tik pastebejau, kad po sunkesnio fizinio kruvio ir daugiau paskausta, nes kaip tik po visu darzu sodinimu ir suintensyvejo skausmas blink.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 12, 18:30)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 05 12, 18:25)
tik norejau sakyt gal epidura darei?nes as dariau tai man ir skauda ir aplamai kaip kuprintis pradejau niekad tiesi nebuvau blush2.gif o dabar tai visai susirieciau, kai prisimenu tai papus i prieki lotuliukas.gif , o ziurek ir vel klaustukas schmoll.gif
O as dar daznai kapus sapnuoju, kazin ka reiskia? g.gif o gal labai galvoju, man labai svarbu kad jie tvarkingi butu tai gal ir sapnuoju?o jus sapnuojat savo angeliukus?
uzjauciu bim tave zinau ka tai reiskia mano vyrukas ranka buvo susilauzes puse metu su gipsu tai as su vaiku viena ir pakelt ir nunest ir viska tai buvau kaip kulturiste kokie raumenis ranku buvo unsure.gif

Deja per tuos 10 metų tik vieną kartą sapnavau dukrytę schmoll.gif o taip norėjosi. Vyras sakė kad dažnai ją sapnuoja. Bet gal sapne jos būčiau nebepaleidusi, pati išėjusi. Tik po dukrytės mirties buvo vienas įvykis, dabar tikiu kad žmogus tikrai turi sielą. Ir kapų po dukrytės mirties daugiau nebesapnuoju, o tai dažnai juos sapnuodavau. Nežinau ką reikškia sapnuoti kapus gal tikrai atsiliepia tavo rūpestis.
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 05 12, 16:47)
na ka sveikos! aciu visom uz palaikima! na vyras tai tikrai dejoja, mane tai erzina, ankiek jie neistviere skausmo, turiun gailet globot, o ka padarysi! bus sunkukol jam viskas atsistatis, man reiks ir savo darbus ir jio padaryt! na bet neko kaip nors!

Kantrybės tau bim, nieko nepadarysi vyrai kaip vaikai, patinka kai juos truputį palepini.
Atsakyti