QUOTE(zyzi @ 2008 05 12, 18:25)
tik norejau sakyt gal epidura darei?nes as dariau tai man ir skauda ir aplamai kaip kuprintis pradejau niekad tiesi nebuvau

o dabar tai visai susirieciau, kai prisimenu tai papus i prieki

, o ziurek ir vel klaustukas
O as dar daznai kapus sapnuoju, kazin ka reiskia?

o gal labai galvoju, man labai svarbu kad jie tvarkingi butu tai gal ir sapnuoju?o jus sapnuojat savo angeliukus?
uzjauciu bim tave zinau ka tai reiskia mano vyrukas ranka buvo susilauzes puse metu su gipsu tai as su vaiku viena ir pakelt ir nunest ir viska tai buvau kaip kulturiste kokie raumenis ranku buvo
Deja per tuos 10 metų tik vieną kartą sapnavau dukrytę

o taip norėjosi. Vyras sakė kad dažnai ją sapnuoja. Bet gal sapne jos būčiau nebepaleidusi, pati išėjusi. Tik po dukrytės mirties buvo vienas įvykis, dabar tikiu kad žmogus tikrai turi sielą. Ir kapų po dukrytės mirties daugiau nebesapnuoju, o tai dažnai juos sapnuodavau. Nežinau ką reikškia sapnuoti kapus gal tikrai atsiliepia tavo rūpestis.
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 05 12, 16:47)
na ka sveikos! aciu visom uz palaikima! na vyras tai tikrai dejoja, mane tai erzina, ankiek jie neistviere skausmo, turiun gailet globot, o ka padarysi! bus sunkukol jam viskas atsistatis, man reiks ir savo darbus ir jio padaryt! na bet neko kaip nors!
Kantrybės tau bim, nieko nepadarysi vyrai kaip vaikai, patinka kai juos truputį palepini.

Viešpatie, saugok mano mergytes nuo sunkių ligų ir nelaimių.