Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

Sveikutes! O as is kirpyklos tokia grazi lotuliukas.gif blush2.gif
mes augam jau zmogiukas toks ir samoningai pasisypso ir zaisliukai jau domina wub.gif
Bim, o kiek tavo angeliukas kainuos ir is ko darys?
as tai naslaiciu pasodinau rombe puse baltu puse zydru garzu!
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 05 15, 15:50)
Sveikutes! O as is kirpyklos tokia grazi lotuliukas.gif  blush2.gif
mes augam jau zmogiukas toks ir samoningai pasisypso ir zaisliukai jau domina wub.gif

svaika, grazuole tongue.gif . as irgi laukiu kada, jau galesiu grazintis ir normalius drabuzius deveti. bet aisku dar labiau laukiu, kada ir as galesiu dziaugtis savo liales sypsena rolleyes.gif
siandien malas pilve vis dar uztektinai vietos, iesko patogesnio kampelio.
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 05 15, 16:50)
Sveikutes! O as is kirpyklos tokia grazi lotuliukas.gif  blush2.gif

angeliukas bus naujagimio didzio, balto akmens, nes mramuras geltonoja su laiku, kainos dar nezinau bet sakie kad nebrangiau 2000 lt. o seip priliminarus skaiciavimai 1200lt. darom per pazistamus italijoj todel taip pigei, jai cia darytume tai sake nemaziau 6000 lt.
Papildyta:
nusprendiem su vyru minti apie leliu atsidet ne ribotam laikuj, nes kazkaip nesigauna vis planuot, vis kazkas sutrugdo, tai kol kas net neplanuosim! sad.gif cray.gif
Atsakyti
man tas spriendimas vyro,atimie vienintieli dalika kuris mane dziugino ir teike nora givent, o dabar jaucios kaip sutripta.... taip negiara kad net negaliu... zliumbiu... ir bandau susitaikyt su ta mintim! angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bim: 15 gegužės 2008 - 16:56
QUOTE(bim @ 2008 05 15, 17:55)
man tas spriendimas vyro,atimie  vienintieli dalika kuris mane dziugino ir teike nora givent, o dabar jaucios kaip sutripta.... taip negiara kad net negaliu... zliumbiu... ir bandau susitaikyt su ta mintim! angel_sadangel.gif

console.gif pazystamas jausmas
kai as nusprendziau kad jau galim apie kita leliu galvot vyras pareiske kad gana, jam ir taip sunku buvo i mane ziuret kai as krausciaus is proto... bet kazkaip paveikiau psichologiskai ji, dabar nepriestarauja..
aiskinau jam kad sunukas didelis jie abu kartu o as viena , nereik manes jau tiek ir man del to sunku, neviena vakara veikiau pasitelkus visas protingas mintis doh.gif , bet labai nespaudziau, tiek pasakiau kas liks vaikui kai musu nebebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 05 15, 17:00)
nusprendiem su vyru minti apie leliu atsidet ne ribotam laikuj, nes kazkaip nesigauna vis planuot, vis kazkas sutrugdo, tai kol kas net neplanuosim! sad.gif  cray.gif

bim, as maniau jus abu nusprendet.
baik, nesinervuok. pasnekekit dar karta. jis gal tiesiog bijo, kad vel neatsitiktu kas. bet tu pasnekek su juo, juk pati zinai, kad du vienodi atvejai retai buna.
pamenu, kai as po kokiu 3 men, pasakiau, kad nenoriu ilgiau laukt, mano vyras irgi sureagavo nekaip. bet as sakiau, kad negaliu ir nenoriu laukti, kad noriu vel bandyti nors ir kaip baisu bebutu.
nesijaudink, pasisnekekit vel.
Atsakyti
snekieta ir ne karta, ir kaip ir buvo sutarta kad tikrai dabar kai tik leis gyd. bet sendien jis pradiejo snekiet apie ateities planus ir kazkaip jose nepastebejau nestumo ar nors planu apie tai, ir kaip uzdaveu klausima kad kur dingo planai dar vieno leliuko, atsakie kad nera laiko ir galimibiu, kad jis nenori. o kai pasakeu o kaip musu nora? kaip ji? kas bus kai musu nebus? jis atsakie kad laikas parodis, bet tai tikrai negreitai bus! o as bijau kad ko daugeu laiko praeis to daugeu ir mintys apie tai blies, metai eina, nezinai kas bus ryt, ka ten ryt po 5 min.... as zinau viena, ta ka mano vyras atidieda iki kada nors, tai reiske nekada.... taip sunku... jis aisku pastibejo kad man kazkas yra, ir bando kvailais jokeleis prablaskyt, nenori matit tiesos....
man reike apie visa tai pagalvot... as galiu irgi pasakyt griesta kad noriu dabar o ne nezine kada... bet nenoriu kad tas lelius butu tik man reikalingas, noriu kad abu nurietumia ir lauktume!
Atsakyti
bim ir vyram nera nuotaikos, ir jie depresuoja
musu norai kartais prasilenkia, dabar kai itikinau vyra ir jis nori, as kazkaip abejoju doh.gif , nu uzburtas ratas
bandyk pakalbet kai bus geros nuotaikos
as kai noriu ka pasiekt is vyro ir jis priestarauja griebiuos taktikos, veikiu ilgai ir ji itikinu taip kad jis veliau galvoja kad tai buvo jo mintis, bet tam reik laiko
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 15, 21:32)
bim ir vyram nera nuotaikos, ir jie depresuoja
musu norai kartais prasilenkia, dabar kai itikinau vyra ir jis nori, as kazkaip abejoju doh.gif , nu uzburtas ratas
bandyk pakalbet kai bus geros nuotaikos
as kai noriu ka pasiekt is vyro ir jis priestarauja griebiuos taktikos, veikiu ilgai ir ji itikinu taip kad jis veliau galvoja kad tai buvo jo mintis, bet tam reik laiko

tai kaip tik nuotaika pas ji buvo labai gera! jam reikalai eit pradieda ir taip toleu.... ai net nezinau, man kazkodiel atrodo kad as ji jau nebeitykinsiu!
Atsakyti
kur visos? man taip reikia kompanijos! liudna! aaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!! pabenraukyt su manim kas nors!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Bim, neliudek!viskas susitvarkys, nereik uzsisciklint, gal pabandyk visai nekalbet apie tai kuri laika, gal reik abiem atvest! o po to ziurek gal savaime.kaip sako ateis laikas bus ir vaikas. Maniskis kai labai norejo ir vis kalbejo tai man kazkokia atvirkstine reakcija buvo sakiau griezta ne jokiu vaiku, jis net bande gazdint mane kad gal skiriames nes as noriu vaiku! o kai jis nustojo kalbet mate kad neikalbes tai as pati nustojau kontraceptikus gert ir obas vaikas! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 05 15, 23:13)
Bim, neliudek!viskas susitvarkys, nereik uzsisciklint, gal pabandyk visai nekalbet apie tai kuri laika, gal reik abiem atvest! o po to ziurek gal savaime.kaip sako ateis laikas bus ir vaikas. Maniskis kai labai norejo ir vis kalbejo tai man kazkokia atvirkstine reakcija buvo sakiau griezta ne jokiu vaiku, jis net bande gazdint mane kad gal skiriames nes as noriu vaiku! o kai jis nustojo kalbet mate kad neikalbes tai as pati nustojau kontraceptikus gert ir obas vaikas! lotuliukas.gif

gal nezinau, tai kad kol kalbejom tai kaip ir norejo, o kai jau man pasirode kad mes tvirtai nuspriendem ir rostys tam pradejom, bats ir sia tau! nezianau isproto einu, negaliu nurimt, ir su jo snekiet nenoriu sia tema, pavargau, jis galvoja tik apie save, mato kaip as po pokalbio nusiminiau, uzsiskleidziau savi, o jam vistek dzin!
Atsakyti