QUOTE(bim @ 2008 05 15, 16:00)
angeliukas bus naujagimio didzio, balto akmens, nes mramuras geltonoja su laiku, kainos dar nezinau bet sakie kad nebrangiau 2000 lt. o seip priliminarus skaiciavimai 1200lt. darom per pazistamus italijoj todel taip pigei, jai cia darytume tai sake nemaziau 6000 lt.
Papildyta:
nusprendiem su vyru minti apie leliu atsidet ne ribotam laikuj, nes kazkaip nesigauna vis planuot, vis kazkas sutrugdo, tai kol kas net neplanuosim!

Papildyta:
nusprendiem su vyru minti apie leliu atsidet ne ribotam laikuj, nes kazkaip nesigauna vis planuot, vis kazkas sutrugdo, tai kol kas net neplanuosim!

Manau jūsų angeliukas atrodys super. Mes irgi darėm angeliuką, tik kitokį

Bim, tu nusiramink. manau praeis laikas abu užsinorsit. Mums irgi taip buvo, sakiau viskas, daugiau vaikų nebus, abu taip sakėm. O praėjo metai po coliukės mirties ir vyras labai nori mažulio. Abu norim ir laukiam tinkamo laiko

Manu ir jums turi praeiti laiko. Vyrai tyli tyli, bet jie išgyvena irgi labai labai. Maniškis, kai pradedu kalbėti apie coliukę, tyli. Nervuoja mane, bet jis nenori kalbėt, jis savyje viską laiko. O dabar kai pamatė draugę su pilvuku, tai labai užsinorėjo leliuko. Dabar jau jis labiau mane spaudžia, nes aš truputį dėl darbo laužausi