Sveikos merginos, kaip sekasi rasyti darbus? Jei yra cia dar rasanciuju?

QUOTE(martele1022 @ 2009 03 25, 16:22)
Apie darbų rašymą yra atskira tema, na bent apie magistrinius

QUOTE(gintute.j @ 2008 12 11, 12:06)
Dar pastebejom tendencija - labai daug kas priklauso nuo darbo vadovo - mums pasitaike gera darbo vadove, bet ji labai blogai ivertino kito darbo vadovo studento darba( buvo recenzente). O tas vadovas pasitaike musu komisijoj - tai nors musu vadove bei recenzentas darba ivertino 10 balu - tai tas komisijos narys( kurio studenta blogai ivertino musu vadove) taip mus sudirbo - kad apsiblioviau pries auditorija is nevilties ir neteisybes. Ten tokia politika, saskaitu suvedinejimai tarp saves, kad bloga daros. Aisku, viskas baiges gerai, bet ismusa is veziu. Siaip tikrai nera nieko labai baisaus. sekmes 

mano vadovė ŠU sakė tą patį : tipo mano darbas gal ir neblogas, bet gal ji priešų kolegų turi

tai viskas ir aišku

Kokie maždaug būna klausimai kai gyniesi darbą?

QUOTE(Vėtrūnė @ 2009 05 15, 11:32)
gali buti visokiausi, kad ir kiek vaiku turi

Sveikos mergaites
gal kas gynesi KTU socialiniuose ar dar tik ginsis, bet zino reikalavimus pristatymui??
Sakes, kojos rankos dreba, kita antradieni gynimas, o as net nezinau nei kiek skaidriu turi buti, nei ka ten akcentuoti, nei kiek laiko kalbeti
siaubas!!

Gynimas nenumaldomai arteja, nzn kaip reikes nenualpti
Mane labiausiai nervins tas laukimas kol kiti kalbes, geriausia buti vienai is pirmuju

QUOTE(FoxLady @ 2009 05 24, 21:34)
Gynimas nenumaldomai arteja, nzn kaip reikes nenualpti
Mane labiausiai nervins tas laukimas kol kiti kalbes, geriausia buti vienai is pirmuju 

As ir ginuos sy sestadieny savo magistrinuka, tai jau nervojuos, nors kai pagalvoji ko ten nervuotis pati darba darei, zinai kas kur kaip

Gal kas patarsit kaip stresa nugaleti, nes pamenu as per savo bakalaura, tai tiek sustresavau, kad viskas eme galvoj makaluotis kai reikejo kalbeti... Nors darba mintinai zinojau, gerai, kad skaidres buvo, nes butum amen juze

na ka ir as siemet zadu apsiginti magistrini vpu, tad visas suprantu ka jauciate: baime, stresa, nezine ir panasiai....
bet esu isitikinusi kad visom viskas bus gerai, tame tarpe ir man
. Gal yra apsiginusiu magistru vpu, kaip ten? ar labai purto ir panasiai?

manęs irgi laukia šitas "džiaugsmas" kitą pirmadienį. Labai tikiuosi, kad nebus ašarų, kaip čia kažkas pasakojo, nes šiaip pristatymų labai bijau ir visus 4is metus dažniausiai nuo jų nusiplaudavau - parašydavau rašto darbą, o kiti grupelės nariai pristatydavo, oi neišeis dabar tai į naudą man... svarbiausiai, kad neužeitų ta būsena, kai tuščia tuščia galvoj ir neprisimeni net savo vardo.
skaitau ir jau silpna darosi
ta diena ir man arteja, nors dar viena katedrini reikia isgyvent
pirmasis tai kraupus buvo........kabinejasi juodai......kaip reikes buti stipriai
net neisivaizduoju is kur tos stiprybes semtis reikia