QUOTE(mocha @ 2009 05 28, 16:22)
Man už daugiau nei savaitės katedrinis gynimas, bijau labai. Ir nenuvaldomai artėja ta diena, tai aš jos taippp nelaukiu. 

viskas bus gerai

[quote=egliosha,2008 05 19, 16:36]
eik su mintim kad ju tikslas nera tave sudirbti
as tiek nervavaus kolegijoj pries gynima, kad net valerijona geriau, tokios baimes gyvenime nebuvau apturejus
bet tai buvo kol pries tribuna atsistojau, tada pasipasakojau kas kur kada, per ta laika nusiraminau o jau klausimus pateikiant visai uztikrinta savim buvau, nes pati rasiau kiekviena raidele darbe zinojau
o siandien KU TSI papasakojo ka reikia det i skaidres kai dabar ginsimes, esme panasi kaip ir kolegijoj buvo
:
egliosha, kokia tu srity studijavai, as taip pat po kolegijos, birzelio 12 ginsiuosi testinese KU. Aciu, uz patarimus, nusikopijavau ir jau pradesiu daryt pristatyma.
Gal siaip kokiu bendru patarimu turi? Kokiu pastebejimu del gynimo? I ka reiketu daugiau demesio atkreipti
? Beje,mano spec. turizmas ir rekreacija.
eik su mintim kad ju tikslas nera tave sudirbti

o siandien KU TSI papasakojo ka reikia det i skaidres kai dabar ginsimes, esme panasi kaip ir kolegijoj buvo

egliosha, kokia tu srity studijavai, as taip pat po kolegijos, birzelio 12 ginsiuosi testinese KU. Aciu, uz patarimus, nusikopijavau ir jau pradesiu daryt pristatyma.
Gal siaip kokiu bendru patarimu turi? Kokiu pastebejimu del gynimo? I ka reiketu daugiau demesio atkreipti

O man pirmadieni katedroj gynimas, sito nelabai dar bijau,destytojos geros,kaip nors... Bet komisijoj, bijau ,kad mykciot pradesiu

Aš tai labiausiai bijau, kad balsas drebės, tada visai pasimetu ir pamirštu tekstą
Ir dar baisu bus, jei recenzento klausimo nesuprasiu...
Kaip manot, jei recenzentas pastebi kažkokią klaidą ar netikslumą, geriau prisipažint, kad suklydai, ar 100% atstovėt už savo poziciją?

Kaip manot, jei recenzentas pastebi kažkokią klaidą ar netikslumą, geriau prisipažint, kad suklydai, ar 100% atstovėt už savo poziciją?
QUOTE(Ellenyte @ 2009 05 30, 19:11)
Aš tai labiausiai bijau, kad balsas drebės, tada visai pasimetu ir pamirštu tekstą
Ir dar baisu bus, jei recenzento klausimo nesuprasiu...

Papasakosiu, kaip vyko mano pirmas gynimas antradienį

Žodžiu, atėjau į gynimą, pasakoju ir žiūriu, kad manęs niekas nesiklauso, blaškosi visi kažko. Pabaigiau pristatymą ir laukiu kas ką pasakys. Nieks dėmesio nakreipia

Gerai, kad turėjau pašte darba išsisaugojus, nulėkiau į biblioteką nauja atsispauzdinti. O ten printeriai abu užlūžę

Tik daba bijau kad recenzento išvada kokia neprapultų ar pats darbas vėl. prieš viešą gynimą

aina sau, Kleo, bardakas totalus
buciau apvirtus ant vietos
nu ir ka daryt reiktu jei neturetum paste darbo

QUOTE(egliosha @ 2009 05 30, 21:26)
aina sau, Kleo, bardakas totalus
buciau apvirtus ant vietos
nu ir ka daryt reiktu jei neturetum paste darbo 

neįsivaizduoju

Nu žodžiu, laukia daba teisės katedrinis, ati nieko nebijau, po tokio šalto dušo

čia aš taip su fintais finansinį "gyniausi"

Merginos, turiu tokį kiek keistoką klausimą: kaip pradėti gynimą? Kiap kreiptis ir pristatyti temą? Ar sakyti ''Laba diena"? Ar tinka: Gerbiami komisijos nariai (gerbiama komisija???), koleges, trumpai pristatysiu savo darbą, kurį rašiau tema... (norėčiau trumpai pristatyti ...?) Kaip????

QUOTE(Nińa_del_viento @ 2009 05 31, 16:56)
Merginos, turiu tokį kiek keistoką klausimą: kaip pradėti gynimą? Kiap kreiptis ir pristatyti temą? Ar sakyti ''Laba diena"? Ar tinka: Gerbiami komisijos nariai (gerbiama komisija???), koleges, trumpai pristatysiu savo darbą, kurį rašiau tema... (norėčiau trumpai pristatyti ...?) Kaip???? 

na, bent jau pas mus nereikia pristatinėti pavadinimo

Sėkmės visom..

ir aš trečiadienį jaaau ginsiuos magistrą....neįvertinę dar nei recenznetas, nei vadovas...o kaip baisu...