Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gynėm ar ginsim

QUOTE(Simuliantė @ 2009 06 09, 21:23)
gi apsigyniau nail.gif:
tabletyčių iš ryto tai gėriau  rolleyes.gif  (jaučiu kokie 80 proc.visos grupės buvo kokių raminamųjų pavartoję hihihi.gif )
dėl pasisveikinimo, tai aš taip dariau. atėjau prieš visus, prie kompo ir sakiau pradėdama pristaymą: laba diena, esu Vardė Pavardaitė, noriu jums pristatyti savo baigiamajį darbą tema "....tokia ir anokia....". Mano vadovas docentas Vardenis Pavardenis.

sveikinu! yahoo.gif
O, tai reiks ir man paieskot tabletikiu, gal vaistinej patars ka tokiam atvejui pavartoti biggrin.gif
Gal ir as taip sveikinsiuos.. Jei po pirmo sakinio neuzsilenksiu biggrin.gif
Atsakyti
apsigyniau ax.gif viskas buvo labai paprasta, bet zinojau, kad mano darbas stiprus. labai pasitikejau savimi ir jauciausi turbut geriau uz kai kuriuos komisijos narius, nes patirties tam darbe turiu daugiau blush2.gif klausimu nebuvo daug, visi labai paprasti. bet dar karta per tuos dvejus metus isitikinau, kad pasitikejimas savimi duoda labai labai daug 4u.gif
mergytes, gynimas - smulkmena, pazymiai tikrai jau is anksto nuspresti ax.gif

p.s. bijojau vis tiek nerealiai, nes as pries visus svarbius dalykus bijau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aiva.: 09 birželio 2009 - 21:45
QUOTE(Aiva. @ 2009 06 09, 22:44)
apsigyniau ax.gif viskas buvo labai paprasta, bet zinojau, kad mano darbas stiprus. labai pasitikejau savimi ir jauciausi turbut geriau uz kai kuriuos komisijos narius, nes patirties tam darbe turiu daugiau blush2.gif klausimu nebuvo daug, visi labai paprasti. bet dar karta per tuos dvejus metus isitikinau, kad pasitikejimas savimi duoda labai labai daug 4u.gif
mergytes, gynimas - smulkmena, pazymiai tikrai jau is anksto nuspresti ax.gif

p.s. bijojau vis tiek nerealiai, nes as pries visus svarbius dalykus bijau biggrin.gif

šaunuolė thumbup.gif
nu nesutinku, kad pažymiai jau nulemti,bent jau mano univere, tikrai ne, nes komisijai, net nesakė, kiek recenzas įvertinęs yra ir iš vis neleido komisijai tartis ir šalia vienas kito sėdėt smile.gif
o dėl paskutinio tai ir aš taip pat, bijau nors nėra ko bijot, bet vis tiek prieš visus tokius dalykus žiauriai jaudinuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuliantė @ 2009 06 09, 22:49)
šaunuolė  thumbup.gif
nu nesutinku, kad pažymiai jau nulemti,bent jau mano univere, tikrai ne, nes komisijai, net nesakė, kiek recenzas įvertinęs yra ir iš vis neleido komisijai tartis ir šalia vienas kito sėdėt  smile.gif
o dėl paskutinio tai ir aš taip pat, bijau nors nėra ko bijot, bet vis tiek prieš visus tokius dalykus žiauriai jaudinuos  doh.gif

pas mus kaip ir pas jus, nieks neaišku dėl galutinio pažymio unsure.gif , viską sprendžia komisija, o balas recenzento ir vadovo, tik gali apsispręsti jei netyčia kiltų ginčų dėl pažymiuko doh.gif , į kurią pusę lenkti, todėl gynimas labai svarbus ir dar bent man labai baisus bijau nerealiai, nes darbas didelis ir daug techninių dalykų , gali klausti iš bet ko, bet kuris skyrisu žiauriai platus, nu ką bus kaip bus viskas padaryta liko taškus ant i susidėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastinga @ 2009 06 03, 16:27)
Man gynimas birželio 16d.o laikas taip nenumaldomai artėja  verysad.gif

Man irgi gynimas 16 dieną, bet kol kas nežinau, ar bijau, ar ne. Kažkokia tuštuma galvoje. Žinau, kad viską pati dariau ir jaučiuosi stipriai, tačiau kažkiek nerimo vis tik yra. Svarbiausiai manau, nusiteikti pozityviai, nes tai suteikia vidinės stiprybės smile.gif
Atsakyti
galiu papasakoti savo istorija... pries ginima dvi paras negalejau nei miegoti, nei valgyti, jaudinausi labai, paskutinta diena tik perskaiciau recenzento klausimus, taigi nerimo buvo irgi, nes nezinojau kaip i juos atsakyti, bet raminau save, kad darba pati rasiau, viska puikiai zinau, vadove irgi buvo stipri, taigi kaip ir guodziau save, paskutine nakti miegojau tik 3 valandas, atjeu gintis darbo: pasveikinau visus gerbiamus komisijos narius su grazia diena, prisistaciau kas as esu, ir pradejau pristatineti savo darba. tada jie man uzdave klausimu - i juos atsakiau, stengiausi jaustis taip, kad as viska zinau, jie man nebaisus, nes jie tokie patys zmones kaip ir as... nu ir viskas, palinkejau jiems geros dienos ir islekiau is auditorijos, laukiau rezultatu ir suzinojau, kad darbas ivertintas PUIKIAI. to man uzteko wink.gif dabar juokas ima is ginimo... taigi bukite ramios, nera taip viskas blogai... nors tabletikiu ir as geriau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aguoniuke @ 2009 06 09, 22:34)
sveikinu!  yahoo.gif
O, tai reiks ir man paieskot tabletikiu, gal vaistinej patars ka tokiam atvejui pavartoti  biggrin.gif
Gal ir as taip sveikinsiuos.. Jei po pirmo sakinio neuzsilenksiu  biggrin.gif

Man ta nelemtoji diena jau lipa ant kulnų scare.gif Kokias jūs tabletikes geriat, nes aš bijau pradėt knarkti atėjus darbo pristatinėt, prigėrus ko reikia ir ko nereikia lotuliukas.gif Vaistinėj nemanau, kad duos ką nors rimtesnio nei kokių nors lašiukų, gi viskam dabar receptai reikalingi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Polė: 10 birželio 2009 - 09:40
QUOTE(Polė @ 2009 06 10, 09:39)
Man ta nelemtoji diena jau lipa ant kulnų  scare.gif Kokias jūs tabletikes geriat, nes aš bijau pradėt knarkti atėjus darbo pristatinėt, prigėrus ko reikia ir ko nereikia  lotuliukas.gif Vaistinėj nemanau, kad duos ką nors rimtesnio nei kokių nors lašiukų, gi viskam dabar receptai reikalingi  cool.gif

Tai stipriu juk ir nereikia smile.gif
Siaip kad psichologiskai ramiau butu.
Lasiuku gal nepatarciau del ju kvapo. Man atrodo, valerijonas yra ir tabletemis mirksiukas.gif turetu bent trumpam suveikti.
Atsakyti
Aš ir visko prisiklausius buvau unsure.gif unsure.gif
bet vakar nuėjau gintis ir viskas buvo ok thumbup.gif
auditorijos baimę amžiną turėjau rolleyes.gif bet per gynimus ją turėjo visi, tai susikaupiau...pagalvojau, kad komisija manęs nepažysta ir tvirtai kalbėjau "vaidindama", kad aš viską žinau hihihi.gif
kažkaip sugebėjau perlipti per save dirol.gif

visoms sėkmės didžiausios 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu visas apgynusias savo darbus:bigsmile: Apsigyniau ir as savo darbeli, tikrai nesijaudinkit, viskas yra iskenciama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aguoniuke @ 2009 06 10, 13:19)
Tai stipriu juk ir nereikia smile.gif
Siaip kad psichologiskai ramiau butu.
Lasiuku gal nepatarciau del ju kvapo. Man atrodo, valerijonas yra ir tabletemis  mirksiukas.gif turetu bent trumpam suveikti.

Aš gėriau tabletes valerijono, nežinau ar padėjo, gal nebent 'placebo efektas' suveikė, kai psichologiškai lengviau, nes manai, kad turėtų suveikti. Mūsų laukiamajame, kur studentai laukdavo savo srauto eilės, valerijono buteliukai keliavo iš rankų į rankas - kaip apsigynusių palikimas dar laukiantiems biggrin.gif Ai, ir dar ryte išgėriau kažkokią nervus raminančią arbatą, bet jau tokio šlykštaus skonio, kad gal geriau nerekomenduosiu...
Atsakyti
QUOTE(Ellenyte @ 2009 06 11, 16:46)
Aš gėriau tabletes valerijono, nežinau ar padėjo, gal nebent 'placebo efektas' suveikė, kai psichologiškai lengviau, nes manai, kad turėtų suveikti. Mūsų laukiamajame, kur studentai laukdavo savo srauto eilės, valerijono buteliukai keliavo iš rankų į rankas - kaip apsigynusių palikimas dar laukiantiems  biggrin.gif Ai, ir dar ryte išgėriau kažkokią nervus raminančią arbatą, bet jau tokio šlykštaus skonio, kad gal geriau nerekomenduosiu...

as irgi valerijono tabletikiu nusipirkau. idomu, kada jos pradeda veikti... ir kada jas gerti, jei gynimas po 9h?
Atsakyti