Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gynėm ar ginsim

palaikykit mane ryt bijau.gif kuo daugiau palaikymo tuo tvirciau jausiuos.......
Atsakyti
QUOTE(laurytux @ 2009 06 12, 20:43)
palaikykit mane ryt bijau.gif kuo daugiau palaikymo tuo tvirciau jausiuos.......

Jungiuosi prie palaikymo komandos! biggrin.gif
Viskas bus okey! mirksiukas.gif
NI PUCHA NI PIRA! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 06 12, 16:25)
nu aš šiandien tą gyniausi  wub.gif , viskas puikiau nei puikiai  wub.gif
aš irgi valio valio , nuo recenzento 8,5 iki 10 pasikėliau  wub.gif , esu sužavėta savim  blush2.gif

Sveikinu 4u.gif Pas jus tiek daug pakelia blink.gif Pas mus daugiausiai vienu balu pakele bet ir tai buvo tik vienetai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 12, 21:55)
Sveikinu 4u.gif Pas jus tiek daug pakelia blink.gif Pas mus daugiausiai vienu balu pakele bet ir tai buvo tik vienetai unsure.gif

na turbūt tai buvo precedentis atvejis blush2.gif , nes iš tikrųjų mane recenzentas nepelnytai sukirto , tada pristayme stengiausi pateikti koncentratą ką padariau, tiesiog buvau įsitikinusi savo darbu ir tikėjau ką buvau padariusi, visgi netikėjau, kad taip būna , bet pasirodo būna .... 4u.gif , todėl pasitikėjimas visoms yra būtinas, jūsų darbas ir nieks geriau apie jį nežino, sėkmės besiginantiems ir tikėkit , nes turi būt gerai mirksiukas.gif , už ryt besiginančias laikysiu kumščius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurytux @ 2009 06 12, 21:43)

laikau spygutes mirksiukas.gif nepasimeskite ir bandykite visada atsikirsti, savo nuomone islaikyti kuo tvirciau..kai patare darbo vadovas..sake komisijoj visi tokie protingi, o jei pamato, kad pasimeti, tada ojojoj gali kaip stengtis pastatyti i tokia padeti doh.gif taigi kuo daugiau pasitikejimo savimi thumbup.gif new_russian.gif ok.gif
Atsakyti
tra ta ta lia lia lia clap.gif clap_1.gif smartass.gif yahoo.gif assa.gif apsigyniau 10....nesitikejau
viskas pavyko sauniai, iskalba manes nenuvyle hihihi.gif aciu liezuvukui...ir i klausimus atsakiau ir komisija prajuokinau. Kadangi patiko mano darbo prisatymas tai ir klausimu sulaukiau daug, bet issisukau karsta.gif aciu visoms uz palaikyma biggrin.gif galiu pasakyti tik tiek - baimes akys dideles, bet veliau jos juokingos
sekmes visoms...
Atsakyti

šaunuolė 4u.gif , manęs irgi laukia tas gėris, bet dar nepradėjau bijoti biggrin.gif , žiūrėsiu, kas bus vėliau blush2.gif
Atsakyti
Sveikinu visas apsigynusias thumbup.gif . Šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
Tai va nors recenzija ir buvo neigiama apsigyniau sesiems. Visai nebebijojau ta diena
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2009 06 17, 18:53)
Tai va nors recenzija ir buvo neigiama apsigyniau sesiems. Visai nebebijojau ta diena

o leido gintis su neigiama recenzija... g.gif

man rytoj tas "džiaugsmas" doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kleo* @ 2009 06 17, 20:19)
o leido gintis su neigiama recenzija...  g.gif
man rytoj tas "džiaugsmas"  doh.gif  unsure.gif

dideliausios sėkmės 4u.gif ,
Atsakyti
QUOTE(*Kleo* @ 2009 06 17, 20:19)

man rytoj tas "džiaugsmas"  doh.gif  unsure.gif

sėkmės, drąsos, geros nuotaikos, ir pritrenkiamos kalbos 4u.gif biggrin.gif
viskas bus gerai bigsmile.gif