Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gynėm ar ginsim

Ar verta katedriniam darytis skaidres ir kiek jų darytis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2010 05 31, 19:02)
Ar verta katedriniam darytis skaidres ir kiek jų darytis?  smile.gif

as kiek pamatau tokiu klausimu tai man paciai kyla klausimas ar jums darbo vadovai tokios informacijos nesuteikia? g.gif nes cia forume gaunate skirtingus atsakymus, nes kiekvienoj istaigoj sava tvarka. pvz per mano katedrini (kauno kolegija) skaidriu nereikejo, nes komisija siais metais atsisake skaidriu. bet negaliu garantuot kad ir pas jus nereiks skaidriu.
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 31, 22:02)
as kiek pamatau tokiu klausimu tai man paciai kyla klausimas ar jums darbo vadovai tokios informacijos nesuteikia?  g.gif  nes cia forume gaunate skirtingus atsakymus, nes kiekvienoj istaigoj sava tvarka. pvz per mano  katedrini (kauno kolegija) skaidriu nereikejo, nes komisija siais metais atsisake skaidriu. bet negaliu garantuot kad ir pas jus nereiks skaidriu.

katik suzinojau kad recenzentas ivertino 7 balais verysad.gif nesuprasi ten ju, anot katedrinio isvis galejau netaisyt, nes darba sgeras. o cia....se tau kad nori... reiks stulbinama kalba viesajam pasiruost kad pasikelt pazymi sad.gif
Atsakyti
Šiandien apsigyniau 10 thumbup.gif linkiu visoms sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2010 05 31, 19:54)
tikriausia skirtinguose universitetuose - skirtinga tvarka  smile.gif

Va butent, kaip recenzentas gali but is kitos katedros, jei tu katedru specifika visiskai skiriasi? juk tada skaitys ir nesupras apie ka, o dar vertint turi tongue.gif

Sveikinimai su 10 drinks_cheers.gif Man kad tik apsigint, nors recenzijoj parase, kad darbas atitinka magistrinio reikalavimus, bijau pasimest pries auditorija.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2010 06 01, 20:01)
Va butent, kaip recenzentas gali but is kitos katedros, jei tu katedru specifika visiskai skiriasi? juk tada skaitys ir nesupras apie ka, o dar vertint turi tongue.gif

Sveikinimai su 10 drinks_cheers.gif Man kad tik apsigint, nors recenzijoj parase, kad darbas atitinka magistrinio  reikalavimus, bijau pasimest pries auditorija.

tame ir pikciausia kad taip vertint ir turi skirtingos katedros destytojas.... na ta prasme juk nebuna taip kad tarkim jus filologija mokotes o recenzenta gaunat techninio dalyko destytoja. tiesiog is to pacio fakulteto tik kitos katedros destytojas. pvz mano darbas yra vadybines krypties apie konkurencinguma,o recenznetas buvo draudimo destytojas doh.gif
Atsakyti
Birželio 11 d. ir manęs tas laukia, nes vakar jau pridaviau savo bakalaurinį. Recendentas, tai labai gerai išmanantis tą sritį, tai labai bijau. Ar jis gali įvertinti darbą neigiamai? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 06 02, 15:22)
Birželio 11 d. ir manęs tas laukia, nes vakar jau pridaviau savo bakalaurinį. Recendentas, tai labai gerai išmanantis tą sritį, tai labai bijau. Ar jis gali įvertinti darbą neigiamai? doh.gif

gali jei tik jam taip susisuks smegeneles doh.gif
Atsakyti
Darbas vertinamas neigiamai tokiais atvejais, kai jis tikrai labai blogas, neatitinka minimaliu reikalavimu. Priklauso nuo srities, bet taip buna labai retai. Sunku gaut maksimalu ivertinima, taciau nedaznai pasitaiko ir kad neapsigina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2010 06 02, 19:32)
Darbas vertinamas neigiamai tokiais atvejais, kai jis tikrai labai blogas, neatitinka minimaliu reikalavimu. Priklauso nuo srities, bet taip buna labai retai. Sunku gaut maksimalu ivertinima, taciau nedaznai pasitaiko ir kad neapsigina smile.gif

karsta.gif gerai, kad nuraminot. Tikrai labai labai bijau. bijau.gif
Atsakyti
man ir arteja gynimas, baisu, kai pagalvoju, bet cia uzsuku, ir truputi nusiraminu:) 4u.gif kaip nors istversim visos. ax.gif sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Šiandien apsigyniau, gvau 8 ir labai džiausiuosi smile.gif Ir dar negaliu patiketi, kad jau po visko smile.gif Sėkmės visoms, jums pavyks! 4u.gif
Atsakyti