Parašykit, vilnietės, prašau, kur galima įrišt kietais viršeliais diplominį. Reikia, kad būtų neklijuotas, o tipo siūtas. Nelabai suprantu tas technologijas - patarkit

QUOTE(picea @ 2010 06 04, 19:22)
Parašykit, vilnietės, prašau, kur galima įrišt kietais viršeliais diplominį. Reikia, kad būtų neklijuotas, o tipo siūtas. Nelabai suprantu tas technologijas - patarkit 

bent Klaipedoj sitaip copy1 risa
QUOTE(egliosha @ 2010 06 05, 10:31)
Termo būdu riša jie, tai reiškia - klijuoja

QUOTE(picea @ 2010 06 05, 16:42)
na kitur tai net nezinociau kur risti ir kokiais budais isskyrus spiralini ir sita

Mums, VGTU, apskritai niekas nesakė kaip rišti. Tai, kaip magistrė, nusprendžiau solidžiau įrišti ir nunešti darbą kietais viršeliais. Bet apie įrišimą ne klijavimą Vilniuj negirdėjau...
O visai gaila. Gynimas jau ketvirtadienį, kaip bijau...

Man vgtu bakalauro gynimas rytoj...
pasirasiau kalba, tai isejo 8 puslapiai
nezinau kaip sumazinti..bijau nepamineti ko svarbaus...

QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 06 06, 13:48)

Man gynimas uz poros dienu. Kalba pasirasiau 2 psl. Ir tai dar bijau, kad nespesiu visko pasakyt. Komisija jau po 7 min. praso, kad baigtume kalba. (Nors yra duotos 10 min.). Na bet cia taip VDU, kaip kituose univeruose-nezinau. As irgi bijau gynimo, bet ta fizine baime - kai griauzia skrandi, dauzosi sirdis, darosi silpna -pajusiu tik pacia gynimo diena. Guodzia mintis, kad sunkiausias darbas jau nuveiktas, bet ta baime vis tiek neapleidzia...
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 06 06, 13:48)

Oho, kiek teko stebėti gynimus, tai niekas tikrai tiek ilgai kalbėt neleis. Esmė turi būti pasakyta, kitiems išvis nei 5 min. neskirta buvo

daugumoje kopy1 risa spirale. mum reikejo atnesti ir spirale ir kietais virseliais.
QUOTE(laisla @ 2010 06 06, 18:23)
Oho, kiek teko stebėti gynimus, tai niekas tikrai tiek ilgai kalbėt neleis. Esmė turi būti pasakyta, kitiems išvis nei 5 min. neskirta buvo 

Tai zinau, kad tiek nekalbesiu, susitrumpinau iki 2 psl, tikiuosi spesiu

As irgi ginsiuos po 2 d., kalbu mazdaug 8 min, o leidzia 5-7 min. Bet nzn ka trumpint.. Oj beda beda tie gynimai..