Įkraunama...
Įkraunama...

Dažnas šlapinimasis nėštumo metu

QUOTE(Sypsniukas:) @ 2011 02 18, 09:37)
o galvojau man vienai cia taip ax.gif  gydytoja sake taip anksti lakstau nes leliukas zemai isitaises blush2.gif

Nieko, istversim, motin. biggrin.gif Naktipuodi mazum koki reik palei lova statytis. g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man 13 savaiciu, i WC vaikstau gan daznai, bet gan daug vandens geriu. Nakti kartais keliuosi, o kartais ir ne. Skaiciau, kad veliau gali buti, jog gali net nepajusti, kad slapimas pats gali siek tiek isbegti, tada nesioti iklotus...
Pagrindine priezastis, tai pusles spaudimas. Bet dar siulo daryti tokius pratimus, kuriuos vertetu daryti ne tik nesciom, kad slapimo pusle visai neatlaisvetu.
Sutraukti apacia, lyg bandytum sulaikyti slapima ar duju iseima 4u.gif palaikyti 5-10sek., atpalaiduoti, pabuti 5 sek., vel sutraukti. Nesulaikyti kvepavimo. Daryti koki 10 kartu, kelis kartus per diena. Nereikia itempti slaunu ar uzpakalio raumenu, tik apacia.
Kuo anksciau pradesi daryti, tuo geriau. O ir nesustoti po gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(žanin @ 2008 05 03, 21:07)
Nėštumas ir šlapinimasis - neatsiejami dalykai. Ir kuo toliau, tuo dažniau šlapintis reikės. Gal kitoms į tualetą prireikia rečiau, bet mano gimda žemai, spaudžia pūslę, tai nespėju lakstyti. blush2.gif

labiausiai nervina nakti po kelis kartus keltis...ir taip neina pajudeti ir dar is lovos laipioti.... smile.gif
Atsakyti
reikia tuo tik džiaugtis tongue.gif Po to lengviau bus keltis prie mažiuko naktį. Po kelis kartus. Tai dabar apgraibom nuklibnkčšiuot kartą ar du miegančiai iki wc ir atgal - juokų dainos. Va kai reikės po pusvalandį ir daugiau kas tris -keturias val maitint ir visaip čiūčiuot, kad užmigtų - bus "smagiau" mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai dabar jau uzsimerkus iki tuliko nueinu. biggrin.gif Kol viska padarau numiegu ant klozeto, o po to vel mieganti atgal i lova. lotuliukas.gif Pas mus dabar remontai, tai atsimerkiu tik tada, jei ant ko uzlipu arba atsitrenkiu biggrin.gif

O siaip tai gerai nu, organizmas pratinasi keltis naktimis. smile.gif
Atsakyti
is vis galvoju paskutinem dienom net is tualeto neiseiti. Prasmes nera. iseinu ir vel griztu. kad antras reikalas nors kiek pajudetu , tai ne.. verysad.gif
Atsakyti
Nuo pat pradziu laksciau i wc...o dabar galvoju gal man ten ir kraustytis doh.gif didziaja laiko dali ten praleidziu biggrin.gif

Juokas juokais, bet kai i iseinu i miesta kur wc nera liudna darosi...galvoju kad cia ir dabar darysiu doh.gif jau is anksto reikia suplanuoti keliones marsruta
Atsakyti
As pries iseidama is namu kokius 3 kartus nueinu, kad tikrai tikrai neprireiktu artimiausiu metu, bet dazniausiai vis tiek prireikia doh.gif
Atsakyti
O as tai susiplanuoju taip, kad visur kur eiciau butu tualetas arba bent jau aplinkuj kur nors netoli. biggrin.gif Nes as kad ir nueinu tris kart pries iseinant, bet max po pusvalandzio vel spaudzia reikalas. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš laabai dažnai šlapindavausi blush2.gif ypač naktim..kas pusantros valandos maždaug tekdavo keltis. Bet iš dalies džiaugiuos nes dabar pas sūnų lengviau keliuosi smile.gif
Atsakyti
Aš tik grįžtu iš WC ir atrodo vėl noriu, man net neramu pasidarė... unsure.gif Šiandien buvau ultragarso tyrimui, gydytoja paklausiau dėl šito mano dažno vaikščiojimo į WC, tai pasirodo leliukas irgi žemai įsitvirtinęs, plius kojytėm spardo į šlapimo puslę unsure.gif Liepė nepergyvent, sakė teks pavaikščioti dar į WC doh.gif
Atsakyti
blush2.gif tai jau jo smile.gif mums dar tik 5 savaitės, o mes jau turim nusinešę žurnalą į pasakų namelį biggrin.gif juo labiau, kad vandenėlio geriam daaaaaaug smile.gif
Atsakyti