Įkraunama...
Įkraunama...

Dažnas šlapinimasis nėštumo metu

as taip pat jau nuo 8 savaites pradejau i Wc lakstyt daug dazniau nei visada. Nors ir seniau be WC ne 3 val neistverdavau lotuliukas.gif skysciu tikrai daug vartoju tai nakty tenka keltis ir 4 kartus ir daugiau... doh.gif bet manau tai yra naturalus dalykas rolleyes.gif
Atsakyti
Mane labai troškina, tai daug geriu vandens ir i WC būna, kad einu ir kas valandą - ypač darbe blush2.gif Bet ką jau padarysi - reik gi mums tų skysčių tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaiste23: 18 rugpjūčio 2010 - 10:38
sveikos,mamytes.,jus visos rasot,kad daznas''lakstymas i tualeta''jus vargina 2 ar 3 menesi..o man tai buvo pats pirmasis pozymis is kurio supratau, kad kazkas cia netaip 4u.gif buvo praejusi gal gera savaitele po pastojimo,,gal kuriai buvo panasiai nutike smile.gif
Atsakyti
Pradzioj nepastebejau jokio skirtumo schmoll.gif nes ir pries nestuke.gif pakankamai daznai lakstydavau i wc tongue.gif
Atsakyti
As irgi nestumo metu daznai begiodavau i wc, ypac pirmus 6men.paskui jau viskas susitvarke ir nebebuvo bedu iki nestumo pabaigos, o pabaigoje vel tas pats doh.gif Taip kad nestumo metu draugyste su wc neisvengiama ax.gif
Atsakyti
Visa nestuma man pats geriausias draugas WC, nuo pat pastojimo.Bendradarbis net pajuokavo - "gal tu laukies?" ax.gif Tai jau kad taip...Pabaigoj net dar dazniau lakstau, visai uzgule pusle, net nakti keliuos apie...tiksliau beveik kas valanda, kartais pavyksta 3val.ismiegoti nenuejus i wc...Zodziu, laukiu kada tas "malonumas"pagaliau baigsis ax.gif
Atsakyti
Mane nuo pat pradziu tai kankina, nakti gal 3 kartus keliuosi i tualeta doh.gif
Atsakyti
o as pas jus irgi su panasia situacija...kankina daznas slapinimasis ir jau senokai tikrai...niekad taip nera buve..(ce jau gal virs menesio tikrai) kadangi sirgau mm,nors jos buvo labai trumpos gal tik trys dienos is kuriu pora tik gal pakraujavo bet daugiau tepliojo...ytariu kad irgi kazkas ne taip bet, nestuma atmetu del tu menesiniu nors jos ir keistos buvo...slapinantis neskauda, tik jausmas kad kai padarai ir vel nori o kiekis irgi buna normalus, o beveik nieko negeriu ir nesuprantu is kur tie skysciai...
Atsakyti
Oj, mes perkopėm 40 sav., o į WC naktį keliuosi maždaug kas valandą doh.gif
O ir dieną jei po kokias parduotuves vaikštau, tai važiuoju tik ten, kur, žinau, kad tikrai yra WC blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 16 rugsėjo 2010 - 14:21
na kai tiek laiko tau suprantu bet as jau nebezinau kas man yra, o kiek prisikaiciau kad ligu gali buti, labai jau nesinori ale manau testa darytis teks ir bus matyti ar ce nestumas ar nea
Atsakyti
kuo toliau tuo dazniau slapinsies lotuliukas.gif man 30sav .neiseinu is tuoleto .. biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
As ir su slapinuosi gan daznai,nes pas mane pats leliukas isitaises gan zemai,tai atrodo jetau kaip noriu,o nuejus vos keleta lasiuku doh.gif
Atsakyti