QUOTE(Ivoncikas @ 2006 04 17, 13:54)
O as visiskai nesutariu su vyto brolio zmona

Atrodo taip fainai galetume visi bendraut, bet su ja

neimanoma. Stengiausi su ja kuo graziau bendraut, bet jai tai svatima

Taigi ir as nusprendziau, ne nori ne reikia

Turiu daug geru draugiu, gera vyra ir man to uztenka
perskaičiusi tavo pasisakymą, išsigandau-pagalvojau, kad čia apie mane
Mano vyro brolis su žmona gyvena už 100 km...Mes su ja vienmetės, tiksliau pusė metų skirtumas. Atrodo turėtumem daug bendrų temų: vyrai-broliai, uošviai, galu gale šiaip apie gyvenimą. Bet ne...Ji man iškart nepatiko kai tik pamačiau ją...Būna taip: pamatai žmogų ir "netraukia" prie jo. Bandžiau iš pradžių dar kažkiek bendrauti: kai atvažiuodavo į Vilnių, tai susitikdavom kartais. Kai mes nuvažiuodavom pas uošvius ir pas juos apsilankydavom...Bet vienas įvykis mūsų gyvenime matyt žiauriai paveikė mūsų santykius (nors negaliu pasakyti, kad labai jau noriai su bendravau, bandžiau persilaužti-tai mano silpnoji pusė - jei kas nepatinka, ypač žmonės, tai tą galima perskaityti ant mano veido

) Mes su savo vyrais gyvenom susimetę...Pirma pastojo ji...Jai vietoj vedybų buvo pasiūlyta daryti abortą. Finalas: jie turi dukrą, gyvena nesusituokę ir kiek teko matyti dažnais pešasi (žodžiais)...Tačiau čia jau jų gyvenimas...Vėliau pastojau aš. Be jokių kalbų - vestuvės (vyro nespaudžiau, jis norėjo pilnos šeimos, registruotos). Apie tai aišku sužinojo visi giminaičiai. Per pirmasias savo

savaites teko pas juo pasisvečiuoti, kukliai pasedėjom pas juos...Mūsų vestuvės įvyko jau be vaikelio po širdele

...Santykiai sy vyru klostesi labai gerai, dar pasidarėm artimesni. Bet man neduodavo ramybės klausimas, kodėl, kas ne taip, ar čia nebus mano gyvenimo klaida ir pan...Nuojauta neduodavo ramybės. Nuėjau pas būrėją. aš buvau teisi...Vaikelio netekau, nes mane nužiūrėjo

Ir atspėkit kas...taip toji vyro brolio "žmona". Pasakysit, kvaila tikėti ką sako būrėjos..

Tačiau teko įsitikinti, kad ji nemeluoja-viskas išsipildė po kol kas ką ji sakė...Būrėja mane perspėjo, kad per iš vyro pusės kažkas linki man blogo, patarė nepriimti jokių daiktų, dovanų iš jo giminių rankų...Prie zagso nepriėmiau nei vienos puokštės, nei vienos dovanos: viską ėmė arba mano podružkės, arba vyras. Tik vieną kartą daviau palaikyti savo rankinuką jai...Per puotą teko su vyru žiauriai apsipikti, išlieti krūvą ašarų...Jai turėjo prasideti sesija. Visąlaik girėsi, kad turi Vilniuj daug draugų ir tikrai neprapuls. Bet kodėl tada reikėjo pirmą mūsų su vyru naktį namie praleisti kartu (kitam kambary)? Kitą naktį neskubėjo išeiti...Tik trečią dieną ramiai įkviepiau pas save namuose, kur gyvenam tik aš su vyru. Puikiai žinodama, kad netekom vaikelio, kad patirėm didžiulį šoką, likimo smūgį, lyg tyčia sakydavo, kai susitikdavom visi pas uošvius, vyrui: "pažiūrėk, ugtelėjo dukrelė, ar ne?" kam skaudinti??? vyras po to visas vėl vos ne į ašaras, vėl raminti reikėjo ir pačiai dar buvo super skaudžiai, tik gal bandžiau parodyti, kad jau apsiraminau....tai nuo to laiko jai vieną kartą į jos pasiūlymą užeiti pas mus kavos vėlai vakare

aš tiesiai šviesiai jai pasakiau NE, bandau su ja nebendrauti...kai atvažiuoja pas uošvius, į jos dukrą visai nežiūriu, į ją dėmesio - 0. kažką paklausia-atsakau super šaltai ir trumpai, kad dingtų noras jai dar kažko paklausti., sveitainej jaučiasi labai didelė įtampa..į pasiūlymą užsukti pas juos visąlaik arba pratyliu, arba duodu suprast atsakymu, kad kada nors...Vyras bara, sako, nors apsimestum

. aš visų pirmą nemoku, visą antrą kam reikia veidmainystės...Dabar laukiuosi, per visą neštumą apsilankėm pas uošvius 3 kartus: per pirmą niekam nieko nesakėm-apsidraudėm, per kitus apsilankymus-prisisegdavau gravkes, slepdavau pilvą rankom...Bijojau vėl prarasti žmogeliuką...Juk nežinau ką JI galėjo sugalvoti...
Pasakykit, ar čia yra kur mano klaida? Gal viską sureikšminau...

aš jau pasimečiau...didžiulis pliusas viso to, kad jie gyvena toli ir ne su uošviais....
Na ir išsipliečiau