Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutariate su sesers/brolio antrąja puse?

su broliene sutariu tikrai gerai,gal todel kad tarp musu 10 metu skirtumas ir matomes tik karta per menesi biggrin.gif bet ir siaip manau ,kad sutartume gerai,nes ji nuostabus zmogus thumbup.gif
Atsakyti
Manau gera tema, nedrisau pati pradeti ax.gif niekaip 'nelimpa' broliene man nors tu ka.. kol nematau esu pasiryzus bandyti tapti draugem bet tik susitinkam ir nutruksta vel tas noras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(christmastree @ 2006 04 08, 00:03)
niekaip 'nelimpa' broliene man nors tu ka.. kol nematau esu pasiryzus bandyti tapti draugem bet tik susitinkam ir nutruksta vel tas noras blush2.gif

O ar būtina būti draugėmis? Klausimas, ar jai to iš viso reikia. Aš irgi esu brolienė, nepatinkanti mošai, bet man draugystės su ja visai netrūksta, nes ir ji man nepatinka schmoll.gif .
Atsakyti
Ir as su savo broliene nesutariu. Ji taip mėgsta kištis į kitų reikalus, o pati į save tai nepasižiūri. Labai nesmagiai jaučiuosi, kai tenka su ja bendrauti.
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2006 04 08, 19:22)
O ar būtina būti draugėmis? Klausimas, ar jai to iš viso reikia. Aš irgi esu brolienė, nepatinkanti mošai, bet man draugystės su ja visai netrūksta, nes ir ji man nepatinka  schmoll.gif .

man siaip nesmagu yra kad neiseina mums bendrauti.. kazkaip visuomet galvojau kad bus smagu kai visi turesim antras puses, gerai sutarsim. visgi noretusi pabandyti perzengti vidini barjera ax.gif dabar ilgai nesimatem, gal bus geriau
Atsakyti
Aš irgi jungiuosi į nesutariančių su brolienėm gretas biggrin.gif Maniškė yra isteriška asmenybė, įsivaizduojanti, kad ji, ir tik ji, žino kaip reikia gyvent, todėl labai dažnai leidžia sau mokyt gyvent kitus (kaip taupyti, kaip auklėti vaiką r pan.) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dark: 10 balandžio 2006 - 12:45
QUOTE(christmastree @ 2006 04 10, 12:23)
man siaip nesmagu yra kad neiseina mums bendrauti.. kazkaip visuomet galvojau kad bus smagu kai visi turesim antras puses, gerai sutarsim. visgi noretusi pabandyti perzengti vidini barjera ax.gif dabar ilgai nesimatem, gal bus geriau

As pati esu broliene su kuria nesutaria.... Norejau as bendrauti, norejau kad vaziuotume vieni pas kitus i svecius, bet jei tas noras yra vienpusis tai joks laikas cia nepades schmoll.gif Pripratau, kad jiems visada buvau ir busiu svetima, o su svetimais zmonem as bendrauju per kokius gimines balius, arba is vis nebendrauju cool.gif
Atsakyti
Sveikutes, na ka as galiu pasakyti. esu pati broliene, su kuria sutaria vyro sesuo gerai....ir laisvalaiki leidziam kartu ir sveciuojames, ir atostogaujame ar keliaujame kartais kartu thumbup.gif ...Taip pat turiu broli, kuris jau keli metai su ta pačia panele draugauja, tai kaip ir neoficiali broliene ji man....tai irgi sutariu gerai - laisvalaikis kartu, gimtadieniai, siaip vakarėliai įvairūs.....santykiai tiek būnant broliene, tiek turint broliene yra superiniai thumbup.gif
Atsakyti
visiskai, absoliuciai nekenciu sesers vyro. del to, kaip jis elgiasi su mano sese. as jo niekada nemacius, bet sutikciau - akis iskabinciau jam gun_bandana.gif
man jis yra pats slyksciausias ir nekenciamiausias zmogus pasaulyje. nezinau, ka jis turetu padaryti, kad mano jausmai pasikeistu.
Atsakyti
na aš su sesers vyru sutariu labai gerai. thumbup.gif Galiu net pasakyti, kad jis man kaip brolis, kurio niekada neturėjau, bet visada norėjau turėti smile.gif
Atsakyti
sutariu nuostabiai. itin artimos drauges nesam, be to ji ir beveik 10 metu jaunesnes, bet kai susitinkam, gerai sekasi bendraut. miela mergina.
Atsakyti
As nemegstu savo vyro sesers, ir, manau, jausmas abipusis. As tai vis stengiuosi graziai bendrauti, bet su ja neimanoma. O dabar nusprendziau, kad as ir nepataikausiu, tegu pasiunta... Kai jos nematau, tai nieko, bet kai pamatau, tai man tarsi kyla alergine reakcija nuo jos...
Atsakyti