Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija- 16 tema....

QUOTE(Pigalica @ 2008 05 21, 15:04)
Eeeech, Sigute***, jei vyras nebambėtų, jau senai mano palangės būtų gėlėm apstatytos wub.gif tą po truputį ir darau, bet mano diedas grasina, kad iš namų išmes su visais mano augintiniais doh.gif

ai maniskis irgi vis gasdina, tik as jau nebekreipiu demesio tongue.gif kai jis uzsimena apie palanges, tai as jo paklausiu, o ka jis kraus ant ju biggrin.gif tai nieko ir nebesako lotuliukas.gif

QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 22, 11:55)
Šypsosi mano avatare... lotuliukas.gif Ir mano kolekcijoje yra, nu bet taip jau užsispyrėlė, bet aš ją vistiek užsiauginsiu iki žydėjimo ! lotuliukas.gif Iš  gauto lapuko auginu nuo praeitų Joninių doh.gif  Išleido po pusmečio laukimo tik vieną vaikiuką, tai aš lapą pakartotinam "apsivaikavimui" dar palikau pasodintą, sulaukiau dar poros gražuoliukų... thumbup.gif Auga, bet labai jau lėtai. doh.gif

as irgi ji turiu, bet man vien lapai jau grazu, o apie ziedeli tik svajoju ax.gif
maniskis tai va kaip atrodo rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Rena,
sveikinu! Labai graži, taisyklinka lapijos skrotelė.

Sulauksi tu tų žiedelių, pamatysi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 05 23, 19:50)
Rena,
sveikinu! Labai graži, taisyklinka lapijos skrotelė.

Sulauksi tu tų žiedelių, pamatysi wink.gif

tikiuosi, nes siaip tai jos pas mane visos dar tik kolkas salotom apsimeta tongue.gif
Atsakyti
Nu fgainai čia jūs..kas salotom pravardžiuoja ,kas kapinių gėlėm.. lotuliukas.gif thumbup.gif
Va parodysiuu gal keles foto ...Ek -letnyj dožd
user posted image..user posted image.. Paradise Lost.user posted image
Atsakyti
Rimule,na ta bordine super thumbup.gif labai patinka ryskiaspalves ..(kaip sarkai,viskas kas blizga ar rysku biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2008 05 23, 21:30)
Rimule,na ta bordine super thumbup.gif labai patinka ryskiaspalves ..(kaip sarkai,viskas kas blizga ar rysku biggrin.gif )

man irgi ta spalva jau lb traukianti wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 05 22, 19:43)
Pavartyk skelbimu skyreli kelis psl atgal, ten merginos buvo paskelbe parduodamu vaiku sarasus, gal dar ne viska ispardave ax.gif  arba ateik i paroda Kaune si savaitgali, ten bus galima isigyti vaiku, lapu, o gal ir suaugusiu augalu wub.gif  4u.gif

Laba o gal galit pasakyt kur ta paroda vyks? ax.gif
Atsakyti
Paroda Botanikos sode atriodo RS pasitikslink..

oOmanoji gėlelė tikrai sodrios spalvos ,tokia biski labiau į morkavumą.Labai graži tik nežinau ar foto perteikai..manu dar reiks fotkinti kad spalva tikrai tikra gautūsi. mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš taip viliuos, kad kuri iš jūsų sode prekiaus savo grožybėm - ir aš ta proga ką nors įsigysiu pradžiai ( auginu tik vieną olandišką) - atsibodo tik skaityti - metas imtis veiklos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika prisijungusi pabirze 4u.gif
Tai ko nedrasiai skaitai...reik garsiai rėkt lotuliukas.gif Noriu ..Noriu tongue.gif Visada rasis kas atliekamų vaikiukų turi. mirksiukas.gif
Parodoj manau bus augaliukų.... tikrai tusčiomis negryši... ax.gif
Atsakyti
o as siemet tai save stabdau, neperku jokiu lapuku ir net i parduodamus skelbimus nesidairau, nes bijau, kad poto vel pagunda kils, dabar noriu susitvarkys su esamom g.gif nes kolkas dar zieduku nera schmoll.gif bet pumpuriuku turima, jei man pavyks parzydint nors kelias, tai jau tada... ax.gif
einu paziuret kada ta paroda, nes siaip ruosiuos i vln varyt, tai dabar mastau mastau.gif juk butu galima ir per paroda tiksla pasiekt tongue.gif

pasiziurejua, ji vyksta jau siandien, tai apseisiu be parodos blush2.gif maziau pagundu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 24 gegužės 2008 - 09:10
QUOTE(rimulėėė @ 2008 05 24, 10:03)
Sveika prisijungusi pabirze 4u.gif
Tai ko nedrasiai skaitai...reik garsiai rėkt lotuliukas.gif  Noriu ..Noriu  tongue.gif Visada rasis kas atliekamų vaikiukų turi. mirksiukas.gif
Parodoj manau bus augaliukų.... tikrai tusčiomis negryši... ax.gif

kaip čia rėksi, kad visos tokios gražios ir aš niekaip negaliu pasirinkti kokios noriu, už tai ir gėriuos patyliukais lotuliukas.gif
Atsakyti