Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija- 16 tema....

Lapukams reikalinga šviesa (netiesioginė saulės ), drėgmė ir šiluma, aš savuosius patalpinu šiltnamiuke- daigykloje, gali ir nedengti, šiuo metu tikrai augimo sąlygos tinkamos, jei drėgmės užtektinai, saugok nuo skersvėjų. Viršutinius kiminus padrėkink papurkšdama. Vaikiukus parodo kaip kada, ir kokia veislė. Labai nevienodai, po poros savaičių gal ir pamatysi "kiškio ausytes" jei neužsispyrėliai bus. Sėkmės auginant ! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ziv @ 2008 06 06, 14:18)
Noreciau pasitikslinti: sanpauliju lapeliai isleido sakneles, isisau i zeme, uzdejau kiminu ir pastaciau ant akmenuku padeklo su vandeniu (vanduo nesiekia zemes). Ar man dar reikia ant virsaus maiseli uzdeti, ar geriau nereikia? Kambaryje sausa, bet suaugusios kuo puikiausiai auga ant to padeklo, nes dregme garuoja nuo jo.  Po kiek mazdaug laiko turetu pasirodyti vaikuciai?

Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 06, 13:27)
Lapukams reikalinga šviesa (netiesioginė saulės ), drėgmė ir šiluma, aš savuosius patalpinu šiltnamiuke- daigykloje, gali ir nedengti, šiuo metu tikrai augimo sąlygos tinkamos, jei drėgmės užtektinai, saugok nuo skersvėjų. Viršutinius kiminus padrėkink papurkšdama. Vaikiukus parodo kaip kada, ir kokia veislė. Labai nevienodai, po poros savaičių gal ir pamatysi "kiškio ausytes" jei neužsispyrėliai bus.  Sėkmės auginant ! 4u.gif
Papildyta:

Aciu, ziuresiu, kuom baigsis sanpauliju vaikuciu auginimas. Tikiuosi, kad galesiu pasigirti naujais augaliukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 06 06, 09:42)

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Rena, Sigute*. dėkui už patarimus. Bet labai gaila žiedukus skinti, nes visos labai intensyviai žydi. Aš vis pavalau lapukus kur matosi balta ir jau labai sumažėjo tų "miltų". Dar keletą savaitėlių leisiu pažydėti ir tada jau purkšiu.
O iš kur atsirandą ta miltligė? Nuo drėgmės?

Vakar pražydo Ballet Snowcone vaikiukas wub.gif
Ir visi kiti vaikai jau turi žiedukus. Po trejeto savaitėlių pamatysiu beveik visų turimų vaikų spalvas thumbup.gif Net Red Lantern žiedukas jau kalasi bigsmile.gif
Atsakyti
Kokios gražios jūsų gėlytės wub.gif
Sigutė*** tavo Faded Denim bigsmile.gif wub.gif
EK-Богиня красоты mano gimtadienio proga pumpurus sukrovė bigsmile.gif wub.gif o jau kaip laukiu jos žydėjimo rolleyes.gif blush2.gif
user posted image
tai pirma pas mane atsiradusi gėlytė, turbūt todėl taip nekantru ax.gif

Amūr vaikučius augina rolleyes.gif
user posted image
Ačiū ausrazs už gėlytes, joms pas mane patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 06, 13:48)
Taškiukai atsirado po purškimo praėjus dienai

nu kaip gaila verysad.gif
Atsakyti
prazydo 'Islandiska Roze':

user posted image
Atsakyti
Oi Aina wub.gif wub.gif wub.gif Seniai sitos noriu, man tas "peleninis ruzavumas" toks nerealus blush2.gif gal kas VLN turit lapa parduot? kazkada rudeni buvau merkus, bet per mano vazinejimus prastai jam baigesi...
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 06 06, 19:17)
prazydo 'Islandiska Roze':

lb grazi wub.gif
Atsakyti
Amūr vaikučius augina rolleyes.gif

Reikėtų tą vaikutį jau šalinti, kol labai neįaugo.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti