Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrai meilė tęsiasi trejus metus?

Manau, kad tesesii ir keiciasi, ir mes ir santikiai
Papildyta:
Manau, kad tesesii ir keiciasi, ir mes ir santikiai
Atsakyti
Na manau, meilė trunka tikrai ilgiau, daug ilgiau. Kaip mano vyas sako, mylėjau labai, myliu dar labiau, o kasdien meilė dar stipresnė darosi...
Atsakyti
jei skaitet "meile trunka tris metus" tai zinot kad ji netrunka tris metus... autorius tai pripazysta paciame gale... meile trunka daug ilgiau jei uz ja buvo kovojama ir kas kart ji vis pakrstoma 4u.gif (siaip jei kas sita jau sake tai sorry kad kartojuosi, labai jau tingejau visa tema skaityt blush2.gif )
Atsakyti
manau, kad ji trunka tiek, kiek mes jai leidžiam trukti...kol jos nesukasdieninam, nepadarom savaime suprantama, kol kurstom kažkokią ugnį ir aistrą...jei stengiesi, tai kasdien ji tik stipresnė wub.gif
Atsakyti
Tikra meilė trunka kokias 5-10 minučių. Po to su palaiminga šypsena užmiegu wub.gif
Atsakyti
Na nebūkim tokie pesimistai. Aš irgi balsuoju už tai, kad meilė gali būti amžina blush2.gif
Atsakyti
na jei ji netikra tai gali baigtis ir uz triju dienu ax.gif o jei tikra tai tesiasi tikrai ilgiau, na reikia ta zmogu ismokti kaskart isimyleti is naujo 4u.gif
Atsakyti
Va va, manau, kad visa esmė tame, ar už ją buvo kovojoma. Nes kuo daugiau pastangų įdėjai į santykius, kuo labiau pergyvenai ir jei po nesutarimų susitaikei, tai ji gali trukti labai ilgai... Po didelių sukrėtimų, tskant, ateina didžiulė meilė.
Čia galiu pusiau iš savo patirties pasakyti. Mūsų draugystei greitai bus tie 3 metai, bet atrodo, kad kuo toliau, tuo geriau sutariam, pažįstam ir suprantam vienas kitą, lovoje ir visais kitais aspektais santykiai nuostabūs, ir kas keisčiausia, darosi vis puikesni. ax.gif
Atsakyti
Va, vakar cekuolis per savo laidele apie meile kalbejo...
Daug ivairiu minciu... daug panasiai kaip ir siame forume prirasyta...
Kaika ir keisto isgirdau- kad antidepresantai, vartojami isimylejimo metu-sunaikina ji... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2007 02 12, 12:23)
Va, vakar cekuolis per savo laidele apie meile kalbejo...
Daug ivairiu minciu... daug panasiai kaip ir siame forume prirasyta...
Kaika ir keisto isgirdau- kad antidepresantai, vartojami isimylejimo metu-sunaikina ji... g.gif

antidepresantai tik apgaubia visus jausmus tartum rūku, per kurį nieko nejauti ir nematai...tačiau meilė lieka, ji neišgaruoja ir baigus juos vartot, sugrįžta dar stipresnė, nes atbunda jausmai... kalbu iš savo patirties.
Atsakyti
aš su savo žmogeliuku kitą mėnesiuk švęsim tris metukus. Ir galiu sąžiningai pasakyti, kad meilė tikrai neišblėso, o tik dar labiau išaugo. Kažkaip kaskart išvydus savo žmogų užlieja šiluma, virpuliukai, kas vakarą užmiegam stilpriai stipriai apsikabinę. Jokiu būdu nesakau, kad per šį laiką nebuvo jokių išbandymų. Bet mes juos įveikėm ir tapom dar stipresniais. Aš esu įsitikinusi tuo, kad meilė nėra duotybė, ją pastoviai reikia puoselėti. Jei abu partneriai stengsis, tai meilė tikrai nesibaigs. O vienas čia jau kaip ir bejėgis.... Va taip va. mirksiukas.gif
Atsakyti
na nezinau, kaip tem del amzinos meiles......
bet kad ji tesiasi ir toliau, tai jau tikrai....
mes kartu 6 metai ir sie metai yra labai ypatingi, musu santykiuose niekada nebuvo tokios aistros, kokia yra dabar wub.gif wub.gif wub.gif
as ji dievinu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
o jis dievina mane ir su metais, man atrodo, kad vis stipreja tie musu santykiai wub.gif
Atsakyti