Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrai meilė tęsiasi trejus metus?

na manau, kad kai nesutinki TO zmogaus, tada ir netiki meile....Manau, kiekviena turim sau skirtaji, wub.gif tik kai kurios skuba ...po to ir buna , kad meile greitai praeina g.gif Is tiesu laikausi nuomones, kad su mylimu ir palapinej gerai...Jei esi mylima, gerbiama, dievinama ir aisku , jei pati myli.... wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisya: 24 kovo 2007 - 17:02
Bėbėbdė pamirso apibrezti meile. Taigis, turedamos apibrezima, gal ir termina apibreztumem smile.gif
Atsakyti
Beigbederis ir mano giliu įsitikinumu šmikis lotuliukas.gif nors jis gi ne pries meile toj knygute pasisako o iš principo prieš santuoka... Mano manymu čia labai dau reiškia žodžių žaismas - po trijų metų ta meilė kai kam gali pasirodyti jau visai ne meilė, o kai kas gali suprtasti, kad tuos tris metus tai buvo tik įsimylėjimas, kurs va kaip tik dabar ir išaugo į kažką kas tikrai verta Meilės vardo ir didžiosio M. 4u.gif
Atsakyti
Na sitas reikaliukas man atrodo kekvieno zmogaus sirdies reikalas manau kiekvienam savaip ta meile uztrunka ir kada iseina. As su savu vyru jau 6 metai esam kartu ir meile neisejo nei is mano nei is jo sirdeles dar stipresne pasidare. Pradraugavom 4 metus metelius pagyvenom ir liepa bus metukai kaip santuokoj ir mylim kaip ir mylejom. Neprisisnekejus tik kad smile.gif ir tikiuosi toliau mylesim. Ir jums linkiu dideles, ilgos ir laimingos MEILES wub.gif
Atsakyti
ai vienas pokvailis rasytojas parase visas pasaulis isikando.jei myli tai gali testis ir simta metu ta meile.jei ne tai nieko cia nepadarysi.kvaila apsibrezt laike.mano manymu meile ishvis laikui nepavaldi.jei tikra. blush2.gif
Atsakyti
Ta vai, zinok dabar, jei myli tikrai - amziams, jei netirkai - bėbėbdė... Yra simptomu?
Atsakyti
QUOTE(Babaushe @ 2005 05 03, 16:44)
Jau ne tokia... Tai kokia tada? Vat ir prasideda isvedziojimai apie artuma, pripratima. Bet argi tai meile? Tavo ieva-pieva atveju gal, as ezinau as neteisejas. Bet daugelio kitu man atrodo, tik siaip vegetavima kartu butu per skambu vadinti meile.

fu, net neįdomu skaityt, viskas į vienus vartus, ką čia įrodinėsi irnesakyk.gif
galvok šitaip, jei tau patogiau, nors patarčiau nesprest apie viską iš savo varpinės, jei tau nepasisekė, tai gal ne visiems taip (nors prisipažįstu, kad blogų santykių žymiai daugiau, nei gerų). Mums viskas gerai, ir kuo tolyn, tuo geryn, it tfu tfu tfu nesakau tongue.gif
Atsakyti
Kas yra meilė? Mes dažnai painiojame meile su aistra, nes aistra meilės pradžia. Visi norime būti mylimi, bet nevisi norime, ar pasiruošę mylėti. Meile be pastangų, Dievas palaimina tik išrinktuosius, o šiaip meilė, sunkus darbas. Meilė, kaip gėlė, ji tik tada sužydės jei ją patręšti, rūpinsies. Netręšiama meilė sunyksta. Su laiku tikra meilė tik gali subręsti. Žmonės nugyvena visą gyvenimą jos nepažinę. Jei tau nepasisekė jos išsaugoti, tai nereiškia, kad jos nėra, tiesiog, mažai ją rūpinais. Suradę meilę branginkite ją.

Mano meilei 22 metai.
Papildyta:
Norėjau pasakyti, kad tęsiasi jau 22 metai. Per tuos metus buvo visko, mes kartu. Meilė nugalėjo.
Atsakyti
Ne meilė trunka trejus metus,o tas jausmas, kuris neturi pavadinimo. Ir net ne jausmas kaltas, o tie 3 metai, tas laikas, prie kurio pamažu pribręstama, kai pagaliau susivoki-visgi:myli ar ne.. g.gif

P.S. Moonte, teisingi žodžiai. Kita vertus, kartais būna, jog atrodo, pastangų nededi, o ta meilė kaip neblėsta taip neblėsta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 16 balandžio 2007 - 19:25
QUOTE(solo @ 2007 04 16, 21:24)
Ne meilė trunka trejus metus,o tas jausmas, kuris neturi pavadinimo. Ir net ne jausmas kaltas, o tie 3 metai, tas laikas, prie kurio pamažu pribręstama, kai pagaliau susivoki-visgi:myli ar ne..  g.gif

P.S. Moonte, teisingi žodžiai. Kita vertus, kartais būna, jog atrodo, pastangų nededi, o ta meilė kaip neblėsta taip neblėsta  wub.gif

Vadinasi Dievo palaiminta
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2007 04 16, 19:29)
Vadinasi Dievo palaiminta

Tai kad aš ne apie save, bet pažįstu tokių... gal ir deda pastangų kažkiek...bet būna, kad lyg viskas plaukia savaime. O aš turiu meilę 4 metus... bet Dievo keliai nežinomi... ir likimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 04 16, 21:32)
Tai kad aš ne apie save, bet pažįstu tokių... gal ir deda pastangų kažkiek...bet būna, kad lyg viskas plaukia savaime. O aš turiu meilę 4 metus... bet Dievo keliai nežinomi... ir likimo  ax.gif

Sutinku. Dievu tikėk, bet rankų nenuleisk.
Atsakyti