Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrai meilė tęsiasi trejus metus?

Tikrai taip,nors kad mes kartu jau 7 metai vistiek uzeina aistros dieneles.Na skaitau,kad mylime vienas kita ir dabar,tik kai atsirado liales,paprasciausiai nebeliko mums laiko,kad butume kartu ilgiau. unsure.gif Gaila zinoma,bet labai stengiames abu ,tik abu islekti kur nors,turime mociute ji pagelbeja. thumbup.gif
Atsakyti
Musu meile tesiasi jau penkerius metus. Ir atrodo kas metai ji tipreja. Ir neisivaizduoju kaip mes mylesime vienas kita po dvidesimties.
Atsakyti
Tikrai tas rašytojas arba daunas arba provokatorius.Kaip prieš Dievą sakau,gal man pasisekė, meilėje,bet 17 metų-dar ne riba.Kuo toliau ,tuo daugiau myliu
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2007 04 16, 20:23)
Kas yra meilė? Mes dažnai painiojame meile su aistra, nes aistra meilės pradžia. Visi norime būti mylimi, bet nevisi norime, ar pasiruošę mylėti. Meile be pastangų, Dievas palaimina tik išrinktuosius, o šiaip meilė, sunkus darbas. Meilė, kaip gėlė, ji tik tada sužydės jei ją patręšti, rūpinsies. Netręšiama meilė sunyksta. Su laiku tikra meilė tik gali subręsti. Žmonės nugyvena visą gyvenimą jos nepažinę. Jei tau nepasisekė jos išsaugoti, tai nereiškia, kad jos nėra, tiesiog, mažai ją rūpinais. Suradę meilę branginkite ją.

Mano meilei 22 metai.
Papildyta:
Norėjau pasakyti, kad tęsiasi jau 22 metai. Per tuos metus buvo visko, mes kartu. Meilė nugalėjo.

Labai gražiai parašei thumbup.gif
Mūsų meilei 14 metų, duok Dieve, kad ir toliau taip būtų. Esame laimingi.
Atsakyti
Kai skaičiau Beigbederio knygą apie meilę, kuri tęsiasi 3 metus, man visai patiko, bet praktikoje nepasitvirtino. Arba iki 3 metų biggrin.gif , arba daugiau nei 3 metus biggrin.gif
ir Ačiū Dievui, kad nepasitvirtino thumbup.gif
Atsakyti
Tai kad ir jam paciam galiausiai nepasitvirtino.
Atsakyti
sakyciau jei meile tikra ji su metais tik stipreja wub.gif
Atsakyti
Na tikrai ne 3 metus. Praejo 11 metu, o musu meile tik sustiprejo smile.gif , visko buna - negali sakyti kad tuos metus gyvenom rozinius akinius uzsideja. O tie drugeliai ir pan. ateina - bangom. Pirmus metus - didele aistra, paskui atsirado mazylis - daugiau pagarbos, mazylis paaugo ir vel dabar jauciames kaip pirmaisiais metais - net geriau: dar daugiau aistros blush2.gif , dar daugiau pagarbos ir be galo gera buti kartu. smile.gif
Atsakyti
Gal ir trunka tik tris metus g.gif bet žinau tikrai, kad ji vėl ir vėl atsinaujina vis trims metams, o tai gaunas, kad ji amžina wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvate24: 27 balandžio 2007 - 13:14
Na nebent su nauju partenriu tongue.gif
Atsakyti
kaip toj knygoj raso: meile netrunka trejus ar ketveris metus, o tiek, kiek tu ta zmogu myli ir cia nesme skaiciuj.

o musu meile trunka daugiau nei tris metus ir myliu ji vis labiau ir labiau wub.gif
Atsakyti
Kas tą nesąmonę išmastė tai nžn,jau 10 metų,o man vis dar atrodo, kad mes ką tik susipažinom. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti