Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrai meilė tęsiasi trejus metus?

Na, mes su vyru jau daugiau nei 3m kartu, bet ta meile kol kas neisbleso g.gif schmoll.gif
Jeigu nera meiles, tai ji ir 3m netruks bei isbles,o jeigu ji tikra, tai metu tekme nieko nepakeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nili @ 2007 10 23, 17:06)
Knygoje Beigbederis paneigia teiginį, kad meilė trunka 3 metus? Skaitei?

aš skaičiau tą knygą, ir joje išsirutulioja visai kitokia tiesa, nei pats knygos pavadinimas. Man ji patiko, nors pradėjau skaityti skeptiškai nusiteikusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2007 10 24, 13:59)
aš skaičiau tą knygą, ir joje išsirutulioja visai kitokia tiesa, nei pats knygos pavadinimas. Man ji patiko, nors pradėjau skaityti skeptiškai nusiteikusi  ax.gif

Supratau. Tai ką - teks ir man skaityt biggrin.gif
Beje, gal yra ir daugiau skaičiusių?
Atsakyti
Prieš dvi savaites išsiskyrėm su vyru, kaip tik trys metai buvo kaip kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2007 10 25, 16:00)
Prieš dvi savaites išsiskyrėm su vyru, kaip tik trys metai buvo kaip kartu smile.gif

Tiesiog sutapimas blush2.gif
Atsakyti
O aš manau kad ne ilgiau ne trejus metus... iš savo karčios patirties... deja...
Atsakyti
Meile gali trukti ilgiau jeigu du zmones ja nuolat kursto. O va mano atveju atrodo baigesi 4 metus trukusi meile. Kaip tik lapkricio pirma reiketu svesti draugystes metines, bet jau kad ir kaip gaila bebutu nebera ka svesti verysad.gif
Papildyta:
Zitlali, labai uzjauciu del nutrukusiu santykiu.Zinau ka tai reiskia. Reikia tiketi, kad tiek tau, tiek ir man galu gale tai iseis i nauda. Manau verta tiketi kad ateityje ivyks kazkas grazaus ir vel pasaulis nusvis meiles spalvomis.
Atsakyti
[quote=džomilia,2007 10 30, 20:43]
Meile gali trukti ilgiau jeigu du zmones ja nuolat kursto.
drinks_cheers.gif
vat butent man buvo atvirksciai,ziaurus mano vaikino elgesys nuzude mano meile jau po dvieju metu kartu buvimo...bet as dar metelius su juo isbuvau,tikedamasi kad viskas pasitaisys...ir dar tikriausiai del to kad buvau labai prisirisus prie jo...bet va likus menesiui iki triju metu draugavimo as nebeistveriau.... ax.gif ..tai tikriausiai dabar jis mano kad mano meile truko tik tris metus lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, meilė, kaip ir verslas (kopi arba slysti): arba investuoji (plačiąja prasme - skiri laiko, dėmesio, kuri, rūpiniesi)ir augi, arba pasimėgauji ir mėgaujiesi vis mažiau, kol jau ir visai nebesimėgauji blink.gif
Vat... Meilė, kaip gėlytė! Ją reikia auginti ir puoselėti, kad piktžolės neužgožtų...

Iš aukščiau pasakytų minčių man kažkaip visai neišryškėja 3m riba. Vat mes mylim vienas kita jau 7m, ir kuo toliau, tuo labiau wub.gif

O dėl biologijos, feromonų ir kt... Nereikėtų taip visko supaprastinti iki drugelio lygio. Žmogaus smegeninė dar artimiausią tūkstantmetį turbūt nenustos mūsų stebinti. Manau, kad joje yra daugybė biologinių mechanizmų, kaip tų pačių feromonų gamybą suaktyvinti minčių, vaizdinių pagalba, o ne vien grubia chemija (hormonai, feromonai ir kiti "monai"). Tas pats ir su tų "monų" receptorių jautrumu, jų kitimu, ir su kitais dalykais... blink.gif
Ir iš viso, gyvename kažkokiame iliuzijų pasaulyje...Savo susikurtų iliuzijų pasaulyje, apie kurį iš esmės nieko nežinome. Viskas tik žodžių magija - pastebėjau kažkokį dėsningumą, sukūriau kuo įmantresnį pavadinimą, įgrūdau kažkur prie kitų dėsningumų, ir kuo daugiau tų dėsningumų "pavadinimų" žinau, kuo mandriau pakalbu, tuo mokytesniu mane laiko. Ir nė motais, kad tas dėsningumas gali būti visai kitų daugybės dėsningumų saveikos rezultatas, ar visai net ne dėsningumas vertinant jį kitu lygmeniu (ląsteliniu, molekuliniu, atominiu, subatominiu ar pan.) Kalbu apie minėta "mokslinį" atradimą...

Manau dauguma manęs nesuprato, tai pasakysiu tiek: po internetą klaidžioja visai įdomus pusiau dokumentinis filmukas "What the bleep is". Rekomenduoju. Girdėjau, jau yra ir lietuviška versija. Labai praplečia akiratį. Eilinį kartą, kaip dėdulė Sokratas, sužinojau, kad nieko nežinau...O gal ir kitas protingas dėdė taip sakė, nepamenu...
Kažkaip visai nusifilosofavau...Tai ir baigsiu... ph34r.gif
Papildyta:
Jei kas susidomėjot, pilnas filmuko pavadinimas "What the BLEEP Do We Know!?". Per DC++ galima atsisiųsti lietuviams priimtinu būdu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nili @ 2007 10 24, 17:40)
Supratau. Tai ką - teks ir man skaityt  biggrin.gif
Beje, gal yra ir daugiau skaičiusių?

verta skaityt book.gif ir rasymo stilius smagus, ir istorija nors kasdienine, bet idomi. ir meile ne trejus metus trunka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paskutine @ 2007 11 01, 21:20)
verta skaityt  book.gif ir rasymo stilius smagus, ir istorija nors kasdienine, bet idomi. ir meile ne trejus metus trunka  thumbup.gif

4u.gif Skaitysiu.
Atsakyti
Yra tame tiesos, kad meile tesiasi 3 metus, bet manau tikrai ne visada. Kai kurie zmones puoseleja ir saugo savo jausmus, ir taip myli viens kita visa gyvenima. Deja mano patirtis kitokia..
Tris metus mylejau be atsako, kentejau, vos ne gedejau.. Tai buvo didziausia meile kokia tik patyriau, ir didziausia grauzatis, nes pati ja prazuciau. Na cia ne esme. Esme, kad tik praejus 3 metams ir dar kelis kartus nusivylus, pasveikau, bent taip manau. Randas sirdy paliko, bet tik po 3 metu emiau pastebeti ir kitus vyrus, ir pamirsau ji.
Atsakyti