Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrai meilė tęsiasi trejus metus?

Meile trunka trejus metus... g.gif
Teiginys neteisingas, nes cia kai ko truksta. Ji reikia papildyti. Kas sake, kad meile baigiasi? Bac - ir viskas? Ir neber? Neee schmoll.gif Gal ji ir trunka trejus metus, bet ji nemirsta, ja galima atgaivinti. Jei noro yra ir proto pakanka. Na, ir kantrybe neprosal, nes reikia ta "tuscia" tarpsni iskesti.
Meile "banguoja". Ji atsiranda, rutuliojasi, ima nykti ir dingsta, o paskui, laimingo atsitiktinumo arba isradingo priverstinumo deka vel atsiranda, ir t.t. Ir kiekviena karta brandesne, idomesne ir nepakartojamesne bigsmile.gif
Teorija pagrista asmenine patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziwiliux: 10 lapkričio 2007 - 00:24
QUOTE(Ziwiliux @ 2007 11 10, 02:22)
Meile trunka trejus metus...  g.gif
Teiginys neteisingas, nes cia kai ko truksta. Ji reikia papildyti. Kas sake, kad meile baigiasi? Bac - ir viskas? Ir neber? Neee  schmoll.gif  Gal ji ir trunka trejus metus, bet ji nemirsta, ja galima atgaivinti. Jei noro yra ir proto pakanka. Na, ir kantrybe neprosal, nes reikia ta "tuscia" tarpsni iskesti.
Meile "banguoja". Ji atsiranda, rutuliojasi, ima nykti ir dingsta, o paskui, laimingo atsitiktinumo arba isradingo priverstinumo deka vel atsiranda, ir t.t. Ir kiekviena karta brandesne, idomesne ir nepakartojamesne  bigsmile.gif
Teorija pagrista asmenine patirtimi  4u.gif

Asmenine patirtis ne visada tinka visoms smile.gif bet manyciau kad jei du zmones stengiasi kurti darnia seima, tai jinai pavyksta, ir meile nedingsta..o tie treji metai - girdejau kad isimylejimas yra cheminis procesas kuris vyksta musu kune, ir tai aistra ir panasiai is to kyla, po to kunas prisitaiko prie visko ir vel sirdis nustoja dauzytis vien pamacius JI tongue.gif taciau tai ne meile, o isimylejimas - o zodis meile yra toks intymus dalykas, ir kiekvienas ji supranta vis kitaip.. pvz as manau kad meile - prisirisimas, noras kartu buti, seksas, aistra, rupestis, demesys ir t.t. - visko neisvardinsiu kas telpa i zodi meile..bet meile nedingsta siaip sau - kartasi isimaiso trecias, kartais patys su savimi nesusikalbame, kartais taip mylim save kad kita pamirstam..juk meile ne vien cheminis procesas, kuriam pasibaigus eini ieskot kito potraukio..
cia tik mano nuomone - galbut kitu patirtis kitka rodo biggrin.gif
Atsakyti
Netiesa schmoll.gif mes jau draugaujam beveik 5 metus ir va dabar ruosiames susituokti smile.gif
Atsakyti
kartais nei 3 metu nesitesia..... verysad.gif
Atsakyti
ta meile kuri yra valdoma aistros ir yra idiali gal ir trunka tris metus..o ta meile kurios metu isgyveni viska ir laime ir nelaime ir nuopuolius ir pakilimus sunkias kimirkas , ligas ir pan ir toliau sugebi gyveniti meileje su savo zmogumi , manau trunka visa gyvenima..
Atsakyti
na,nezinau.pas mane jau trunka keturis ir galo dar tikrai nematyti lotuliukas.gif
Atsakyti
o musu meile trunka jau 4,5 bigsmile.gif aisku, ji kitokia nei pirmus metus (sakyciau tvirtesne ir brandesne rolleyes.gif ), bet taip ir turetu buti: mes gi patys keiciames, tai ir meile negali visa laika buti tokia pati g.gif Tik vieniems ji stipreja, o kitiems nyksta cool.gif
Atsakyti
O kas yra meilė? Euforija ir žavesys gali ir trumpiau trukti. O tikra meilė yra ta, kuri ne miršta o iš naujo atgimsta. Mano jau 10 m. ištekėjusi bendradarbė sako: vėl iš naujo įsimylėjau savo vyrą. bigsmile.gif
Atsakyti
Nežinau, bet mane ta tendencija persekioja.... Turėjau patį nuostabiausią vyrą pasaulyje (net kartais sau įgnybdavau, kad įsitikinčiau, kad tai yra tiesa... wub.gif nes buvo taip geeeera... ) perlipome per tris metus... ir net nežinau, kas įvyko, bet kažkas apisvertė, sutikau kitą... Su juo sukūriau šeimą, praėjo trys metai.... na, ir ką jūs manote... nesu nei vėjavaikė, nei kitokia laisvamanė, bet mūsų šeimoje toooookia krizė... dieve, manau,nieko kito nelieka, tik pasiryžti skyryboms. Kai žmonės tiesiog nebegali gyventi po vienu stogu, erzina kiekvienas žingsni, veiksmas... Ech, nebekalbėsiu, labai liūdna darosi... Nes visada norėjau gražios, stabilios šeimos, gražių šeimyniškų rytų ir vakarų ...
mano atveju, tikrai, meilė trunka tris metus... unsure.gif
Atsakyti
Manau jei jauti zmogui tik aistra, o bendru interesu mazai ir poziuriai i gyvenima skiriasi, tai taip ir atsitinka..kai aistra isgaruoja, atrodo ir nebemyli
O meile tikrai trunka kur kas ilgiau nei 3 metus,ja juk reik auginti ir puoseleti..

Mano atveju tai meile yra, va kaip tik 3 metai sueina,o aistra uztai baigia visai isgaruot, jauciu tik pagarba, rupesti ir svelnuma, nzn kaip cia reiks likusi gyvenima su vyru myletis is reikalo.. meiluzi bijau isitaisyt kad seima nesuirtu.. verysad.gif
Atsakyti
Mano nuomone, meile trunka visa gyvenima, kai
1. Kartu praleista laiko nedaug, ir del kokio nors skaudaus ivykio buvo priversta draugyste nutrukti. Bet ta jausma trumpo buvimo kartu jauti visa gyvenima. Ir net sukures kita seima visa gyvenima prisiminsi ta dideli jausma, ta meile, kuri kazkada nutruko pries abieju valia
2. Kai meile yra vienpuse. Kai myli zmogu ir esi kartu su juo, o jis yra su tavim tik del kazkokiu kitokiu priezasciu (tiesiog beviltiskumo susirasti kita zmonu, kuri myletu, ar nusivylimas didziaja meile)

O visais kitais atvejais tai manau meile trunka apie 3 metus
Atsakyti
Musu meile trunka jau 5 metukus, ir niekas nepasikeite nuo jos atsiradimo, o tik prisidejo dar vienas zmogeliukas wub.gif Manau, kai surandi savo zmogu, tai meile trunka tikrai ilgai rolleyes.gif
Atsakyti