Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrai meilė tęsiasi trejus metus?

Siaip nesuprantu, kodel cia matuojama viskas 3 metais??? g.gif Is psichologo girdejau, jog jau irodyta kad ISIMYLEJIMAS trunka tik keleta menesiu (iki metu) ir tai jau irodyta, taciau juk mes, moteriskes turim atskirti MEILE nuo ISIMYLEJIMO. Apskritai santuoka bus laiminga tik tada, kai abu partneriai sugebes isgyventi ta laikotarpi, kai isimylejimas praeis ir liks tyra meile, kuri jau yra daug gilesne, turtingesne gal tokia net solidesne busena nei isimylejimas, kuris yra tik karstas, taciau aklas jausmas, kai myli ir nesvarbu koks tas zmogus - tai yra trumpalaikis ar bent jau ne amzinas isimylejimas.
Is savo patirties galiu pasakyt, kad buvau isimylejusi zmogu iki auuusu!!! negalejau miegot, valgyt, mintys tik apie ji ir t.t., taciau po keleto menesiu pajutau, jog visa tai praejo ir kai supratau, koks jis man netinkamas zmogus tolesniam gyvenimui, tiesiog nebenorejau but su juo, nes akys atsivere. Taigi akivaizdu, jog buti isimylejus amzinai neimanoma, o stai myleti zmogu, kaip kad as savo vyra myliu imanoma visa gyvenima, nes tai jau nebe hormonu isprovokuotas jausmas, o tiesiog protu ir sirdimi suvokiamas ir puoselejamas jausmas.
Atsakyti

Kol dar nezinojau viso to, ka cia parasiau ir gavau dovanu ta nelemta knyga, tai isties labai pergyvenau, nes buvau neseniai istekejusi...Todel man viskas apie meile labai domino ir pasirodo, jog tai nera taip mistiska, kaip daugeliui atrodo, viskas kuo puikiausiai paaiskinama. Taigi nepainiokim tu dvieju dalyku ir sirdelej bus daug ramiau, nes dabar zinosit, jog meile, tai ner kazkoks nerealus stebuklas, kuris nutinka ne kiekvienam, tiesiog, jei surandi savo zmogu, tai reikia ji gerbti, , kartu abiems puoseleti santykius, neignoruoti vienas kito ir galesit po 50 metu pasidziaugti, jog sitas zmogus yra tas, kuri tiek metu mylejau ir tebemylesiu amzinai.
O sugriztant prie Beigbederio (tikiuosi teisingai parasiau), tai paanalizavus, kodel jis nusprende, jog meile trunka 3 metus, yra labai racionalus paaiskinimas. Partneriai gyvendami santuokoje pereina sunku laikotarpi ne tik kaiISIMYLEJIMAS pereina i meile (apie tai ankstesnej zinutej parasiau), taciau dar yra ne vienas lygmuo, kuriems keiciantis, reikia abiems partneriams sugebeti prie to pasikeitimo prisitaikyti, vienas is tu pasikeitimu ivyksta apie 3 metus praejus nuo santuokos (kiekvienam individui truputi skiriasi laikas) ir matyt knygos herojus sio isbandymo nesugebejo atlaikyti ir paluzo, todel santykiai isiro. Taciau daugelis poru tai nesunkiai isgyvena, kas velgi kiekvienam skirtingai buna, juk tokio paties zmogaus, tarkim kaip tu, pasaulyje nera, taigi i ivairius dalykus reaguojame skirtingai.
Tuo ir baigsiu sia ilga zinute, tikiuosi tai kam nors pades, kas nerimauja del meiles trukmes. Sekmes mylint wub.gif ir neisgyvenkit del to be reikalo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Moteris ir vyras gali pamilti viens kitą kaskart vis iš naujo. Tam reikia proto aistros, jautraus kūno, lakios vaizduotės, valios jėgos...tai užkrečia ir sukrečia.
Atsakyti
Mergaitės miega apsikabinusios pliušinius meškučius, o moterys - savo gauruotus meškinus...
Atsakyti
QUOTE(Uvė @ 2005 05 09, 23:11)
Mergaitės miega apsikabinusios pliušinius meškučius, o moterys - savo gauruotus meškinus...

thumbup.gif Labai gerai pasakytą mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano nuomonė ne 3 metus, o 5 toji meilė trunka g.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Uvė @ 2005 05 09, 22:11)

Sorry. Nesupratau, kaip ši žinutė atsidūrė šioj temoj. Aš čia apie vyrų plaukuotumą... tongue.gif
Atsakyti
Mano gyvenime ši teorija pasitvirtina....., deja verysad.gif
Atsakyti
tai ką, mes jau tris metus kartu, tai jau mum šakės? blink.gif netikiu...
Atsakyti
Teorija gali ir likti teorija..... o praktika kartais rodo visai ką kitą. Sėkmės visoms myliničioms ir mylimoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2005 05 10, 14:22)
Mano nuomonė ne 3 metus, o 5 toji meilė trunka g.gif  cry.gif

O ką, pas tave pasibaigė? ax.gif Nu nieko, gyvenime yra ir kitų be galo svarbių dalykų. O kad pasibaigė, tai nereiškia, kad nesugrįš. Arba ateis nauja. Svarbiausia, kad tau gerai būtų tongue.gif
Atsakyti
Kiek aš girdėjau, tai ne meilė trunka 3 metus, o - aistra protest.gif Jeigu santykių pagrindas buvo aistra, tai ko tada norėti po 3 metų? Meilė niekur nedingsta ir neišblėsta, aistra išblėsta, o meilė lieka. O jeigu meilė dingo, tai gal tuomet jos ir nebuvo?
Atsakyti