Įkraunama...
Įkraunama...

Batai, jų priežiūra, problemų sprendimai

QUOTE(jul-ija @ 2008 05 28, 12:57)
na aš nežinau  ar padės, bet man buvo atvirkštinis variantas: nupirkau odinius batus ir perejau per šlapią žolę, kai batai išdžiūvo man pasidrė per maži verysad.gif . Tiesa batai išdžiūvo ant saulės, nes nusiaviau juos ir pastačiau pas mamą verandoj.

Man tokiu atveju padėjo į batų vidų pripylus spirito, apsiavus ir vaikščiojant kol išdžius. mirksiukas.gif
Atsakyti
girdejau kad i vonia reik ipilti vandens uzsimauti batelius ir pastoveti ,,,,,,beja su oda atsargiai "reikia ir leist isdziuti ant kojos" nes ji nemegsta vandens
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 07 16, 21:43)
girdejau kad i vonia reik ipilti vandens uzsimauti batelius ir pastoveti ,,,,,,beja su oda atsargiai "reikia ir leist isdziuti ant kojos" nes ji nemegsta vandens

jei tiksliau oda sušlapusi plečiasi, tempiasi, o džiūdama traukiasi, todėl bato odai džiūnant palaikanti forma (ar koja, ar laikraščiai, ar kojinė ar dar kas) turi būti viduje. nors vistiek dėl vandens bateliai gali kiek prarasti forma, išsikraipyti.
bet gal tie bateliai vistik ne odiniai? tada manau nevisi patarimai tinka.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 16 liepos 2008 - 22:24
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 06 19, 23:31)
Yra specialus pratampantis skystis. Juo ištepus prikišu batą popierių ar dar kažko, kad oda temptūsi. Ar pavaikštau namie kiek su jais, kątik išpurkštais. Labai gerai padeda. Tas skystis visose batų parduotuvėse būna, apie 20 Lt man rodos.

Tik jis tinka odiniams batams, as nekisu jokio popieriaus, is karto apsiaunu batus. tikrai geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
specialus purskiamas skystis labai geras, atrodo salamander firmos. purskiu ant bato isores ir apsimaunu storesne kojine, man visi batai prasitampe. smile.gif
Atsakyti
yra toks purskalas odai pratampyti kainuoja apie 16lt jei nedaug reikia pades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2008 09 28, 14:55)
yra toks purskalas odai pratampyti kainuoja apie 16lt jei nedaug reikia pades smile.gif

Tikrai padeda biggrin.gif Ir dar padeda popieriniai gniuzulai sudrekinti pasudytu vandeniu, as juos sugrudu i batus ir palieku nakciai mirksiukas.gif
Atsakyti
Oj, aš tai tiesiog nusipirkčiau kitus - reikiamo dydžio. 4u.gif
Atsakyti
o ka daryt tada kai batai skirtingu dydziu?o pakeist juos nera galimybiu verysad.gif batus birkau Kaune.o as pati siuo metu gyvenu Osle.tik gryzus i Osla pastebejau,kad batai skirtingu dydziu.belieka tik mest lauk.
Atsakyti
QUOTE(saule343 @ 2008 09 28, 19:30)
o ka daryt tada kai batai skirtingu dydziu?o pakeist juos nera galimybiu verysad.gif batus birkau Kaune.o as pati siuo metu gyvenu Osle.tik gryzus i Osla pastebejau,kad batai skirtingu dydziu.belieka tik mest lauk.

O tai pries perkant abieju batu nepasimatavai g.gif
Tai dabar viena pratampyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 09 28, 21:02)
O tai pries perkant abieju batu nepasimatavai  g.gif
Tai dabar viena pratampyk  mirksiukas.gif

matavaus.pardaveja atnese kitus is sandelio.
Atsakyti
Yra toks purškiklis batų pratampymui bigsmile.gif
Atsakyti