Įkraunama...
Įkraunama...

Batai, jų priežiūra, problemų sprendimai

QUOTE(Radvyle @ 2008 09 28, 19:19)
Oj, aš tai tiesiog nusipirkčiau kitus - reikiamo dydžio.  4u.gif

Kai stipaisi vienoj vietoj pardotuvėj prie veidrodžio vienas dalykas, kai išeini į gatvę pavaikštai su jais 5km visai kas kita lotuliukas.gif
Atsakyti
Dažnai būna, kad dešinysis batas pratampytas ( nes jį duoda visiems matuotis), o kairysis ne, tada belieka imt tą stebūklingą purškalą ir pratampyti antrąjį batą smile.gif
Atsakyti
o kur buna pirksti to skyscio? tik batu parduotuvese ar ir prekybos centruose? nes niekada nepastebejau tokio..
Atsakyti
QUOTE(Sylvergirl @ 2009 02 13, 12:03)
o kur buna pirksti to skyscio? tik batu parduotuvese ar ir prekybos centruose? nes niekada nepastebejau tokio..

jo yra bet kurioj parduotuveje prie batu prieziuros reikmenu smile.gif
as irgi turejau tokia problema..prisipurskiau to purskalo i batus ,uzsimoviau storesnes kojines ir isikisus per prievarta i batus,namie puse dienos juos tampiau biggrin.gif ...padejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 06 06, 10:48)
Batų taisykloje tikrai puikiai pratampo  thumbup.gif  Pats geriausias būdas.

Kažkada batsiuvys man pratampė batelius, deja, po kiek laiko, vėl susitraukė unsure.gif
Atsakyti
O nebandet firmos Salamander pratempejo, jis man super kai reikia labai padeda smile.gif
Atsakyti
kadangi nedaug pratempt reikia, tai bandysiu su slapiom kojinem pavaiksciot smile.gif o jei nepades, tai reikes nusipirkt, aciu uz info smile.gif
Atsakyti
o gal galit patart kaip SUMAŽINT vienu dydžiu odinius batus?
nu reikia blush2.gif kai laukiausi, kojos patinę stipriai buvo, pirkau.. o dabar.. klapsi šlepsi doh.gif nauji nauji batai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 02 13, 16:25)
nu reikia  blush2.gif  kai laukiausi, kojos patinę stipriai buvo, pirkau.. o dabar.. klapsi šlepsi  doh.gif  nauji nauji batai  cool.gif

Na zinok apie sumazinima, tai nzn, pasaiurinti, kokia blauzda gal ir galima
Atsakyti
yra toks specialus puskalas. batu parduotuvese paieskok. man is tiesu padejo. bet kiek zinau jis tinka tik odiniams batams 4u.gif
nusipirkau velniskai brangius batelius ir pradejo jie man ziauriai trinti. tai kaip ir buvo gaila ismest tiek pinigu i bala, tai va radau ta purskala. papurski ten juo visu batus, ikisi koja, pavaikstai pora min ir tada palieki nakciai. ir jie stebuklingai prasitampo smile.gif kiekvienoj batu parduotuvej yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(radena @ 2008 06 05, 18:35)
yra tokios putos specialiai tokiam reikalui bandziau padejo thumbup.gif

Jos vadinasi "Strech"jei teisingai parasiau .
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 02 13, 16:25)
nu reikia  blush2.gif  kai laukiausi, kojos patinę stipriai buvo, pirkau.. o dabar.. klapsi šlepsi  doh.gif  nauji nauji batai  cool.gif

Na ,puse dydzio zinau,kaip sumazint.Yra pirkti avalynes parduotuvese uzkulniai,Jie prisiklijuoja batelio viduje,kur kulnas.As taip nesiojau vienus batelius.Is Salamnder avalynes prieziuros kolekcijos.
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2009 02 14, 17:21)
Na ,puse dydzio zinau,kaip sumazint.Yra pirkti avalynes parduotuvese uzkulniai,Jie prisiklijuoja batelio viduje,kur kulnas.As taip nesiojau vienus batelius.Is Salamnder avalynes prieziuros kolekcijos.

na va, ačiū wub.gif aš kažkaip irgi sau "modeliavau", kad turėtų gi būti išeitis. Irgi atrodo, kad ne batų priekis turėtų būti "kemšamas", o nugarinė galis kaip nors "pastorinama".. mano batai auliniai, vos ne iki kelių, su užtrauktuku. Dar nebuvau jokioj taisykloj pasitarti.. bet ačiū už minties padrąsinimą 4u.gif
Atsakyti